BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Te dua...

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Buzqeshje Te dua...

Mesazh nga Vizitor 3/4/2010, 11:31

Te dua...

E shikon kete qe te kam shkruar ketu siper?Eshte gjeja me principale,me e rendesishmja,
    eshte me e veshtira por eshte unike sepse...po te shpreh ate qe ndiej per ty!
    Te thuash Te dua... me beso, nuk eshte e lehte...duhet te jesh e sigurte qe e ndjen me te
    vertete, te kuptosh qe shpesh duhet te jete e njejte,por mbi te gjitha eshte gjeja me spontane
    qe mund ta ndjeje nje njeri.I dashur, e shikoj qe me ty cdo gje eshte ndryshe,cdo gje eshte
    e bukur, e lehte tani qe ti je pjese e jetes time & cdo moment te jetes time dua ta ndaj me ty!
    Sa e cuditeshme, apo jo?? Per pak kohe arrita te njoh nje pjese tenden,mesova te njoh te
    mirat, difektet e tua...Per pak muaj arrita te beja gjene me te bukur & absolute ne Bote,qe cdo
    vajze do e deshironte...Te dashurova...sa e bukur kjo fjale & ti e transformove ate ne gjene me
    te bukur te kesaj Bote! Zemer... u be kohe qe jemi bashke, edhe perse jemi larg...ka ndodhur
    qe shpesh kemi diskutuar, kemi pasur kontradita por...nuk mund ti quaj asgje, sepse...jane gjera
    normale qe mund ti kene dy persona. Tani je bere njeriu me i rendesishem i jetes time,qe kam
    me shume nevoje, qe me keshillon, qe me degjon, & qe me ben te ndjehem e rendesishme...!!
    Me ty ndihem shume mire, me ben te qesh, me ben te qaj ndonjeher, me ben te nervozohem...
    Me ben te ndihem Unike & Speciale per ty...Je i vetmi person ne jeten time qe dua me te vertete,
    & qe vazhdoj te dua thjeshtesine tende,embelsine, simpatine tende & te gjitha cilesite e tua qe
    me bejne te ndjehem e rendesishme ne jeten tende...E shikon i dashur?? Une besoj qe mund te
    bej cdo gje per ty, mjaftojne ca xheste qe te bejne te kuptosh qe c`te duhet & c`duhet te besh
    per te ecur perpara,vetem une edhe ti mund ta bejme...te ndryshojme jetet tona!
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/02/2013
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1418
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2783
    <b>Votat</b> Votat : 21

Buzqeshje Re: Te dua...

Mesazh nga Burrelsja 20/7/2013, 17:51

Nese padashur keni degjuar se Dashuria e Vertete vjen vetem nje here ne jete ju lutem besojeni....sepse ashtu eshte.
    Vetem nje here do ndjehesh ne qiellin e shtate, nje here do te te ndodhe te vesh 'dike' para vetes, e cdokujt, nje here ne jete do qash si femije para dikujt vetem mos te te braktise, nje here do te te dridhet zemra e do te duket sikur po te shpon kraharorin.
    Keto gjera do i ndjesh vetem nje here, ata qe kane fat do i ndjejne e rindjejne me po te njejtin person...e 'ne' te tjeret do i bejme tatuazh ne kujtime ato emocione qe te mos ti harrojme kurre.
    Nuk mohohet fakti qe do dashurohesh edhe dhjetra here te tjera, por do ndodh sa per te sheruar zemren ne krahet e dikujt tjeter...do ndodhe a ku ta di une si do ndodhe por ajo dashuria e vertete sdo mund te rindjehet me kurre...pervec asaj here.
    Une e pata mundesine ta ndjeja kete dashuri...por zgjati pak, shume pak. E ju do pyesni: "Perse?"
    Po ja...fati ndoshta...sigurisht 'fatit' s'i pelqyem si cift dhe na ndau...AI ishte plotesisht dakord...mua me mbeti vetem te pranoja zgjidhjen qe u be per ndjenjen time....
    Mbase do ta pergezoj veten qe po marr guxim ti risjell edhe nje here ato kujtime, jo se i kisha harruar thjesht po iu kendoja nje ninulle e ti vija ne gjume, por e ndala kengen dhe po vendos ti ndaj me ju.
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 20/7/2013, 23:40

Te dua...jo me fjale, por me shpirte, me zemer, me trup....

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 14/11/2024, 18:20