BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4 posters

°° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°

Dona20
    Dona20
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 04/06/2009
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1825
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 3863
    <b>Votat</b> Votat : 48
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Mos i merr gjėrat personalisht !! Njerėzit i bėjnė gjėrat pėr vete e jo pėr ty!!

Buzqeshje °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°

Mesazh nga Dona20 4/9/2010, 12:20

Tė ndėruar dhe tė rrepsektuar forumista, hapa kėtė temė qė tė kemi mundėsit ta intervisotim njėri-tjetėrin ashtu sipas mendimeve dhe imaxhinatės tona! Ku tė parashtroim pytje dhe tė japim pėrgjegjėjet vetė!
    Ama besoi nė mirėkuptim dhe mirėsjellje, ndajė edhe e bėra njė hapė tė till , ku shpresoi se s'do keqkuptohemi. Tė jet thjesht temė argėtimi , dhe tė shprehim atė se cka ne mendoina se fshifet pas njė antari!
    Ndajė besoi se do tė bashkangjiteni edhe ju kėsajė teme, tė bėjmė intervista tė "mirėfillta"!

Ju mirėpres edhe juve tjerve nė kėtė temė ,dhe falemderit pėr mirėkuptim!

Respekt!!!!!
    ZAPATA
    ZAPATA
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 10/10/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 47
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 85
    <b>Votat</b> Votat : 3

Buzqeshje Re: °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°

Mesazh nga ZAPATA 4/9/2010, 12:41

per ty dona po e filloj une i pari

Nga jeni?
    Me cfare merresh?
    Cila eshte gjeja qe ju ben me shume te lumtur?
    KAQ SA PER FILLIM 8)
    Dona20
    Dona20
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Mos i merr gjėrat personalisht !! Njerėzit i bėjnė gjėrat pėr vete e jo pėr ty!!

Mesazh nga Dona20 4/9/2010, 13:08

Posa filluam transmetimin e kėti emisioni( teme) , ftuam tė madhen dhe majft tė kėrkuaren, tė respektuaren znj-LePuRuShJa qė tė bėjmė njė intervju me te!
    Ajo paksa ishte e zėnė me punė me Mesengjer, ku edhe hezitoi pak tė vinte me gjithatė ia ndryshuam mendjen, dhe pranoi ftesėn!
    Ja mė nė fundė pra Ajo iu pėrgjegjė ftesės dhe si dukėt vetėm ka arrit nė studion tonė, tani pritėt casti qė intervista tė filloi sė zhvilluari!

LePuRuShJa: Ju flm, dhe mirė se iu gjeta!

Dona20: Arsyeja e ftesės ishte pikėrisht dėshira e madhe e popullit( Antarve),pėr tė ditur diē rreth personalitetit tuaj, ku dihėt fakti se jeni njėri nė organėt mė tė larta ( Administratore ) nė B'SH ( B'SH= BotaShqiptareForum ).

Dona20: Znj-LePuRuShJa , me dėshirė tė madhe do tė doja tė bėja njė intervistė me ty???!!!!

LePuRuShJa: Po si urdhėron Dona20 ( valla prej zorit qė mė zure e spo guxoj me ikė, se ndryshe s'kishe marrė ti intervistė nga unė)!!

Dona20: Znj-LePuRuShJa , na trego si erdhi deri tek idea pėr tė bėrė faqen BotaShqiptareForum?????

LePuRuShJa: Po ja ashtu njė ditė ,duke shprehur mendimet e mia nė njė forum tjetėr. Krejtė rastėsisht m'u ndėrpre se patėn pengesa nė rrjetė, dhe nga monotonia e cila mė kaploi (besa pak edhe nervoza) se mė mbeti mesazhi pa postu , Vendosa tė bėjė faqen time , ku sot jamė kjo pra qė jam ,kogja e kėrkuarė .

Dona20: Ashtu ?! Po sot si ndiheni qė jeni ju nė B'Sh, jeni penduar pėr kėtė apo jeni tė kėnaqur???????????????

LePuRuShJa: Nė as njė menyrė pishmanė! Pėrkundrazi jam e lumturė qė gjindem nė kėtė mes, ku edhe ushtroi njė detyrė nė organėt e larta, ndaj edhe pse tė jem e palumtur kur dihėt fakti qė s'kam humbur asgjė , veq kam fitu?!

Dona20: Keni tė drejtė! Po ajo qė mė intereson mė sė shumti. Pse pikėrisht nickun "LePuRuShJa"???????

LePuRuShJa: Paj me tė thėnė tė drejtėn, nė forume tjera kur shkruaja, me emra pompoz tė stilit kishe me demek naj nik dmth. isha nė zor prej djemve, thash tybe pa u ba Lepurushe nė faqen time nuk e lo, ndoshta djemtė mė lojnė rehat duke menduar se jam Lepurushe.

Dona20: Po keni shumė tė drejtė, por tani normal qė pason pytja tjetėr, a ja arritėt qė tė jeni e qetė prej ngacmimeve tė djemve me kėtė nik???

