BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fugaa: Unė nė krah tė Elvanės, si Eminem pranė Rihannės

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

16082010

Buzqeshje Fugaa: Unė nė krah tė Elvanės, si Eminem pranė Rihannės

Mesazh nga Vizitor

Nė fakt kishim disa variante pėr titullin e kėngės si pėr shembull “Aty na gjen”, por nė momentin e fundit vendosėm “Mamani nejen” qė ėshtė edhe refreni i kėngės dhe fiksohej mirė nė mendjen e ēdokujt. E dinim qė do diskutohej si titull pasi ėshtė nė dialektin e Kosovės, por tani mendoj se ėshtė i qėlluar. Kuptimi tashmė ėshtė i qartė “Ejani mbamani mbrėmjen e koncerteve/clube-ve...”
    Fugaa: Unė nė krah tė Elvanės, si Eminem pranė Rihannės Fugaa_une_ne_krah_te_elvanes_s

Kėngėtari 25-vjeēar nga Prishtina tregon pėr duetin e nxehtė “Mamani nejen”

Ėshtė Fuga qė mban pas nė motorin e tij Elvana Gjatėn, ndėrsa zbret nė njė fushė tė madhe ku nis njė lojė me zjarrin. Hit-i i momentit “Mamani nejen” ėshtė komentuar pėr ngjashmėri me skenat e duetit Eminem-Rihanna nė klipin e tyre “Love the way you lie”, ku gjithēka digjet nė zjarr. Ardian Kurtolli, kėngėtari 25-vjeēar nga Prishtina, ka bėrė pėrshtypje me stilin e tij nė kėngėn e Flori Mumajesit. Ai tregon pėr veten, njohjen me Elvanėn dhe Florin, preferencat qė ka pėr femrat, si dhe rishfaqjen nė muzikė pas katėr vitesh shkėputje:

“Mamani nejen” ėshtė kėnga me Elvana Gjatėn. Je autor i vargjeve, pse ky titull nė dialekt?

Nė fakt kishim disa variante pėr titullin e kėngės si pėr shembull “Aty na gjen”, por nė momentin e fundit vendosėm “Mamani nejen” qė ėshtė edhe refreni i kėngės dhe fiksohej mirė nė mendjen e ēdokujt. E dinim qė do diskutohej si titull pasi ėshtė nė dialektin e Kosovės, por tani mendoj se ėshtė i qėlluar. Kuptimi tashmė ėshtė i qartė “Ejani mbamani mbrėmjen e koncerteve/clube-ve...”

Nė klip shfaqeni tė dy mbi njė motor. Tė pėlqen shpejtėsia, rrezikon shpesh nė jetė?

(Qesh) Ėshtė e kundėrta, pasi mė shumė mė pėlqen tė bėj sport me trurin se sa me trupin. Motorit nė klip nuk i kam dhėnė unė, pasi duhej kujdes special pėr tė mos e rrėzuar Elvanėn. Por realisht mė pėlqejnė sportet ekstreme, jam marrė shumė vite me Taekwondo, pra rrezikoj gjithmonė.

Ka pasur komente qė ju tė dy shfaqeni si Rihanna dhe Eminem nė klipin “Love the way you lie”. Ē’mund tė thuash?

Mund tė them se Kosova dhe Shqipėria kanė pėrparuar shumė nė industrinė e muzikės, duke arritur standarde dhe nė realizimin e videoklipeve. Por mė vjen keq kur dėgjoj se pėr njė ngjyrė flokėsh qė unė kam aty mund tė vendosen krahasime tė tilla, ose nėse bėn “styling” qė nuk ndryshon aspak nga realizimet ndėrkombėtare tė bėhen krahasime.

Nė stilin e tė kėnduarit dhe luk dukesh si ai. Ndihesh pak Eminem nė mėnyrėn se si mendon e jeton?

Dukem si ai se mė pėlqen ngjyra e bardhė nė flokė, i lyej shpesh pasi kam qejf tė bėj eksperimente me lukun, sidomos me flokėt. Nga mėnyra se si mendoj ndoshta po, se jam pak ca i tėrbuar nė realitet dhe kam qejf qė mendimet e fantazinė time t’i investoj nė klipe e muzikė. Ndėrsa nga mėnyra si jetoj jo, sepse s’kam vajzė tė vogėl dhe grua tė divorcuar si Eminem (qesh).

Nė kėngėn me Elvanėn thua:”Jam i lindur pėr club, aty mė gjen ēdo natė”. Vėrtet mund tė tė gjesh ēdo natė nė club?

Po, sepse ngaqė shumė orė nė ditė i kaloj nė punė, kohėn qė e kaloj me shoqėrinė i bie tė jetė nata. Jeta natės dhe puna janė ato qė dominojnė tek unė.

Tė ndodh tė mėrzitesh dhe si e largon mėrzinė me tipin qė ke?

50% Alkool, 30% Lojra kompjuterike dhe 20% Pro MiniGolf.

Shfaqeni me natyrėn e djalit tė egėr, ēfarė fshihet pas kėtij portreti?

The mastermind! (qesh)

Mund t’i ndash me tė tjerėt shijet pėr femrat, tė pėlqejnė delikatet apo prepotentet?

Sa mė tė egra tė jenė aq mė shumė mė pėlqejnė (qesh). Bėj shaka, sepse unė nuk kam njė tė dashur pėr momentin dhe nuk mund tė flas pėr preferenca, pasi ėshtė diēka qė nuk pėrcaktohet sidomos kur vjen puna pėr gjininė e kundėrt.

" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/v/SJIUHXm249E?fs=1&hl=en_US"> name="allowFullScreen" value="true">https://www.youtube.com/v/SJIUHXm249E?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385">
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:53