Pacolli: Sot unė jam kundėr jush z. Kryeministėr!
Albatros- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 12/09/2007
Nr i postimeve : 19030
Pikėt : 37314
Votat : 106
Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.
I nderuari kryetar i kuvendit, Tė nderuar kolegė deputetė, Para tre viteve kur dola nė kėtė foltore, isha tejet i gėzuar dhe i impresionuar nga arritjet e popullit tė Kosovės. Isha plot shpresė nė rrugėn qė e priste shtetin e ri. Ne, tė gjithė kėtu nė njė shumicė dėrmuese votuam qeverinė e parė qė do ta drejtonte shtetin e ri tė Kosovės. Kjo Qeveri ishte e obliguar t'u printe proceseve historike tė vendit si: Organizimit tė procesit pėr shpallje tė pavarėsisė; Pėrpilimit tė kushtetutės sė vendit; Miratimit tė ligjeve pėr shtetbėrjen e Kosovės Dhe ajo qė ėshtė me rėndėsi, krijimit tė kushteve pėr zhvillim ekonomik tė vendit dhe ngritje tė mirėqenies sė qytetarėve tė Republikės sė Kosovės. Kėshtu u zotuat edhe ju, bile dhatė edhe premtime tė tjera, shumė premtime. Atė kohė unė dhe partia ime, ishim optimistė pėr tė ardhmen dhe ishim tė gatshėm tė kontribuojmė nė ēdo drejtim. Unė nga kjo foltore e mbėshteta kėtė Qeveri fuqishėm, por sinqerisht, atėherė as qė mendoja se ju nuk do t'i pėrmbushni premtimet tuaja. Nuk mendoja se me mbėshtetjen time do tė dėmtoja subjektin tim politik dhe mė e rėnda do tė dėmtohet edhe qytetari i Kosovės. Tė nderuar kolegė tė parlamentit tė parė qė shpalli pavarėsinė,Sidoqoftė, unė kam respekt tė madh pėr ju z. Kryeministėr dhe kolegėt e mi parlamentarė me tė cilėt sėbashku shpallėm Pavarėsinė e Kosovės. Ishim nė gjendje tė bėjmė ēdo gjė, se pėr herė tė parė formuam shtetin e Kosovės dhe se e gjithė bota i kishte sytė e drejtuar tek ne.
No Comment.