Kėngėtarja Remzije Osmani ka realizuar videoklipin e kėngės sė re Dikur. Pavarėsisht se kėnga ėshtė e re dhe nė youtube ėshtė pa videoklip, ka pasur njė numėr tė madh tė fansave tė saj qė kanė klikuar. 32 824 klikime ka kjo kėngė dhe gjithashtu shumė komente nga ata qė e kanė dėgjuar. Fotografitė qė po i botojmė janė tė videoklipit tė kėngės Dikur. Remzije Osmani mbetet kėngėtarja mė besnike e Mushtishtit, vendit qė ka nxjerrė mjaft zėra tė shkėlqyeshėm nė skenėn tonė muzikore. Ajo, pavarėsisht se ėshtė mjaft e angazhuar nė muzikė dhe i bjerė tė lėvizė shumė san ė Prishtinė, pėr tė bashkėpunuar me kompozitorė dhe tekstshkrues tė ndryshėm, sa n diasporė, asnjėherė nuk ka dashur tė zhvendoset pėr tė jetuar nė ndonjė vend tjetėr Jam e lidhur me Mushtishin, pasi kėtu kam kaluar fėmijėrinė time, rininė dhe kėtu jam martuar, tregon ajo.
Kėtė veprim tė sajin e vlerėsojnė shumė edhe bashkėvendėsit e saj, tė cilėt e ēmojnė shumė atė. Ajo pėr vite me radhė i ka qėndruar besnike muzikė sė pastėr shqipe, sikur i ka mbetur besnike edhe vendi tė saj Mushtishtit.
No Comment.