BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+7
Dona20
LePuRuShJa
Albatros
aurora2009
ironman
Edonita
Moza
11 posters

Leter dashurie

Moza
    Moza
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 23/03/2009
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 973
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2910
    <b>Votat</b> Votat : 17
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Ne pune lind dashuria,prandaj ai qe punon asnjehere nuk ankohet per mund...

Buzqeshje Letra dashurie

Mesazh nga Moza 26/3/2009, 14:48

First topic message reminder :

Po e nis Kete Leter me fjalet Te Dua,jam i lumtur jam me ty jemi te lumtur te dy o shpirt.
    TE DUA po te them prap sepse me te vertet te dua shum,si gjithomon, me duket sikur jetoj ne qiellin e kalter ku gjithkund shkruhet emri jot Greta, gjithandej pasqyrohet bukuria jote,Se ke iden sa me mungon sa me mer malli dua te flas me ty cdo caste cdo sekonte dua te jem me ty sepse pa ty kjo jet me duket shum e kot,dua te te mar ne krahet e mi me puthje te te tregoj sa shum te dua, shkrihem ,tretem ,terbohem per ledhatimet e tua per nje fjal te embel per buzeqeshjen tende .dua te haroj gjithcka te'te mbuloj me lekuren e dashuris time qe ketu e tutje ti te jesh lumturia ime,
    bashke te shohim parajsen e pafund te dashuris ti te jesh gjithmon e lumtur syt e tua te jen te mbushur me gezim buzeqeshja jote te mbaj pergjithmon emrin tim,
    un ta gatuaj jeten tende me gezim dhe ta mbush gjirin tend me ngrohtesi ti fal zemres tende ate dashuri qe i ka munguar deri me sot jetes tende bukuroshe
    Sa shume mall, sa deshperim, sa vuajtje, sa shume dashuri ndjej per ty sonte, ne kete nate e dashur. Sonte enderrat dhe kujtimet kur flisnim bashk pa pushim edhe ne supermarket kur shkoje me mua ne TEL flisje,me kujtohen te gjiiiiitha i kam ketu grumbulluar ne shpirtin tim ne zemren time te perlotur.
    Me beso ndihem i vetem ne kete bote te madhe i humbur si nje i huaj, ku ne erresiren i harruar dhe i hidhur ne nje qoshe pa skaj.
    Mes endrrash qe ti mi ke ofruar per pak ngrotesi e per shume dashuri, tani ne zemren time mbreteron vetm ndjenja per syt e tu te bukur bukuroshe, Sonte shoh nje dore qe s'me bindet, shoh dy sy qe te kerkojn ty e shpirt dhe ndjej nje zemer qe ndoshta s'me perket mua, ndjej dashuri qe me perpin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe cdo qelize te qenies time.
    Ti ndoshta imagjinon cdo te thot te duash dikend ne heshtje, ne kete largesi te mallkuar, te mendosh dhe te kalosh ditet me ty ne mendje.
    Te jetosh cdo cast kur nje pjese e qenies tende jeton larg. E c'rendesi ka per mua, vec ekzistences tende.
    Sa shum dua te jetoj me ty, Eh, sa e sa ore e dite jav muaj me ikin duke te menduar ty, neteve perpelitem dhe ndjej shterngimin ne zemer lotet me rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomes sime, ateher lotet teren nga ngrohtesia e rrezeve mbi fytyren time. Fytyra jote trazon cdo gje ne shpirtin tim, me ngacmon fantazine. Ngado qe po i hedhi syt me duket se te shoh fytyren tende,ngado qe te shkoj me duket se degjoj fjalet e tua dhe pershperitjete
    TE DUA........ Ngado qe e hedh doren te perfytyroj se te prek. e prek ate trup te bukur mendoj se jam i ulur mbi preherin tend dhe ngadale me perkedhel dhe ti. C'ti bej tani shpirtit qe te do prane dhe s'te ka.
    C'ti bej zemres qe brenda saj qendron vetem ti? Ti qe je e vetmja rrenje e mbijeteses se saj!
    C'ti bej syve qe ndjejne mall e duan t;te shohin dhe derdhin vetem lot pa u ndalur !
    C'ti bej vetes sime qe eshte dashuruar marrezist pas teje o jete? me beso, jam une qe te therras me ze te shurdher dhe vuaj brenda vetes kete dashuri.
    TE DUA me gjith ndjenjat e qenjes time shpirt.
    I dashuruar si sot do te mbetem pas teje pergjithmone
    E pyes veten pse rash n'dashni.Ah moj nene qka te bej.Jeta ime perfundoj.Per nje vajze qe e deshta shume ma bani zemren ma dogji shkrum.Ma thej zemren si nje gote por qka te bej e dua kot.Jeta pa te me digjet flake syte e mi po derdhin gjak.E dashurja ime te prita me mall une tash po vdes ma ben hallall.Pse t'jetoj kur sjam me ti ma ktheve shpinden me le N'vetmi.Sikur f'mi me le tuj k'ja si nuk te erdh aspak gjuna.Mi more shpresat e u largove dashnin tone ti e lendove.Ti shkove e me le te vuaj askend tjeter une nuk do ta dua,por edhe kujtimet tona une do ti ruaj.Dije se ne zemren time shpurt nuk ka vend per asnje tjeter emer.Arsyen pse vdeka kejt ne ta din ishte arsya EMRI YT.Jeto se une kam vdek per ti shko e mos me lyp me sy.Dashuroje tjetren e cila te gezon se per ne te dy dashuria perfundoj.Ti mu me lendove tradheti me tjetrin me dhurove.Qe une shume te deshta bema ti hallall,por pse me tradhetove ti te koft haram.S'Mundesh me me harru se te deshta pa hile,nuk jam une si ti me zemer katile.Kur te bie shi dije kush po qan,eshte ai djali me zemer te vrare.Ti je fajtor se ma prishe jeten,deshte me jetu me nje zemer tjeter.Tash more vesh se m'ke humbur mua,dhe i kerkon fjalet vetem ty te dua.sikur te ishim sebashku sabah per sabah vet i ke fjalet se lipe me u nda.Pi kujton ditet se ishe me mu vone e kuptove se me ke lendu.E lendove edhe veten se poo don me tu kthy vone e more vesh se zemren ma ke thy.Une po martona por i lumtur sjam.Si te martona kur vec ti ne zemer te kam.E dashurja ime ne darsem po te thrras,per me me shiku ti kur zemra me plas.Ne krahet e tu une dua me vdek po ta le amanet kurr mos me harro per jete.Deshira ime ke qe une me ti te martona por nuk mrrina e dashur dhe sun e perjetova.KUSH NE NA NDAU E VRAFT PERENDIA,SEPSE E VRAU NJE GJE QE QUHET DASHURIA.Me kujtimet e vjetra une tash poo jetoj ditet qe i kaluam smundem ti harroj.Koka po me thot mos qaj e mos vuaj.Por zemra spo me len ti me te harruar.sepse vetem, ty te deshta dhe te thash fjalen te dua.Prap erdhi koha te ecim rrugeve tona e kisha dasht nje perqafim per te fundit takim.N'Doshta me kurr nuk do te shoh,per jete.Se dita se keshtu qenka Fati te mbet pa ty i shkret.Vec edhe njeher te shoh me sy.Ti preki buzet e tua me lotet e mi.Ndegjoje zemren time qish po te te thot.Mos shko te lutem e dashur mos me le ty vet.Zemren do ta bej gur ti sdo te harroj kurre.Per takil te fundit thuaj diqka te mir vec jo ate fjalen qe quhet "LAMTUMIR"
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Buzqeshje Re: Leter dashurie

