BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nora Istrefi me njė klip si tė Tunės!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

18012010

Buzqeshje Nora Istrefi me njė klip si tė Tunės!

Mesazh nga LePuRuShJa

“Sekret” titullohet kėnga mė e re e Nora Istrefit. Kėngėtarja ishte shumė e suksesshme gjatė vitit qė e lamė pas. Kėto ditė, ajo sapo ka lanēuar nė treg kėngėn dhe videoklipin mė tė ri. Kjo kėngė, sipas Norės ka njė tematikė dashurie, me njė realitet qė po ndodh nė shoqėrinė tonė. Pėr mė shumė rreth pėrgatitjes sė kėngės dhe videoklipit, ajo thekson: “Besoj se kėnga do tė pėlqehet nė publik, meqenėse kemi punuar shumė pėr tė. Vlen tė ceket bashkėpunimi i mirė me Florin dhe Enisin, pasi arritėm tė realizojmė njė kėngė tė mirė pėr adhuruesit e mi. Kėngėn “Sekret” e kam realizuar nė fund tė muajit dhjetor tė vitit 2009 dhe e nxorra nė treg pikėrisht tani.

Me kėtė kėngė jam paraqitur edhe nė programet e Vitit tė Ri dhe besoj se ia kam arritur ta nxjerr nė kohėn e duhur. Kėngėn e kam pėrgatitur me Florin, i cili e ka bėrė tekstin dhe kompozimin e kėngės, ndėrsa aranzhimin e ka realizuar Enis Presheva. Kėnga pėrmban njė tekst me tematikė dashurie, njė tekst lirik, jo monotone, qė mund tė prekė ēdo vesh dėgjuesi”, thotė kėngėtarja. Ajo po ecėn e sigurtė nė karrierėn e saj dhe deri mė tani ka realizuar shumė videoklipe. “Parimet e mia janė qė ēdo kėngė ta nxjerr nė treg edhe me videoklip. Po ashtu, edhe kėsaj kėnge ia kam pėrgatitur videospotin, tė cilin e pėrgatita nė Shkup.

Ėshtė e vėrtetė se nė klip dukem me njė pamje pak mė ndryshe, dėshirė e imja ėshtė qė nė klipe tė eksperimentoj me paraqitje tė reja dhe besoj se ia kam arritur. Gjithnjė mundohem tė dukem ndryshe nga secili klip, ngase vetė adhuruesit preferojnė qė nė secilin spot tė dukem me stil dhe dukje tė veēantė”. Klipi ėshtė punuar nėn regjinė e Dejan Milicevic, ndėrkohė nė disa skena ngjason pak nė klipin e Tunės “E boj nxehtė”. Lehtė mund tė shihen modelet duke vallėzuar, por edhe kėngėtarja me lėvizje ritmike, lėvizje kėto tė cilat nuk jemi mėsuar t’i shohim nėpėr klipe tė tjera tė saj. Edhe ngjyrat e klipit janė tė ngjashme meqė janė punuar nga i njėjti regjisor. Sa i pėrket pamjes sė kėngėtares, Nora duket mė estravagante dhe me veshje shumė seksi.

“Natyrisht, shpenzoj shumė pėr t’u dukur sa mė bukur nė ēdo projekt timin. Shumat pėr tė realizuar njė kėngė apo videoklip janė marramendėse, por me mund dhe pėrpjekje ia dal. Falė publikut tim kam arritur deri kėtu ku jam dhe i falėnderoj tė gjithė ata qė mė pėrkrahin”. Sa u pėrket planeve tė reja nė vitin 2010, Nora tregon: “Nga viti qė sapo e filluam pres tė punoj edhe mė shumė kėngė tė reja, ngaqė nė vitin 2009 nuk kam qenė edhe aq aktive me projekte tė reja, kam dashur qė ta shijoj kėngėn “Vetėm mua” pėr disa muaj me radhė. Dhe, nė fund tė muajit dhjetor, vendosa tė nxjerr nė treg edhe njė kėngė tė re, me tė cilėn u prezantova edhe nė programet festive tė vitit tė ri. Natyrisht, pres suksese tė vazhdueshme nėpėr koncerte e turne brenda dhe jashtė vendit edhe gjatė vitit 2010”. Ndėrsa sa i pėrket ceremonisė martesore, kėngėtarja edhe sivjet do tė shijojė lidhjen e dashurisė vetėm nė fejesė dhe ēifti nuk ka ndėrmend tė ndėrrmarrė hapin drejt martesės: “Jo, martesė nuk pres nė vitin 2010, sepse nuk i kam mbushur ende tė 24-at dhe besoj se ende ka kohė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:18