Adelina Berisha brenda vitit me album dhe videoklip te ri
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
Daljet mbrėmjeve janė shumė tė rralla pėr tė. E teksa thotė se nuk pėlqen tė dalė shpesh, sidomos gjatė mbrėmjeve, kėngėtarja Adelina Berisha gjithashtu thekson se nė mėnyrė qė punėt tė mė shkojnė mirė u pėrkushtohem shumė atyre. Nuk pėlqej tė dal shumė. Nuk e dua jetėn e natės, por gjithsesi pėlqej qė mė shumė ti pėrkushtohem punėve tė mia, nė mėnyrė qė ato tė mė shkojnė siē dua unė. Ajo, gjatė njė bisede pėr Infopress, gjithashtu tregon edhe pėr angazhimet aktuale rreth muzikės, duke bėrė me dije se shumė shpejt do tė dalė me kėngė e krijime tė reja.
Po pres skenarin qė ti fillojmė xhirimet
Tani jam duke punuar rreth albumit tim mė tė ri. Pėrveē albumit, shumė shpejt do tė dal edhe me njė kėngė e klip tė ri, gjithashtu kėto ditė jam duke u pėrgatitur edhe pėr koncertet qė do tė mbahen nė diasporė, tė cilat tash do tė fillojnė. Njėkohėsisht jam e angazhuar edhe rreth provimeve nė fakultet, kėshtu tregon kėngėtarja, ndėrsa bėn me dije se pėr tė pėrfunduar tėrėsisht albumin e saj duhet tė pėrfundohen vetėm edhe dy kėngė, nė mėnyrė qė ai tė kompletohet. Mė duhet tė pres qė ti realizoj vetėm edhe dy kėngė dhe si tė mbaroj me ato, albumi do tė jetė i gatshėm pėr editim. Pėrveē kėngėve tė reja, nė tė do tė fus edhe disa kėngė tė cilat publiku i ka dėgjuar.
Kėngėtarja nuk mund tė tregojė njė datė tė saktė se kur albumi i saj do tė jetė nė treg, por premton se shumė shpejt do tė dalė me tė rejat e saj, e tė cilat natyrisht qė do tė jenė brenda kėtij viti. E sa i pėrket kėngės sė re, Adelina bėn me dije se po pret momentin e duhur pėr tė filluar me xhirimet rreth klipit. Po pres skenarin nė mėnyrė qė tė fillojmė me xhirimet. Besoj qė do tė jetė njė kėngė dhe klip mirė i realizuar.
Ndryshe, ajo aktualisht ėshtė duke u pėrgatitur edhe pėr studimet e saj, pėr tė cilat thotė se kanė rėndėsi tė veēantė pėr tė. Jam angazhuar edhe rreth studimeve. Jam regjistruar nė universitetin privat Fama, nė drejtimin biznes menaxhment, shton pėr fund ajo.
No Comment.