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:08

Emrin Thua nuk ma Din

Te njofta ashtu rastesisht pa dashur te takohem me ty,isha vetem kalimtare aty,pa hamendur se ty dote takoj !....
    -Ty po ty me qudit fakti se pse te zgjodha ne mesin e te gjithve sdi pse?..Isha ashtu e humbur sa skam pershkrim site them , po time bere te qeshi prap me zerin tend magjeps qe me shtyri ne buzqeshje prap,te qeshurat e tua me terhiqnin si nje magnet te ndegjoja pa e shikuar oren e te qeshurat e tua tingllonin si nje melodi e qet,qe qetsonte shpirtin.

Pa kujtuar fare se kush ishe apo kush mshefet pas atij zeri magjeps,nuk kerkoja aq shume te dije sepse me mjaftonte shoqria yte mua,nuk isha ne kerkim te fatit ,as te shoqris po ja rastesisht u bam miq....
    Miq?.. po ne ashtu pa hamendur seku dote na shpijente vazhdonim me humorin qe kishim ,e ndjeja veten aq te lire me ty ne bised ,nuk me interseonte se kush ishe dhe nga vjen,kisha frik se mos ike dhe qdo gje dote perfundonte si nje enderr ,e te zgjohem apo e trishtuar,sdija se qka te mendoja ne ate moment, vazhduam miqsin tone ashtu deri ne mengjez duke biseduar me fjale humoristik pa paragjykime dhe keqkuptim.
    E nesremja erdhi u takuam prap po jo ne realitet po ne ekranin e cp ku une isha prapa skens duke te vezhguar ty aty ne ekran,po ti nuk me shihke mua une ty po,pse?...
    Deshirroja te jem misterioze sikur qe isha e padukshme ,doja qe te fantazosh se kush jam sa vjeqare , te behesh kureshtar te dish nga ndjenjat e tua te kuptosh ,nga shkrimi im shkrojat ne testatur te jen deshimtar te fjales qe shkruhej,dora ime dridhej derisa formoja fjalen mu ashtu si piktori qe pikturon nje portret pa ndonje model,ashtu mu njashtu deshiroja ti te me paramendosh se si dukem.
    Me ne fund vendosa qe dhe ti zerin tim te degjosh mora guximin te flas,te qeshi me ty se bashku te tallemi me njeri tjetrin,llokum,loqk,xemel,al lton,yll keshtu filluam me fjalet qe vetem i thonim pa kurfare qellimi por miqsor ashtu e kuptoja une,e ndjeja ne shpirt miqsin tone te thelle,ti e dije se isha ma e vjeter se ti,vitet skishin rendsi thoje ne miqsi sdoje te dije se kush jam por vetem deshiroje qete mbetet shoqria jon reale e paster si loti ashtu si me njofe,se po me njofe ne realitet se kush jam kuklla athere ndejenjat ndaj meje dote largogen i zhgenjuer dote mbesish ne mua.
    Pse kuklla e quaj veten,ke menduar ndonjehere pse mikesha ime ja dha vetit kete emer?...
    Le te jet misterioze ashtu si dhe eshte kuklla me sy te kalter,e bukur pa ndjenja ashtu e strukur ne qoshin e dhomes, ku ruan mfshetsin e dikurshme ne mrendsin e saj.Kuklla!...
    Te thash te me paramendosh se qfare do, kur sje ne afersi ,mbylli syt dhe paramendo se jem me ty ashtu si ti done por mos kerko nga une te dish se kush jam,dhe as qete me shofish,po dua te jem mikja jote qe te me kesh pran ,paramendo martesen ne pleqni ,apo ne avanturat e tua ,hahaha me vjen te qesh derisa mendoj fjalet e tua te cilat mi thua dhe une ty, te pres ne pleqri te martohemi ne shtepin e pleqve aty ku doren dote ja majm njeri tjetrit,aty ku ska xhelozi po vetem miqsi dhe dashuri mu athere e gjejm rahatin tone shpirtrore.
    Mreme me pyeta pse mshefem pas cp ,jo te thash ,po ti paske haruar naten qe te takova ku menxhezin bashk e pritem dhe ku dore per dore morem rugen e palit,ne kerkimin e shoqris,ku aty bota kishte ndryshimin e saj,ku benim hulumtime dhe hiq pa menduar se kush jemi filluam avanturen tone , po pram mrem me pyete se si e kam emrin me qudite se paske haruar emrin tim,
    Emrin time kishe haruar dhe nuk dije se si e kisha,o une te kisha treguar se te ngjashem e kishim ,me shkronjen e njejt fillon
    Ndaje emrin tend ne gjysme athere dote krijosh emrin tim ...
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:09

Me merr ne enderr....

