Une per veti nuk i jap rendesi shum veshjes mua me shum me pelqen te veshna sa me thjeshte ,,,sidomos te vishum si sportiste (Kullerk)
5 posters
Sa keni rendesi ne veshjeper ty dhe qa te pelqen me shumti me vesh
majlinda- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 04/04/2010
Nr i postimeve : 214
Pikėt : 470
Votat : 11
Titulli Preferuar : Lindaaa
majlinda- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 04/04/2010
Nr i postimeve : 214
Pikėt : 470
Votat : 11
Titulli Preferuar : Lindaaa
Pres pergjigjjen ejuaje te dashur antare
SamkaQika- ☆ ViP Nė B'SH ☆
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 16/06/2010
Nr i postimeve : 209
Pikėt : 605
Votat : 30
Titulli Preferuar : !!!... Nuk kam kohė tė urrejė ata qė mė urrejnė, ngase jam shumė e zėnė duke i dashur ata qė mė Duan...!!!...!!
Hmm duet me ju pershtat kohes Modes une per veti me pelqen veshja elegante sexy ma shum edhe i jap randsi shum veshes time valla
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Se kisha parė kėtė temė, mė paska kaluar pėr ēudi
Ja mbėshtes mendimin anėtares mė sipėr, nė veshje duhet me ju pėrshtat kohės ose rasteve pėrse pėrdoren veshjet, nėse je nė shtėpi normal qė veshje sporti dhe thjeshtėsi, kurse puna ėshtė gjė tjetėr ( do i pėrshtatesh sipas punės qė ke ). Kurse nėpėr festa duhet veshje tjetėr etj... etj...
Pėr mua ka shumė rėndėsi, tė vishesh bukur dhe ti pėrshtates kohės ( Gjithmonė duke qenė brėnda limitit )
Veshja e njė personi tregon shumė gjėra ...
Ja mbėshtes mendimin anėtares mė sipėr, nė veshje duhet me ju pėrshtat kohės ose rasteve pėrse pėrdoren veshjet, nėse je nė shtėpi normal qė veshje sporti dhe thjeshtėsi, kurse puna ėshtė gjė tjetėr ( do i pėrshtatesh sipas punės qė ke ). Kurse nėpėr festa duhet veshje tjetėr etj... etj...
Pėr mua ka shumė rėndėsi, tė vishesh bukur dhe ti pėrshtates kohės ( Gjithmonė duke qenė brėnda limitit )
Veshja e njė personi tregon shumė gjėra ...
Edlira- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 29/06/2010
Nr i postimeve : 10
Pikėt : 25
Votat : 0
cooL Edhe EleGaNnt
Burrelsja- ☆ ViP Nė B'SH ☆
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 21/02/2013
Nr i postimeve : 1418
Pikėt : 2783
Votat : 21
VISHEM THJESHT ME RASTE SI CUN HAROM(SE KUPTON NJERI JAM CUN A GOC)