nga Burrelsja 27/6/2013, 07:27
Kam mėsuar se sado tė pėrkujdesesh pėr tė tjeret,sėshtė e thėnė tė ta kthejnė po njėlloj pėrkujdesjen.
Kam mėsuar se duhen vite pėr tė ndėrtuar besimin dhe fare pak sekonda pėr ta thyer.
Kam mėsuar se sado tė mirė tė jenė miqtė, herė pas here do tė tė lėndojnė por duhet ti falėsh ata.
Kam mėsuar qė nuk ka rėndėsi ēfarė ke nė jete por kė ke. Kam mėsuar se nuk duhet tė shkatėrrosh kurrė njė shfajėsim mė njė justifikim.
Kam mėsuar se duhet gjithmonė tė krahasohesh me mė tė mirėn qė bėjnė tė tjerėt.
Kam mėsuar se duhet njė kohė e gjatė qė tė bėhem njeriu qė dėshiroj tė jem.
Kam mėsuar qė duhet tė largohesh nga njerėzit e zemrės me fjalė dashurie pasi mund tė jetė hera e fundit qė i shikon.
Kam mėsuar qė mund tė vazhdosh shumė mė pėrpara edhe kur thua qė smundesh mė.
Kam mėsuar qė jemi pėrgjegjės pėr atė qė bėjmė, pavarėsisht si ndjehemi.
Kam mėsuar qė ose ti kontrollon sjelljen tėnde ose ajo tė kontrollon ty.
Kam mėsuar qė ndonjėherė personat qė mendoje se do gėzonin nga mundja juaj, janė ato qė mund tju ndihmojne tė ngriheni sėrish.
Kam mėsuar qė kur jam i nevrikosur kam tė drejtė tė jem i nevrikosur por nuk kam tė drejtė te jem i pashpirtė.
Kam mėsuar qė njė miqėsi dhe dashuri e pastėr rritet edhe nė distanca tė mėdha.
Kam mėsuar qė njė njeri dhe pse nuk tė do nė mėnyrėn qė ti kėrkon nuk do tė thotė qė nuk tė do me maksimumin e tij.
Kam mėsuar qė tė maturohesh ka tė bėjė me eksperiencat dhe ēfarė ke mėsuar prej tyre dhe jo me ditėlindjet qė ke kaluar.
Kam mėsuar qė nuk ėshtė mjaftueshem tė falėsh nga tė tjerėt, shpesh duhet tė falėsh veten tėnde.
Kam mėsuar se sado e plagosur tė jetė zemra jote, bota nuk ndalon pėr pikėllimin tėnd.
Kam mėsuar qė rrethanat e jetės mund tė kenė ndikuar nė atė ēfare jemi, por ne jemi pėrgjegjės pėr atė ēfarė do bėhemi.
Kam mėsuar qė njė person i pasur nuk ėshtė ai qe ka shumė por ai qė kėrkon pak.
Kam mėsuar qė skemi pėrse ti zėvendėsojmė miqtė vetėm se ato kanė ndryshuar.
Kam mėsuar qė sduhet tė jesh aq i egėr pėr tė zbuluar ndonjė sekret sepse mund tė tė ndryshojė jetėn pėrgjithmonė.
Kam mėsuar qė ēertifikatat e varura nė mur nuk tė bėjnė njeri mė tė mirė.
Kam mėsuar qė personat pėr tė cilėt pėrkujdesesh mė shumė nė kėtė botė, largohen shumė shpejt.
Kam mėsuar se njerėzit harrojnė atė ēfarė them apo bėj, por nuk harrojnė si i bėre tė ndjehen.