Une jam e jotja cdo dite qe kalon une jam me ty kur larg te kam edhe nje cast nese ti me mungon.....un mbyll dy syte te ndiej prane
    asgje me shum jo, nga ty nuk kerkoj asgje me shum se sa nje cast
    kur ti je larg vetem ty te mendoj un mbyll dy syte mbyll dy syte te ndiej prap te ndiej.....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr
    jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Me kerko ne papunesi Me kerko un do vij....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise

Leter dashurie - Faqe 2 2582qvb
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:10

Sot eshte nat e eret e qet vetm zeri im podegjohet duke qar,e di qe un jam gabimpor qti bej zemres sime qe tdua shpirt e
    di qe te kam shok por zemra nuk me pyet mua e di se do te dal trathtare per shoqen time por te dua loqk nuk mundem ta
    paramendojjeten pa ty je me mua qdo sekond te jetes time je e ender je ne shpirt gjith ku skojun je dhe ty gjith me
    thon se nuk do te jemi bashk por shpirti me thot qe do te jmi bashk te lumtur tlutem me treego a me don ende a mendon
    ende te un a me don si me par kur un te konsideroja vetem si shok tlutem me trego mos me mundo me se nuk mund me
    te duroj me keto vuajtje te lutem shpirti im me trego..

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:11

DASHURI E HUMBUR...jam ulur ne cep te shtratit dhe qaj...qaj se te dua si i cmendur, qaj se nuk i kam buzet e tua mbi
    lekuren time, se nuk i ndjej duart tua te me pekellelin lehte kudo, qaj se trupi jote ndjen aromen qe leshon trupi im tani qe
    o dridhem perty, qaj se krahet e tu nuk do te me shtrengojne ashtu si enderroj un.Cdo nate qaj..se pa ty jeta ime nuk ka
    asnje kuptim,se te kam humbur pergjithmoe, qaj se me ke rrembyer shpirtin e sdo ma kthesh kurre me, qaj se nuk do bej
    kure dashuri me ty qe ta kuptosh se lumtura nuk ka fund, dhe se je gjeja e fundit e bukur qe do kem ne jete...TE DUA

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:11

E vetmuar jam mbrenda ketyre 4muarve,jam vetem me mendimet e mija me kujtimet te cilat me bejn te vuaj dhe me shum....
    Po rri e vetmuar e po mendoj : A thua ku je ti tani?A thu me kend je?A thu me kend po flet?A thua per kend po mendon?
    A thua a po te mungoj siq me mungon ti mua?A thua a po mendon ti per mua si une qe po mendoj per ty?...
    Kto pytje qe po ja bej vetvetes po me vrasin thell ne se as kund sun pe gjej nje pergjigje te vetme...
    Rri e vetmuar e mendoj,e me vete filloj te fantazoj sikur ti loqk te jesh afer meje...
    Gjith dritat e fikura rri e vetme ne mendime qaj me lot ne sy e me ze te therras "ku je o jeta ime,eja pran meje,eja me
    perqafo,eja se pa ty dot spo mund te jetoj...."
    Lot nga syri vetem po pikojn ku je o shpirti im sa shum te dashuroj....
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:12

Loti pikon , mbi faqe
    rrokulliset , eshte aj loti qe dikur rrjedhte nga gezimi por kurr
    rrjedhte bike edhe neper faqen tende ,por tani ka mbet i vetmuar ,
    erresira e vdekjes e ka mbuluar , gjdo nat po vdes nga pak , dhimbjen ekam afer se ty te kam larg M................
    Heshtija naten shpirtin ma frikson dhembja zemren ma mundon , e di qe ti nuk me don ,por edhe ti e din s e uen te dua
    ty .. Por nuk e di perse ka ren nje mjegull e zez ne shpirtin tim e ne zemren tende , e nuk ja falim njeri tjetrit . Loti
    ngadale duke pikuar neper faqen time e len nje shej edhe shkruan nje emer te deshta M...........edhedo te ruaj ne
    , e shkruan emrin tend e dashur qe e deshti shum edhe qe asnje qast nuk ndaloj se rrjedhuri nga syri.. Por
    akoma nuk ka ren ne tok ky lot i vetmis, edhe toka do te qan edhe qielli do te mabaj zi kur ta kupton se jeta ime
    perfundoj per ty ,...............................do te humbi do te tretem por ty M..... ne zemren time gjithnje do te mbetesh ....
    Pse pregjdodit ne me vret,pse po me ndon se ekam vet,veten flen e me haron kur edi se ti nuk me
    dashuron,endra qe dikur i patam tash si kemi ne si dhurat nga dashuria vetem lot mi len dhe prap me len fajtore
    ndoshta faj une kam vetem se te thash e jotja jam...........
    ..........Melodin kur endigjoj malli me mer per ty,e vetmuar zemra ime e shkret nji lajm po e pres para se te vdes,nuk dua
    te jetoj me keto fjalet e tua sime rendon,mallku qofsh mojdashuri
    endrat pse mi more nji kujtim qe male zemren time ma lendove.Nuk ka nate endra pa ty,nuk paska drit pate pa me sy,nuk ka qjelli yje as
    hen.Kjo jeta ime po don me bet vete................
    ................Akam faj qe dashurova ne ket bott akam fajqe i degjova rahet e nji zemre,akam faj qe takam falur buzen e
    pa puthur,akam faj qe jam munduar jeten ta bej te lumtur,po largohm ne ket nate si nji zog me krah te thyer, ne ket
    rug me pikojn lotet ndoshta me skam per tu kthyer. I vetmi je ti per mua .Ndoshta une nuk di ket jet ta jetoj.
    .............Te jetoj por as nuk dua pa ty ta provoj,Te lutem mi kthe ndienjat e jetes mos me ler mua ne prag te vdekjes.
    Mi kthe enderrat ,fytyra jote enderrat mi zgjat , por ti realizoj nuk kam fat ,te lutem eja e mos u vona ,Me asnje tejeter
    mos shko, Ne dashurin time ti jeton edhe askush tjeter mos u mashtro.I vetmi je ti qe me mban gjall ne ket bot I vetmi je ti q e me sjell gezim,................
    ............Deri me sod pa ty vdekija gjendet ne dhomen time,Nje dite kur te mendosh per mua,atehere dote jete vone
    ,atehere nuk do te jem me ne kete bote ,nje dite te zeze e te mallkuar edhe une dote vdes e do te me mbuloj dheu i zi
    ,por nuke dua vdekjen ne vetmi,vdekja do te ishta emire se ardhur nese vdes mbi ty dhe nese dora jote mi mbyll keta
    sy,por syte e mi nuk do te mbyllen edhe pas vdekjes ata do te mbesin te hapur me mall qe nuk munden edhe nej here
    nuk ua dhe mundesine me te pa.Ndoshta atehere do ................
    ................te pendohesh por kot, se plaget nuklahen me lot.Do ta le nje amanet te mbetet ne histori , mbi varrin tim
    le te shkruaj se te kam dashur vetem TY.e ti atehere valle qdo te besh.A do te festosh qe ja arrite te vrasesh nje
    zemere pa meshire ,Edhe kur te jesh ne gjum do te degjosh nje ze duke te thene ,,I MALLKUAR''varrose zemren qe te deshti shume .................
    ...................E une ! une , une do te qaj do te vazhdoj te qaj,do te derdhi lot per jete ,derisa toka te behet det atehere
    do ta kuptoje gjith bota se ta kam dashur me te vertete.Kur ta lexosh kete leter mos te beje te ndihesh fajtor e as te
    ndihesh krenar .Le te beje kjo leter te kuptosh te verteten qe e tregon ,ndoshta kam gabuardhe jam dashuruar ne nje
    emer i cili ka hasur rastesisht ne zemren time si nje udhetar i rruges se humbur,nese keshtu ka qene doren per te
    shkruar nuk do ta ndale KURR, por te lutem me gjithe ,,ME FAL ME FAL ME FAL,, 1000 HERE ME FAL. ......................
    .................Pse heret ne mengjes zgjona nga gjumi ndij zerin tend te leht, ndij fjalet e tua , qe nje kohe me benin te
    Lumtur.Pse tash zmra me thot qe vetem ti je per mua ,kur gjdo gje ka mbaruar Nje dite do te dal dhe te them me sy se
    nuk te kam me ne mednje ,edhe pse zemra me rreh vetem kur ti mekujtohesh....................
    ............Te lutem , kemi qen ,kemi pas ate qfare kemi dashte , Por tash eshte shum vone , gjdo gje ka mbaru *gjdo te
    mire te uroj nga Zemra ime , besoj qe ajo te bej te lumtur , por edhe psee shof se as ti nuk mund te behesh i lumtur .....
    Te lutem i dashur eja e shpetom i vetmi je ti qe me jep shpres te jetoj i vetmi je ti qe une dashuroj ,gjdo gje qe une
    shoh me duket pa vler ,
    edhe kjo jet pa ty me esht ber tmerr ,pra te lutem kthehu eja te pres
    se pa te pa ty nuk dua te vdes !................
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:13

