Disa nga thėniet mė tė famshme nė raportin mashkull-femėr dhe anasjelltas, nga tė famshmit
shkaktojnė vuajtje ose ti kthejnė ato nė literaturė, Stiven Stills
Meshkujt janė si kuverta e letrave. Ju do tė gjeni mbretin e rastit, por shumica prej tyre mendojnė si gomarėt, Laura Sweson
Shumė shpesh shohim meshkuj tė menēur me vajza budallaqe, por me vėshtirėsi shohim femėr tė menēur me njė mashkull tė trashė, Erika Jong
Kur femrat janė nė depresion ato mezi hanė apo dalin pėr shoping. Ndėrsa meshkujt pushtojnė njė tjetėr shtet, Elayne Boosler
Pas ēdo mashkulli tė suksesshėm, qėndron njė femėr befasuese, Maryon Pearson
Nė politik, nėse dėshironi qė diēka tė thuhet, pyeteni mashkullin. Nėse doni qė diēka tė kryhet, pyeteni femrėn, Margaret Thatcher
Ende nuk kam dėgjuar, qė njė mashkull tė kėrkojė kėshilla se si tė kombinojė martesėn me karrierėn,Gloria Steinhem
Disa nga ne jemi bėrė burrat, qė gjithnjė kemi dashur ti martojmė,Gloria Steinhem
Unė jam njė mbajtėse e mrekullueshme e shtėpisė. Sa herė qė lė njė burrė mbajė shtėpinė e tij, Zsa Zsa Gabor
Femra ishte gabimi i dytė i Zotit,Fredrish Nice
Nuk jam ofenduar asnjėherė nga barsoletat pėr biondet budallaqe sepse e di, qė nuk jam budallaqe dhe gjithashtu e di qė nuk jam bionde,Dolly Parton
Mbase femra do tė mund tė ndryshonte edhe botėn, por asnjėherė nuk do jetė nė gjendje tė ndryshojė njė mashkull, Amy Snowden
Si do tė ishin meshkujt pa femrat? Tė vegjėl zotėri shumė tė vegjėl, Mark Twain
Gjinia mashkullore ėshtė kafshė shtėpiake, qė nėse trajtohet me butėsi dhe mirėsjellje, mund tė realizojė shumicėn e gjėrave, Jilly Cooper
Urrejtja ime ndaj njė mashkulli asnjėherė nuk ka kaluar deri nė atė fazė, sa tia kthejė atij diamantet, Zsa Zsa Gabor