LePuRuShJa: Ha, ha, haaaaaaaaa. Nė fillim valla iknin prej meje, mė shiqonin me dyshim e mė tallnin, por kur panė se unė jam njė femėr e urtė e simpatike, filluan ofertat nga mė tė ndryshmet, si prej djemve ashtu dhe prej vajzav. Vajzat donin tė mėsonin prej meje si me qenė e urtė dhe e dashur, ndėrsa djemtė binin shahadet sa herė qė mė takonin. Merrja porosi nga mė tė ndryshmet, sa qė shpesh edhe pse posedoj urti tė madhe, doja qė tė hyja nė forum e ti bėja kėrrsh tė gjithė.

Dona20: (tybe istikfa ishalla spo tranohet e me mė hangėr mua) Po Lepurushja e nderuar, tani mendoj se tė gjithė (disa tybe prej frige) tė dojnė, ēmojnė dhe rrespektojnė. Ēka ėshtė porosia juaj, pėr anėtarėt e forumit, qė tė kanė nė zemrat e tyre pėrgjothmonė????

LePuRuShJa: Do tė kisha shumė porosi, por pasi ti e din se jam modeste e nuk flas shumė, po e them vetėm njė.
    "Shiqoni tė nderuar anėtarė tė forumit B'Sh, vetėm me urtėsi arrihet gjithēka nė jetė. Merrni shembull nga unė qė jam sinonim e i urtėsisė gjer nė shkallė melaqeje".

Dona20: Sa fjalė e menqur, me ēfarė zė madhėshtorė e dhatė kėtė porosi. Kam edhe njė pytje tani, besoj se jemi nga fundi i emisionit dhe do tė arrijshė tė japėsh pėrgjigjen. Po jeta juaj private, pėrveē urtėsisė shpirtėrore qė posedoni a jeni e dashuruar?

LePuRuShJa: Hm shumė e kam pritur kėtė pyetje. Jam e dashuruar, kaq vetėm.

Dona20: Pėr fund ēka do ti shtonit kėsaj interviste??

LePuRuShJa: Pikėsė pari tė flm Ty , qė mė intervistove ( edhe pse me frigė pranova kėtė intervist) E mė dha rastė tė shprehem "lirshėm" para medijave elektronike. Nder ky qė ende askush s'ma ka bėrė deri mė tani!
    E dyta sa mė shumė shkrime ,merrni shembull nė mua, dhe hecni pėr ferkem tė mia se s'do na zhgėnjeni me shrimet e juaja dhe patjetėr do keni sukses, dhe do jeni tė partė!

Dona20: Znj-LePuRuShJa ju falendėroj pėrzėmersisht pėr pjesėmarrje nė intervistėn time. Besoj se mesazhet i kishe tė qarta, dhe shumė kush tani e tutje nė kėtė forum do tė veprojė simbas shėmbėlltyrės tuaj.

LePuRuShJa: Falėnderimi tė takon ty Dona20 qė pate kohė e tė mė intrvistojsh. Ishte kėnaqėsi!

Dona20: Kėnaqėsia e jona!!!!!

Edituar pėr herė tė fundit nga dona20 nė 4/9/2010, 13:27, edituar 2 herė gjithsej
    Dona20
    Dona20
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

Mesazh nga Dona20 4/9/2010, 13:14

ZAPATA shkruajti:per ty dona po e filloj une i pari

Nga jeni?
    Me cfare merresh?
    Cila eshte gjeja qe ju ben me shume te lumtur?
    KAQ SA PER FILLIM °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°  724516

Pėrshėndetje ZAPATA,
    Tema ėshtė qė tė kemi mundėsi ta bėjm njė intervist me njėri-tjetėrin ashtu sipas mendimeve dhe imaxhinatės tona!
    Ku tė parashtroim pytje dhe tė japim pėrgjegjėjet vetė!

Psh. Ashtu siq e bėra unė Intervisten me LePuRuShJa.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 4/9/2010, 13:22

Hahahahahahaa Dona20 ,,, shumė kam qeshė nė disa rreshta, ama disa shumė tė qėlluara

Tė pėrshėndes shumė ,,, °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°  829107 °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°  829107 °° Njė Intervju e Imagjinuar !! °°  702172
    ZAPATA
    ZAPATA
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 10/10/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 47
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 85
    <b>Votat</b> Votat : 3

Mesazh nga ZAPATA 4/9/2010, 21:17

vallai donushe spo e mor mundimin fare se me aq sa ke shkruar ti me lepurushen une nuk i shkruaj per tre muaj :D
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/02/2013
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1418
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2783
    <b>Votat</b> Votat : 21

Mesazh nga Burrelsja 14/7/2013, 12:25

Kush Tdoj Tpergjigjet.....
    1.si quhesh?
    2.sa vjece je?
    3.cdo beje sikur tkishe 24 or jete?
    4,.cdo beje qe tmos humbisje mondin?
    5.cdo beje sikur te te ofendonin pas shpines?
    6.ku do doje tjetoje?
    7/pse je aq e embel ne mendimet e tua?
    8.kenga jote prferuar?
    9.dhurata me e bukur qe tkan ber?
    10/cpo mendon tashi?

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 16/11/2024, 11:33