Fol..

Dua te me flasesh,qe te me zgjosh nga gjumi..Te me celesh perseri, se zeri yt me ngjall pranvere..
    Hyr dhe rri perjete me mua, brenda ne qenien time sepse me mungon shume , me mungon menyra se si i mendon dhe i merr ti gjerat, ironia me te cilen flet shume here, me mungon shpirti dhe dashuria jote..
    Oh, sa larg je dhe pse un te ndjej shum afer, sepse te dua gjithnje e me shume..
    Hajde pra, foli zemres sime, qe edhe ajo te shkrije nga akulli qe e ka zene, sille djellin tend dhe nditen e syve te tu qe edhe un te arrij me ne fund te shoh..
    Eshte e veshtire..cdogje duket e pamundur tashme, se ti nuk je me per mua, nuk rri me te me degjosh kur une te flas, nuk lexon kur une te shkruaj, nuk je me pranvera ime..
    E ku ti kerkoj une te gjitha keto tani???
    Duhet te dal ne rruge e te bertas??Te kerkoj perseri nje yll tjeter..me te mire?? Nuk mundem..as kembet sme bejne me, e as ze e fuqi nuk kam qe te kerkoj dike,qe mund te jete mbase me i mir..se u mesova me ty..
    Ta dish se kenaqem me ty edhe nqs e gjithe bota mund te zhduket, kenaqem me syte e tu edhe nqs sdo shoh sy te tjere me ne jeten time, kenaqem me ty, se vetem ty te dua..aq shume..
    Prandaj me fol, hyr perseri ne porten e zemres sime dhe me fol, vetem me pershendet te pakten..se me ka marre malli per zerin tend qe me ngroh, gjithmone..
    Por ti..i merzitur me mua, vetem me largohesh dhe mbase nuk arrin t'i degjosh fare keto fjale, qe vijne nga thellesite e shpirtit tim e qe jane vetem per ty..Mbase ste interesojne shume ose mbase nuk me beson me..sepse asnjeher nuk me ke besuar!!
    Dhe ti ike..papritur..pa thene me asgje..qeofte edhe..Lamtumire.

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:13

Ti nuk mund te Urresh....

Ti nuk mund te me urresh kurr,sepse Engjejt nuk urrrejne,ato vetem mbrojne.Do ishte e kote te provosh te me urresh mua sepse urrejtja jote do te kthehet ne dashuri dhe dashuria jote ne mbrojtje per mua...
    Ti nuk mund te me urresh sepse tashme un jam pjese e jetes tende,jam cope e zemres tende.Te me urresh mua do te thote te urresh vetveten.
    Sa here qe ti vuan une vuaj bashke me ty,sa here qe merr fryme un marr fryme bashke me ty,sa here qe ti qesh un qesh bashke me ty.Sa here qe ti me urren un te adhuroj.
    Te dhashe zemren time qe te jete me ty ne cdo hap te jetes tende.
    Te solla prane engjejt e mi per te qendruar perjetesisht me ty ne ditet bukura e te veshtira.
    E di qe nuk mund te me urresh edhe pse ke deshire edhe pse do te me harrosh nuk mundesh sepse un jam gjithmon me ty jashte dhe brenda teje.
    Edhe pse nuk te kam prekur kurre e ndjej qe jam Brenda teje,ne nje vend te vogel ne fund te zemres tende.
    Sa here qe ti me kujton mua ti vuan,ti do qe te flesh por nuk mundesh sepse imazhi im te mundon,do te me kesh prane dhe sa here ti e kerkon kete un jam aty me ty....
    Une vuaj njesoj si ty vetem se nuk qaj,ne keto momente po degjoj te njejten kenge qe po degjon ti por vetem me nje ndryshim,ti tani po qan kurse un jo.Brenda ne lotet e tu jam une.Ti je nje pike loti dhe prandaj une nuk qaj sepse kam frike se mos te te humbas.Dhe keshtu mbaj gjithcka Brenda meje.Dhe kjo me ben te vuaj akoma me shum.Une linda per ty edhe pse kete e kuptova pas shum kohesh.
    Linda per te te bere te lumtur,kurse ti per te me bere te vuaj.Jam e bindur qe ne keto momente po qan,po Brenda ketyre loteve jam une,ti me sheh ne enderr ndersa un s`do te enderroj kurre sepse endrra ime fillon kur flas me ty.
    Te jesh e bindur per dicka::::
    JE PJESA ME E BUKUR E JETES TIME,ndersa un personazhi negativ i librit tend...
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 29/6/2009, 09:14

