Leonora me duhet te dashurohem marrezisht per t u martuar
Vizitor- Vizitor
Ka vite nė skenė por nuk i do festivalet, paēka se ka njė zė shumė tė mirė.
Por krahas kėngėve tė bukura qė sjell dhe qė shijohen prej tė gjithėve, fansat e Leonora Poloskės kanė gjithnjė njė dilemė: pse nuk martohet. Ja ēfarė na tregon kėngėtarja.
U bė kohė qė nuk ju kemi parė me njė hit tė ri. Cilat janė disa nga arsyet e kėsaj pauze?
Ndonjėherė largohem nga vetja pėr tė rigjetur veten.
Me ēfarė po merreni momentalisht nga ana profesionale?
Nė fund tė muajit qershor do tė dalė klipi tė cilin e kam punuar nė Prishtinė, nė bashkėpunim me Mc Kreshėn dhe Enetrmedia.
A ka harxhime nga ana financiare krijimi i njė albumi muzikor dhe nėse po, a mund tė na thoni deri nė sa shkon shifra e shpenzimit?
Albumet muzikore ka kohė qė nuk i praktikoj, pėr arsye se mė shumė jam e fokusuar nė realizim tė njė kėnge.
Ēka tė pėlqen dhe ēka jo nė kėtė profesion?
E dua muzikėn prandaj merrem me tė, po tė mos mė pėlqente do hiqja dorė moti. Tė gjitha mė pėlqejnė!
Duke harxhuar njė shumė kaq tė madhe parash, ēfarė e justifikon gjithė kėtė sakrificė harxhimesh sipas jush?
Ēdo sakrificė e ka ēmimin e vet, e nuk do tė thotė qė e pres tė njėjtėn si feedback.
Po nėpėr festivale nuk jeni aspak aktive, pse kjo dorėheqje?
Nuk jam edhe shumė fanse e garave, edhe pse nuk dihet.
Si thua, pagesa e ēmimeve ka bėrė tė largohesh nga festivalet apo..?
(Qesh) Jo, thjesht nuk kam qenė shumė e frymėzuar nė atė periudhė kohore, kur ka qėlluar ndonjė festival..
A ėshtė e dashuruar momentalisht Leonora, nėse po, dėshironi tė na tregoni pėr lexuesin shqiptar cilat janė arsyet qė ju pengojnė tė mbani fshehur?
Sipas pyetjes sė parashtruar, si ua mer mendja a jam e dashuruar?
Duke ju parė gjithmonė me ndryshime nė look, a shpenzon shumė pėr veshjet?
Jo, nuk shpenzoj edhe shumė, mė tepėr shpenzoj pėr tė udhėtuar, ajo mė kėnaq absolutisht mė tepėr sesa njė copė veshje.
A i merr parasysh thashethemet qė shkruhen pėr ty?
Nuk jam indiferente, por si zakonisht mendimet e njerėzve ēdoherė mbeten ēėshtje e hapur.
Kur jeni ndjerė e dashuruar marrėzisht dhe nėse dėshironi mund tė na e thoni emrin e tij?
Sikur tė isha marrėzisht e dashuruar, sot me siguri do isha e martuar, (qesh)
Cilat janė tiparet e njė mashkulli qė e tėrheqin Leonorėn mė shumė fizikisht?
Nuk ėshtė pamja fizike ajo qė mė tėrheq mua, mė tėrheq ajo qė nuk shihet: kimia, matematika, formulat qė duhet dekoduar, (qesh).
Do doja tė mbetesha e re
Pasi zgjoheni nė mėngjes, fjala e parė qė thoni?
Kafe
Cila ėshtė brenga juaj e pėrditshme?
Mundohem tė jem indiferente ndaj brengave.
Njė dėshirė e jotja, qoftė edhe joreale qė do tė doje shumė ta realizoje, pėrpara se tė iknin vitet?
Tė mbetem e re, kjo qė jam.
No Comment.