BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Prapė tė dua”, klipi i parė i Viktorit!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

23012010

Buzqeshje “Prapė tė dua”, klipi i parė i Viktorit!

Mesazh nga LePuRuShJa

E ka fort pėrzemėr muzikėn, prandaj qė nė hapin e parė tė tij nė kėtė fushė ka zgjedhur tė bashkėpunojė me emra tashmė tė njohur tė skenės sė muzikės shqiptare. Ilir e Korab Shaqiri janė autorė tė kėngės sė tij tė parė me klip, tė titulluar “Prapė tė dua”. Kėngėtari i ri, Viktor Zenuni, i lindur nė Kaēanik, nga viti ’93 jeton me familjen e tij nė Friburg tė Zvicrės. Prej dy vitesh ka nisur profesionalisht rrugėn e kėngės, ndėrkohė, krahas angazhimit pėr tė sjellė kėngė tė reja dhe pėr tė marrė pjesė nė festivale, ai po mendon tė vazhdojė studimet pėr muzikė, pėr tė qenė profesionist nė fushėn tė cilėn ai e ka pasion.

Si ka filluar karriera juaj muzikore?

Viktori: Me muzikė kam filluar tė merrem para dy vitesh. Po mendoj nė mėnyrė profesionale se mė parė kam kėnduar nė manifestime tė ndryshme nė shkollė, por vetėm nė gjuhėn gjermane dhe me njė grup qė e kishim themeluar nė shkollėn tonė.

- Muzika pėr ju ėshtė...?

Viktori: Muzika pėr mua nėnkupton gjithēka, qė do tė thotė e kam pasion dhe nė tė ardhmen profesion. Jam duke bėrė pėrpjekje qė tė vazhdoj nė shkollė tė muzikės nė mėnyrė qė tė jem mė profesional nė kėtė fushė, ndėrkaq zhanri tė cilin e kėndoj ėshtė pop.

- Keni realizuar ndonjė klip?

Viktori: Deri tash kam realizuar njė kėngė me klip, e cila titullohet “Prapė tė dua”, kompozitor i sė cilės kėngė ėshtė kantautori tashmė i mirėnjohur Korab Shaqiri dhe tekstshkrues i madhi Ilir Shaqiri. Kėnga ėshtė duke u mirėpritur nga publiku, gjė qė pėrbėn njė motiv shtesė pėr tė vazhduar mė tutje.

- Meqė jetoni e veproni nė Zvicėr, e keni tė vėshtirė tė jeni pjesėmarrės gjithandej ku ka organizime?

Viktori: Po, ėshtė shumė e vėshtirė. Fakti qė nuk jetoj nė Kosovė, m’i vėshtirėson gjėrat pėr tė qenė i pranishėm e aktual nė media dhe nė mbrėmje rinore gjithandej. Por nė kohė pushimesh mundohem qė kohė pas kohe tė jem i pranishėm aty ku po ka mundėsi. Kuptohet, ēdo fillim i ka ato vėshtirėsitė e veta, po mė kalimin e kohės besoj se tejkalohen tė gjitha.

- Hėpėrhė jeni duke pėrgatitur ndonjė kėngė tė re?

Viktori: Jam duke pėrgatitur njė kėngė tė re dhe jam duke punuar pėr tė realizuar edhe albumin tim tė parė, tė cilin mendoj ta plasoj nė tregun muzikor gjatė kėsaj vere.

- Keni planifikuar tė merrni pjesė nė ndonjė festival, pėr t’u promovuar dhe pėr tė qenė mė afėr publikut shqiptar?

Viktori: Kam planifikuar tė marr pjesė nė “Kėnga Magjike” dhe nė “Top Fest 7”, ndėrkohė i kam porositur dy kėngė pėr kėto festivale.

-Fare nė fund?

Viktori: Fillimisht, falėnderoja redaksinė e kombėtares “Bota sot”, qė po mė mundėson tė jem nė faqet e saj, gjithashtu falėnderoj publikun nga i cili pres tė kem njė pėrkrahje edhe mė tė madhe pėr tė mė motivuar akoma mė shumė pėr punėn e mėtutjeshme.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:26