''Dashuria e zemres''

Si lind rrezja e diellit , ashtu linde ti , hyre ne zemren time dhe nuk pyet per njeri une si e lenduar ndjenjen time respektova hapa zemren dhe ty mbrenda te ftova . Nuk e di pse ne ty u dashurova , ndoshta ky eshte shkaku qe te respektova . Une te deshta dhe te dua me shume se qdo gje ne bote , a e din i dashur se pa ty qdo gje eshte e kot...e Ne mes te naten , ne qetesi kur gitarja krijon melodi dhe une mendoj vetem per ty . Mos harro se kush te don , mos u da i pa shpirt . Gjithmon do te kujtoj dhe kurr s'do te harroj vetem ty i dashur te dashuroj ... Ta fali zemren time qe eshte me mall dhe me kujtime , buzet e tua i ndjej ne plagen time , ne enderrat rinore ne gjakun tende te embel , te dua , te dua gjithmon do te rri duke menduar , lotet me pikojn nga dashuria . Mos shiko bukurin e cila te furnizon por qile zemren time e sheh se kush te don . Deshiroj te behem lot te rrejdh neper fetyren tende ti shijoj buzet e tua e te them se sa te dua . Te dua , te kerkoj ne jete…
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 2/7/2009, 13:55

TE DHUROJ ZEMREN TIME!!!
    Ishte nje dite si gjithe te tjerat..ishte nje vite qe ata te dy ishin bashke..
    kete her ai e percolli deri tek porta e shtepis por pa pritur ajo u ndih keq..
    ne shtepi erdhi doktorri i cili tha qe ajo kishte nevoje per nje operacjon te shpjet zemre..
    Mbas 1 muaji ajo doli nga spitali..donte te takonte ate po ai nuk u bente i gjall..prinderit e atij i thonin qe kishte ikur larg..kaluan dite..jave..muaj..ai nuk po u kthente...ajo vuante shum...kur...nje dite e ema i jep nje leter ku ishte shkruajtur:
    "Nuk mund te shoh te vdesesh..preferoj te vdes un duke menduar qe zemra ime do jetoj tek ty perjete dhe do me kesh gjithmon prane..."
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 2/7/2009, 14:07

Sonte jeta ime merr fund!

Tash e di, jeta ime merre fund sonte. Nuk jam i vetem me gjithe keto yje ne qiell, nuk jam i vetem as me gjithe keto lote. Por prap mos prania jote me bete te vuaj si asnjehere me pare. Malllin as loten nuk e shuajn, vetmine se mbulojne as yjet e shumta. Sonte, jeta ime merre fund, e jeta yte fillim te ri. Sonte kur ti te heqesh fustanin e bardhe, jeta ime do shkrihet. Pranverat qe i numrojn neper gishta sonte me duken shume pak. Edhe zeri i bilbilit sonte me mungon. Edhe flladi i vjeshtes. Edhe akullnajat e dimrit. Me duket sikur te gjithe me mungojne, sikur dua ta shijoj jeten ende. Por smunde...

Keshte qenkan kjo jeta ime. I numron pranverat, te dalin nja 22 pranvera dosido dhe pastaj i jep fund jetes. E c’te duhet jeta?? Nuk jetoj ne boten e endrrava, pas shiut ne jeten time ska diell, kete e di vete. E kam provuar cdo here. Tek une pas shiut, vjen stuhia. E c’te pres ende?? Ende stuhi ne jeten time?? Jo, jo se nuk e di a do mund ti mbijetoj stuhit tjera si njeri normal. A jeten nuk dita si ta shijoj, as pranverat ti ndjej, as rrinine ta jetoj. E tash ashtu si jetova edhe do vdes: me nje grusht shprese se atje do jete me mire. Por kot, kur e dije se shpresat e mija jane te kota, kur e dije se ti atje nuk do jesh duke me pritur. Ti sonte fillon jeten e re, jeten qe vete e zgjodhe.

A sa te dua. Ose me mire te them, “a sa te deshta” pasi kur ta lexosh kete leter per mua do flitet ne te kaluaren. Por mos u pikello, keshtu vete zgjodha. Dhe mos u deshpro, nuk ke faj ti. Isha une ai qe nuk munda te perballoja asgje. Isha une ai qe nuk zgjidhja. Isha une ai qė isha ketu perher per ty. Por tash me nuk do jem. Ti behu e lumtur! Jeto! Kenaqu me jete! Kenaqu me pranverat tua! Dhe mos i numro, se skane rendesi numrat. Vetem kenaqu ne pranverat e jetes tende. Degjo bilbilat cdo mengjes, degjoi per mua. E kur te vije vjeshta, dil jasht dhe lejo flladin te ti ledhatoj floket neper fytyre. Do jem une ai flladi. E kur te vije dimir, dil e merre akullnajat dhe mbaj deri sa te shkrihen ne ngrotesin e duarve tuaja. Do jem une ai akulli qe do shkrihem per ty. Do jem ai une qe do behem uje per ty. E pastaj prap akull. Do behem edhe kenga e bilbilit. Edhe lulet e pranveres... do jem me ty cdo here, vetem me kerko neper natyre dhe une do jem aty cdo here per ty, vetem per ty.
    aurora2009
    aurora2009
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 19/06/2009
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 2
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 4
    <b>Votat</b> Votat : 0

Mesazh nga aurora2009 7/7/2009, 14:12

komplimenti me te vertet shum te bukura.....
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 7/7/2009, 20:01

Flm aurora2009 teputh
    Albatros
    Albatros
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Francė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 12/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 19030
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 37314
    <b>Votat</b> Votat : 106
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.

Mesazh nga Albatros 7/7/2009, 20:28

po me rrenqethet mishi

kjo eshte per ty :kup:
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 7/7/2009, 20:30

:D :D :D Flm Albatros
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 8/7/2009, 09:54

Se shpejti tek ti do te vi....

--------------------------------------------------------------------------------

Ti mbyll syt dhe nje her te pushoj qastin kur te thash lamtumire kurr mos ta kujtoj , menyren se si u ndame fjalet te cilat njeri tjetrit ia tham.Sdua te kujtoj kur nga duart e mia rreshqitje e une e padobishme ate qast smund te beja asgje per ty.

