Albėrije Hadėrgjonaj editon album tė ri kėtė muaj
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
Ky muaj do tė jetė muaji i editimit tė albumit mė tė ri tė kėngėtares Albėrije Hadėrgjonaj. Gjithashtu ajo ka realizuar edhe njė videoklip tė njėrės nga kėngėt e albumit, i cili do tė jetė nė televizionet tona kėtė muaj. Do tė dalė albumi i ri me njė spot tė ri, album qė e kam bėrė mė shumė pėr masėn sesa pėr Albėrijen, thotė ajo, ndėrkaq shton se nė kėtė album ajo ka eksperimentuar, pėr tė qenė ky album mė i pranueshėm nga publiku. Kėngėn Lozonjare do ta sjellė sėrish nė njė mėnyrė tė re, pėr tua rikujtuar publikut.
Albėrijes i pėlqen tė jetė tradicionale
Duke qenė se Albėrija ėshtė kėngėtare me njė karrierė ė skenėn e muzikės shqiptare, asaj i ka rėnė tė eksperimentojė, duke u munduar tu pėrshtatet shijeve tė publikut. Pavarėsisht se ndonjėherė ka bėrė ndonjė ndryshim tė dukjes nė videoklipe apo edhe tė natyrės sė kėngės, thotė se mė shumė i pėlqen tė mbetet tradicionalja. Duke parė qė po bėhemi pak si modern, them qė tė rri unė ajo katundarja qė kam qenė, ti ruaj vlerat, tė rikujtoj vlerat tona, pėr tė ngjallur mė shumė atė, thekson Hadėrgjonaj.
Thashethemet
Gazetarėt ndonjėherė pėr tė qenė ndoshta pjesė e njė skandali tė vogėl, bėjnė gjėra tė tilla, thashetheme, por kėto gjėra nuk shkojnė shumė. Unė nuk jam VIP, nuk e dua jetėn kėshtu, jam nėnė e fėmijėve dhe nuk dua qė me jetėn time tė tallen.
Vajza ndjek rrugėn e sė ėmės
Vajza ime Angjelina do tė dalė nė treg me dy e videoklipe kėtė verė. Unė kisha dėshirė tė pushonte edhe kėtė vit, por Enis Presheva ėshtė ai qė e ka shtyrė pėr tė dalė kėtė vit, i cili i ka bėrė dy hite tė bukura. Ndėrsa ndonjė bashkėpunim me vajzėn, ndoshta do ta kem mė vonė.
No Comment.