BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eli Fara, vetėm..., por shpreson te dashuria!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

26012010

Buzqeshje Eli Fara, vetėm..., por shpreson te dashuria!

Mesazh nga LePuRuShJa

Nėse nė planin personal ēdo gjė shkon vaj, nė jetėn e saj private na pohon se ora i ka mbetur nė vend, edhe pse beson pa kushte te magjia e dashurisė. Arsyeja?!Sigurisht nuk ka pengesa qė lidhem me kohėn apo detaje tė kėtij lloji, pasi luku i saj konkurron fare lehtė me atė tė njė 30- vjeēareje. Fajin ia atribuon vetvetes dhe dėshirės sė papėrmbajtur pėr t’u strukur nė botėn e saj, ēka e rrezaton te kushdo qė merr guximin t’i afrohet. Megjithatė, nuk i mungon dashuria e vajzės sė saj Marinės, e teksa na flet pėr raportin nėnė e bijė, sytė i shndrisin...

Eli Fara dhe dashuria

-Lexuesit janė kureshtarė, fansat, sigurisht. Ndaj dhe do t’ju pyesim: ka ndonjė tė re nė jetėn tuaj private qė doni ta ndani me lexuesit e suplementit “Unė Gruaja”?

Jo nuk ka asgjė tė re nė jetėn private. Gjithė risitė lidhen me punėn, qė dua ta theksoj nuk janė hapa tė vegjėl, madje jashtė imagjinatės sime. Nuk prisja oferta tė tjera, e tė merresha kaq seriozisht dhe me pėrgjegjėsi me fushėn e artit. Shpresoj t’i ēudis njerėzit.

-Ndėrsa ju vijoni me angazhimet si balerinė e pėrgjegjshme, a ka ndonjė mėtues rrotull? Dhurata pėr Shėn Valentin, prisni?

Adhurues ka sa tė duash , problemi ėshtė se unė nuk jam shumė entuziaste, nuk mė pėlqen tė jem e dukshme nėpėr ambiente ku mund tė takosh njerėz apo tė frekuentoj klube nate, ku edhe t’u jap mundėsinė tė mė afrohem. Jam totalisht nė botėn time, mė intereson puna dhe mė pėlqen t’i kaloj orėt nė qetėsinė e shtėpisė sime.

-Ēfarė muri keni vendosur pėr mėtuesit?

Ndoshta nuk jam aty dhe pėr mė tepėr rrezatoj. Ndoshta nuk ka ardhur i duhuri apo unė se kam pikasur. Pėr mė tepėr unė besoj se njė pėrjetim i tillė ėshtė magjik, nuk ndodh i stisur vjen spontanisht. Kur s’e pret mund tė ndodhė. Sigurisht tė gjithė presim tė na ndodhė njė magji e tillė, jo vetėm unė pres njė pėrjetim tė tillė. Unė besoj te dashuria.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 16:05