Perveq maleve te larta dhe tmerruese askush nuk degjonte zerin tim ne ate kasolle te hekurt.E godisja porten me sa kisha fuqi por e kote nuk hapej dhe kthehesha prap tek ty te shihja duke me ikur po pa deshiren tende ..me ze te mekur shqiptoje "mos me ler ... mos me ler" Cmendesha , qaja me sa kisha fuqi duke shpresuar qe vaji im do te mbante ne jete edhe ca qaste ..

Nje mrekulli i lutesha zotit te ndodhte te hapej ajo der e mallkuar qe te gjeja shpetim per ty ..Si valle askush sdegjonte vajin tim goditjet e mia ...derisa une te shihja duke u munduar per jet, fryma me ndalej zemra ndalonte se rrahuri dhe kembet ndalonin hovin dhe diqka me shtrengonte ne kraheror ,ndersa admiroja se si luftoje per te jetuar kunder me te keqes VDEKJES .Por qdo gje ishte e kote skishte shpetim ishte shkruar qe me par te vdisje ne ate kasolle mallkimi duke me thene :"po vdes, me vete po marrr mallkimin per te dyt, po zgjedh vdekjen e ti shpeto dhe jeto tregoj botes kush je....te dua edhe ne varrr...mos me harro .."Fjalet e fundit ishin keto qe me the mua e me le ne ket bote te jetoj me ndjenje faji qe ste shpetova dote .Kjo ishte me e pakta qe per ty duhej te beja tani .Ne momentet kur une deshiroja vdekja te me merrte ti me shpetove dhe "gjithqka"me dhe por prap mi more te gjitha ne varr.Dua ti tregoj botes se qfar njeriu ishe dhe qfar ke bere per ta ... tu tregoj se qfar vlera kan humbur duke mos ditur te qmojne ate qe ti kishe ,ata te moren me te shtrejten JETEN duke te mbyllur ne humneren e harreses.....
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 8/7/2009, 09:55

dje gjithcka perfundoi me ane te telefonit.,ah sa do te doja te mos ta
    kisha ngritur kurr ate telefon.dikush me morri dhe me tha qe ti
    segzistoje me.qe mbylle syte pa pare pare per here te fundit te
    mite.sikur e ndieja qe do fluturoje larg. kishte dite qe te shikoja ne
    enderr dhe endieja qe do me ikje.genjeja veten kur thoja qe sishte i
    mundur zoti sdo me linte perseri vetem.po ja qe ndodhi.ende s ebesoj qe
    do kthehem mbrapa dhe sdo shoh syte e tu.akoma me kujtohet hera e
    fundit kur te pashe.e ndieje qe po ikje dhe e dija qe po te puthja per
    here te fundit.kur te perqafova e dija qe per here te fundit te ndieja
    prane meje.ndiej akoma frymen tende.mbreme svura gjume ne sy,doja te
    qaja dhe smundesha.vetem me trembte erresira dhe qendroja me driten
    hapur.mbyllja syte dhe trembesha.me dukej se do me merrje me vete atje
    ku kishe shkuar.ende sme besohet qe sdo degjoj me zerin tend.dhe me
    vret me shume fakti qe smunda te te them lamtumire.asgje sdo jete tani
    si me pare.as lotet e mi sjane te njejte.tani kuptova qe sjam gje ne
    kete bote dhe jam vetem nje kalimter ne kete bote makabre.kur mendon se
    i ke te gjitha ste le zoti dhe te merr gjene me te bukur qe ke.mendoja
    s etani do ishe i lumtur po sa gabova.gjithcka sa kishte filluar asgje
    skishte mbaruar.mbreme e dija qe me shihje qelart po ndihesha kaq vetem
    dhe smund te qaja.e kisha te veshtire sepse edhe smund te them qe ti ke
    vdekur
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 25/9/2009, 19:52

Sot eshte e premte...jam shtrire pergjysem ne krevat e shpresoj te me zere gjumi duke menduar per ty.Sot ne dreke ndersa capitesha rrugeve te zhurmshme te qytetit pata nje vegim tendin..."e dua"-mendova-"e dua e smund te bej pa te, pa te nuk mund te jetoj" Te kuptohemi jo se nuk mund vertet, se deri me sot nuk di te kete vdekur ndokush ngaqe nuk ka prane njeriun qe do.kur them "nuk mund te jetoj" kam parasysh qe gjerat me te mira, momentet me te bukura, castet me magjike, e ne te njejten kohe ato me te rendomtat do te me dukeshin pa kuptim, pa vlere e madje te merzitshme do te thoja, e kjo per mua eshte vdekje...e di qe tani do te kesh vene buzen ne gaz.Ti nuk besonne keto gjera.te duken kotesira.Ti mendon se gjerat e rendesishme te jetes jane ato qe kerkojne pergjegjesi.Puna, nje grua, nje shtepi, femije...edhe pse nuk i do, e rendesishme eshte te jene aty, sepse ju i gjykoni njerezit nga aparencat, nje njeri i respektueshem si ty nuk mund te ndjeke gjerat qe e bejne te qeshe ashtu sic i ndjekin kalamajte...kostumi yt gjithnje i hekurosur e kravata aq tmerresisht ceremoniale nuk ta lejojne kete gje...
    Mbaj mend njehere, teksa ecnim ne rruge guxova te te kapja nga dora, me joshte shume ajo dora jote e madhe me gishtat e gjate si prej pianoje.Ti e eterhoqe dhunshem e me veshtrove sikur te kisha bere fajin me te madh ne bote.Per nje cast kisha harruar se nje njeri ne poziten tende duhet te ishte serioz ne "ambjentet publike" e lojera te tilla ishin te ndaluara mes njerezve, sepse ti ishe njeri me rendesi, me nje moral te larte.Mund te te kujtoj edhe episode te tjera si ky, ndoshta edhe me interesante por e di qe ty kujtimet nuk te pelqejne.Ti i hedh mbrapa e nuk te ben pershtypje qe ato jane pjese e jetes tende.Deri para pak kohesh nuk arrija te kuptoja ku e gjeje forcen ta beje kete, ose si e beje me aq lehtesi, pseeeeMe ne fund e kuptova.Ato per ty nuk kishin rendesi.Fundi i findit crendesi mund te kishte me cilin minister hengre dreke dje, sa njerez genjeve pardje me premtimet e tua te rreme, ne cqytet mbajte fjalim para nje jave, sa veta largove nga puna para nje muaji.Per perqafime femijesh as qe behet fjale se ata te shohin fytyren njehere ne jave, e jo me te te duan e te te puthin, apo te te perqafojne...Je kaq i zymte i vetepermbajtur, kaq serioz, i pergjegjshem, je i mbushur me difekte, te vogla e te medha.Jemi kaq shume te ndryshem ne te dy.Ti, qe nuk te hyn asgje ne sy, e un qe gjithshka me duket nje lumturi me vete.E perseri nuk e di pse, nuk e di se si, te dua, te dua me shume se cdo gje ne bote...te duasepse fundi i fundit, ne thellesi te shpirtit tend te zymte...je njeri...
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 25/9/2009, 19:53

