Eli Fara kalon pushimet pėr herė tė parė nė Shqipėri
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
Kėngėtarja Eli Fara e cila kėtė verė u shfaq para fansave tė saj me kėngėn Dasma e Madhe, njė duet me kėngėtarin Sinan Vllasaliu, qė ėshtė mirėpritur nga tė gjitha grupmoshat kėtė verė i ka fokusuar pushimet nė Shqipėri pėr shumė motive. Kete e ka pohuar ajo vetė per Bluetooth: Stina e verės ka qenė njė kombinim mes pushimeve dhe punės.Janė kėto ambientet e verės qė ta ndryshojnė pak atė ritmin e punės qė ke gjatė vitit, sepse janė diskoteka''.
'' Kam qenė nė Vlorė, nė Velipojė, nė Borsh, nė Vlorė, etj. Nuk ėshtė se kam bėrė pushime, pushime. Kam kaluar ndonjė moment shplodhės, pas koncerteve qė kam pasur. Kam edhe njė apartament modest nė Durrės, dhe kėshtu qė ditėt e pushimit i kam kaluar aty nė plazh nė mėngjes herėt. Ėshtė hera e parė qė unė kam bėrė pushime nė Shqipėri, gjithmonė pushimet i kam bėrė jashtė, edhe pse siē e thashė nuk kanė qenė pushime tė mirėfillta por me ditė, eshte shprehur kėngėtarja e mirėnjohur e muzikės popullore, Eli Fara.
No Comment.