Pėr tė pamja e jashtme ėshtė diēka e ēmueshme, por jo gjithēka. Nėse kjo bukuri nuk justifikohet me zgjuarsi ajo merr fund nė momentin qė dėshton nė mundėsinė e parė qė tė ėshtė ofruar. Zana Krasniqi, ish Miss Kosova 2008, por edhe pėrfaqėsuese e kėtij shteti nė Miss Universe, nė intervistėn e mėposhtme dhwnw pwr webmagazin na rrėfen se ēdo tė thotė tė jesh e bukur, por edhe e suksesshme nė botėn e madhe tė spektakleve dhe pasarelave. Aktualisht ajo jeton nė Prishtinė dhe planet e saj mė tė afėrta janė...
- Ku po jeton aktualisht Zana?
Nė ēdo vend nga pak. Puna ime kėrkon qė unė ti ndėrroj vendet shpeshherė nė varėsi tė asaj ēfarė ofrohet. Momentalisht ndodhem nė Prishtinė duke punuar pėr njė projekt shumė tė rėndėsishėm pėr mua (tė cilin do ta shihni sė shpejti), por puna dhe jeta ime ėshtė e lidhur ngushtė me Amerikėn.
- Nė cilin vend do tė jetoje po tė mos sforcoheshe nga disa detyrime morale?
Shpirti mė fle rehat pranė familjes sime, kjo do tė thotė qė Prishtinėn nuk e ndėrroj me asnjė vend tė botės. Edhe pse mė ndodh qė pėr njė periudhė tė gjatė tė punoj jashtė vendit nė momentin e parė qė mė ofrohet pak kohė e lirė mundohem ta shfrytėzoj dhe tė shkoj nė Prishtinė.
- Me cilėn agjenci po punoni sė fundmi?
Me punėn e modelės nė agjencionin Wilhemina nė Amerikė.
- Si ėshtė njė ditė e zakonshme pėr Zanėn?
Mundohem qė ditėn time ta menaxhoj sa mė mirė. Primare gjithmonė kam kafen e mėngjesit nė shtėpi, pastaj filloj me punėt e zakonshme. Pas punėve vjen koha pėr gjumė dhe nė fund relaksohem nė shtėpi duke shikuar televizor me orė tė tėra.
- Si e shfrytėzoni kohėn e lirė, ndryshe nga tė tjerat?
Ka raste qė kur lodhem nga ēdo gjė kohėn e lirė mundohem ta kaloj vetėm nė shtėpi. Pėrgjithėsisht, nė tė shumtėn e rasteve mundohem qė atė pak kohė qė mė mbetet ta kaloj me miqtė dhe tė afėrmit e mi.
- Ēfarė do tė thotė tė jesh e bukur pėr Zanėn?
Ēdo gjė e bukur nė botė ēmohet dhe ka peshėn e vet, por ka shumė elementė qė e bėjnė njeriun tė bukur dhe nuk do tė thosha qė mjafton vetėm bukuria e jashtme pėr ta identifikuar dikė si tė bukur.
- Si e ka menaxhuar Zana bukurinė e saj?
Primare pėr mua ėshtė qė tė reflektoj bukurinė time shpirtėrore tek njerėzit. Kur triumfon bukuria shpirtėrore, kurora ėshtė bukuria e jashtme.
No Comment.