E dashura ime,

Me mungon ..e dashur.. si gjithmone! Por sot eshte me e veshtire se dite te tjera, sepse deti ka kenduar per mua, e kenga ishte ajo e jetes sone sebashku. Me duket se te kam kenduar , nderkohe qe shkruaj kete leter, e ndjej profumin e luleve nder fusha, qe gjithmone me kane kujtuar Ty. Tashme keto gjera me lejne indferent. Vizitat e tua jane bere teper te ralla, e disa here kam dyshimin se pjesa me e rendesishme e imja, po me rreshqet lehtazi larg edhe perse une sfrocohem.Naten kur jam vetem, te therras.. e gjithmone dhimbja ime arrin kulmin. Ti mundesh akoma te gjesh menyren per tu rikthyer tek une. Mbreme naten te kam pare ne enderr... Ishe ne breg te detit.... era fershellekte mes flokeve te tu , e ne sy kishe ende ndricimin e perendimit te diellit... Mbetem i mahnitur duke te shikuar mbeshtetur ne gur. Sa e bukur je...nje bukuri qe s'e kam gjetur ne asnje femer tjeter. Ngadale eci drejt teje dhe kur me ne fund kthen veshtrimin e me shikon, kuptoj qe edhe te tjeret ishin mahnitur e po te shikonin. ~ E njehe~ pershperisnin ziliqar, e nderkohe qe ti me buzeqesh, pergjigjem me pastertine e te vertetes:
    Me shume se zemren time...! Te arri dhe te mbeshtjell me krahet e mi..rrethoj kete moment me shume se cdo tjeter. Eshte momenti per te cilin jetoj, e kur ti i pergjigjesh perqafimit tim, leshoj veten ketij momenti ... Me ne fund serish kam paqe....Ngrej doren dhe te cek faqet nderkohe ti ul koken dhe mbyll syte. Duart e mia jane te ashpra mbi lekuren tende te bute, e per nje cast pyes veten ne se do te kthehesh mbrapsh (pendohesh), por e di qe s'do jete keshtu... Nuk e kam bere kurre, e ne momente si keto qe kuptoj drejtimin e jetes sime. ( Une jam ketu, per te dashuruar, per te shtrenguar ne krahet e mi, per te te mbrojtur..) Jam ketu per te mesuar nga ty, e te marr ne kembim dashurine tende... Jam ketu , sepse nuk ka asnje vend tjeter ku dua te jem...!
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 25/9/2009, 19:53

Leter Dashurie.

Pse s'po kupton zemra ime qe ti s'me do qe ti me urren e me malkon pse s'po te perjashton zemra ime ty pse nga endrat nuk me del pse me lendove aq shum pse me le ne rruge pse e ben ate zemer gure e s'me flet me e s'me degjon e vec me braktise ae di qe kam gabuar, e di qe zemra jote dhimbjet qe une dikur ja dhurova nuk i ka merituar e di qe lotin ne sy nuk e pate merituar po te betohem se kam ndryshuar, ma jep edhe nje mundesi ta tregoj se kam ndryshuar po ti s'po me ndegjon e vec jeten tende po jeton. Mua me thua se tani e ke kuptuar care eshte dashuria tani e ke kuptuar care eshte jeta tani e ke kuptuar care eshte gezimi care eshte lumturia po pse mua keto sdo te mi dhuroshe Te lutem eja perseri eja tek un e jeten ma shijo me bukurin tende me zemren tende me buzeqeshjen tende.Kur ty te kam takuar azgje ne kete jete s'kam kuptuar.Ti te gjitha mi mesove ti me bere mua te jem e lumtur ti me bere mua njeri ti me dhurove shpresa ne jete ti keto gjera mi fale po tani keto me s'me intersojn se ty te kam humbur pergithmon.Ti me thua qe te mos vuai se kot e kam se kot po derdhe lot se kot te dashuroj se kot te trokas prap se kot me ty flas ndoshta te gjitha jane te kota ama prape un do ti bej se ndryshe un do te cmendem kur e di qe vet kam gabuar qe ti tani je large e di qe kete gabim kur vetes nuk do t'ja fale vec per kete gabim jeta me eshte ber e pa jetuar jeta me eshte ber nje tmerr i zi. Ti me ke lenduar mua 100 here e 10000 plage mi ke dhuruar po prap une te dua e te pres se vec per ty un do te vdes...................
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 25/9/2009, 19:56

Nate pa ty ...Disa pika te vogla shiu, filluan te binin nga qielli i cili qe mbuluar me re te
    zeza e te dendura. Megithese ndodhesha vetem pak minuta larg,nga kursi i
    "Parukerise"qe po ndiqja i shpejtova hapat aq shume, saqe edhe vete u habita, ku u gjenda perpara shtepise se nenes per nje periudhe fare te shkurter kohore dhe pa u lagur aspak nga shiu qe tashme ishte kthyer ne nje rrebesh te vertete! Hapa deren me shpejtesi dhe u futa brenda. Ne menyre te pavetedijeshme, u drejtova per ne dhomen e pritjes, e cila shume shpejte me beri nervoze me qetesine e saj te madhe! Bera nje rrotullim 360 grade, eca disa hapa perpara dhe pastaj u ktheva ne te majte, ku nisa te ngjisja shkallet e mermerta, te cilat te cojne ne katin e dyte te shtepise, kat ne te cilin ndodhej edhe dhoma ime personale. Pasi u sigurova mire qe e kisha vendosur doren mbi dorezen e deres, e shtypa poshte me lehtesi dhe dera u hap ne caste. Ne fillim, hezitova qe te futesha brenda menjehere, pasi i`u frikesova faktit, se mos me perseritej e njejta skene, ashtu si ne dhomen e pritjes! Pasi i hodha shpejte e shpejte nje sy perreth, aty nga pragu i deres ku isha, e mora me mend qe nuk do te behesha nervoze, po te futesha ne brendesine e asaj dhome.Me ngadale fillova te hiqja , ato rrobet qe kisha veshur per ne kurs dhe fillova te vishja ate kostumin me arush qe e kisha vene mbi karrige.Shkova dhe u shtriva ne ate kervatin tek , qe ndonjeher mendoja ah...sikur te ishte dopjo do ndihesha me lirshme!
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 25/9/2009, 20:01

