Leonora: Unė jam njė femėr e fortė
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Ka kaluar vetėm pak kohė nga publikimi i kėngės mė tė fundit tė Leonora Poloskės nė bashkėpunim me MC Kresha dhe, siē duket, njė kėngė e re ėshtė gati pėr tu publikuar shumė shpejt. Sa i pėrket jetės sentimentale, Leonora aktualisht ėshtė duke shijuar statusin e saj prej beqareje... Nuk jam e dashuruar pėr momentin, ndėrsa nuk fsheh se nė lidhje do tė preferonte tipin e mashkullit ideal. Vera ėshtė njė stinė e ngarkuar me koncerte dhe veē kėsaj ėshtė stina nė tė cilėn shpallet hapur lufta mes kėngėtarėve, por pėr Nora Poloskėn, konkurrenca nė art nuk duhet tė ekzistojė.
Lidhur me rivalet e saj nė muzikė, ajo plot humor pėrgjigjet pėr Bluetooth se muzika nuk ėshtė njė ring boksi dhe si pasojė pėr tė rivaliteti mes kolegėve nuk ekziston. E pyetur nėse i pėlqen Leonorės qė meshkujt ta marrin pėr njė femėr tė forte, kėngėtarja pohon. Unė jam njė femėr e fortė nė shumė drejtime nė jetė, mendoj se mundem tė pėrballoj shumė dhe nuk frikėsohem... Sa i pėrket asaj se a ju pėlqej meshkujve duhet ti pyesni ata.
No Comment.