BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gjithcka per dashurine

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Buzqeshje Gjithcka per dashurine

Mesazh nga Vizitor 17/2/2010, 16:29

Vajza: Me pelqen?
    Djali: Jo
    Vajza: Me do?
    Djali: Jo
    Vajza: Te iki?
    Djali: Po

Dhe vajza iken duke qare, por djali e ndalon dhe i thote.
    Une nuk te pelqej, nuk te dua, por te Dashuroje.

Pas disa muajsh vajza semuret nga zemera.

Para se te hy ne sallen e operimit djali me lot ne sy e puth dhe i thot vajzes: do behesh me mire zembra ime.

Pas disa ditesh vajza del nga spitali dhe kthehet ne vendin e saj.
    Aty ajo takon te gjith njerezit e saj por nuk po shikonte djalin e saj.

Vajza: Mama ku eshte i dashuri im?

Mamaja: Perse nuk e more vesh se kush ta dha zemren?
    Sad
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/02/2013
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1418
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2783
    <b>Votat</b> Votat : 21

Buzqeshje Re: Gjithcka per dashurine

Mesazh nga Burrelsja 24/7/2013, 12:02

Keshtu do e quaja dashurine time.Kam njohur nje djale krejt rastesisht, por qe e dua shume, me gjith shpirt.jemi shume larg njeri tjetrit e takohemi shume rralle, por kjo gje nuk na ben pershtypje se largesia nuk mund te na ndaje.E kemi te qarte qe e duam shume forte njeri- tjetrin, derisa vjen nje moment dhe me thote nuk mund te premtoj fejese, sepse kam problem me jeten time dhe nuk te marr dot ketu ku jam .Une ndiqem nga policia, nderkohe qe del pa asnje problem dhe jashte shtetit shkon.Kur me tha u shtanga, nuk dija cte mendoja. E gjithe bota u permbys mbi mua .E pyes mos je i martuar?!- Jo me tha, dhe u betua. E di qe nuk me genjen sepse ne cdo moment me mua flet.Me vome vendosa te ndahesha. Nje muaj nuk fola fare dhe desha ta harroj.Me ndehryrjen e te afermve gjeta dike tjeter dhe ne momentin qe do dilja te takoja personin me merr ne tel i dashuri dhe me pyet si isha. I tregova cfare do beja,mandej filloi te qante. Me tha ti je shpirti im nuk munda te beja gje. Dhe tani jemi bashke dhe e duam shume njeri tjetrin edhe pse nuk mund te marrim nje vendim.Ndaj do desha te isha anonim por do me pelqente te degjoja mendimin tuaj dhe te antareve.

Ora ėshtė 14/11/2024, 18:24