LETĖR DASHURIE

Mė nė fund po marr guximin tė tė shkruaj njė letėr ty i dashuri im. Kur u njohėm nė fillim e di, edhe pse njohja jonė ishte virtuale ndjehej njė harmoni midis nesh pothuajse e pashpjegueshme, por mėse reale. Ishte fati qė po luante me ne, apo ishte fati qė donte tė na bashkonte. Dukej se si dy njerėz kaq larg njėri-tjetrit ndjeheshin kaq pranė, sikur po bashkoheshin dy shpirtra tė panjohur, por pothuajse tė njėjtė. Nė shumė gjėra ne ngjasojmė si dy pika uji, vetėm se ti je me i hapur, ndėrsa unė jam pak mė e tėrhequr ndoshta kjo bėn pjesė nė natyrėn time qė nuk i shpreh dot ndjenjat lirshėm. Por tė kam dashur dhe akoma tė dua. Mund ta them me gojėn plot se ti je dashuria e jetės time. Qė kur u largove duket se shpirtin tim e sundojė njė akullnajė e ftohtė, qė ndoshta zor se do tė shkrijė. Nuk mund ta besosh se sa tė vėshtira janė ditėt e netėt tė kalohen pa ty. Tė qash natėn me lotėt qė rrjedhin e lagin jastikun sikur tė ishin njė shi i rrėmbyeshėm. Dhe ditėn tė shtiresh sikur nuk ka ndodhur gjė, pėr tė mos rėnė nė sy tė personave qė mė rrethojnė si nė familje dhe nė punė. Ndoshta tė gjithė e ndjejnė ndryshimin tim dhe unė e ndjej sepse nuk po arrij tė njoh mė veten. Gjallėria qė mė pėrshkonte ėshtė zhdukur, mos vallė e more ti? Ndonjėherė mendoj se unė s’kam bėrė asgjė tė keqe , si kam bėrė keq njeriu, atėherė pse duhet tė vuaj kėshtu, unė dua vetėm pak dashuri, pse duhet tė ma mohoj zoti mua kėtė gjė? Ndoshta do tė ishte mė mirė tė mė merrte me vete, ndoshta nė botėn tjetėr gjej pak paqe( mė mirė njė fund me dhimbje sesa njė dhimbje pa fund)
    Lexoj njė frazė tė shkruar nga Mos qaj se dicka mbaroi... Por buzeqesh sepse ndodhi... Gabriel Garsia Markez .
    E si mos qash kur tė ėshtė shkėputur njė pjesė e shpirtit, e si mos qash kur nuk ke pranė atė qė do. Ti u ktheve do tė ikėsh pėrsėri dhe boshllėku qė do tė lėsh pas do tė jetė akoma mė i madh, si njė zgavėr e errėt do tė pėrpijė tė gjithė qėnien time. Nuk e di a do tė jemi mė bashkė apo jo, por dua tė them se tė dua sido qė tė shkojnė gjėrat. Tė dua sepse ti je ai qė mė bėn tė qesh dhe ti je ai qė mė bėn tė qaj, tė dua sepse e ndiej qė ti je ai i duhuri edhe pse nė fillim kisha dyshime pėr kėtė, tashmė jo mė. Unė u pėrballa me gjithēka pėr tė qenė pranė teje shpresoj ta bėsh dhe ti kėtė. Dhe nė qoftė se nuk e bėn do tė lutesha pėr diēka mundohu tė jesh i lumtur, pa ndėrhyrė mė nė jetėn time. Po e mbyll kėtė letėr, sepse ėshtė shumė vonė, mė duhet tė fle pėr tė rinisur njė ditė tė re qė ndoshta mund tė jetė mė pak e trishtueshme se kjo e sotmja. Ndoshta nesėr mund tė shkruaj diēka mė tė bukur e kjo varet nga gjendja emocionale nė tė cilėn ndodhem. Mirupafshim zemėr tė puth.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 8/12/2009, 18:30

Tė Ėndėrrova

Mbrėmė tė ėndėrrova. Ishe aq i bukur,i ėmbėl,i buzėqeshur si dikur.Mė tėrhiqje pranė vetes dhe bėrtisje: "Tregoj tė gjithėve se ne tė dy duhemi"!,pastaj vrapoje plot gaz fushave.

E unė,unė dehesha duke tė vėshtruar pa ndalur nga gėzimi mė rridhnin lotėt si shi. E ēmendur hapa sytė dhe u ndesha me terrin e zi,me heshtjen e natės,me qetėsin e vdekjes.Ti nuk ishe askund.

Mė kot tė kėrkova....
    Mė kot tė e thirra emrin tėnd...
    Mė kot ėndėrrova pėrqafimin tėnd tė ngrohtė...

Qe sa ditė kam shpresuar qė tė tė shoh tė paktėn nė ėndėrr qė ta shuaj mallin qė mė pėrvlon shpirtin,dhe ja sonte mė erdhe po me atė buzėqeshje tė dikurshme.

Oh,kurrė s'do tė arrij ti kuptoj njerėzit kur thonė:"Ēdo gjė harrohet,e e nesėrmja sjell diqka tė re!".
    E unė kurrė nuk mund tė tė harroj,as qė do tė provoj ndonjėherė.Vitet do tė ikin,por mua do tė mė shtohet edhe mė shumė malli pėr ty!

Do tė jetoj ēdo ditė me kujtimin tėnd tė paharruar,dhe ēdo natė kur tė bie nė gjumė do tė lutem qė s'paku nė ėndėrr tė mė vish,sepse prej asaj dite qė vdekja tė mori unė mbeta tė jetoj me "ĖNDĖRRA TĖ KOTA"...... Sad
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 8/12/2009, 18:38

Miremengjes...

Nuk e di po sot paskam nje deshire te madhe te shfryhem te them gjera qe shpeshhere nga inati xhelozia apo ndrojtja nuk ti kam thene edhe pse kam dashur ta bej me gjithe forcen e shpirtit...Kam dashur aq shume te te kem afer te te shtrengoj fort fort deri ne pafundesi e te jem e jotja vetem e jotja...kane qene te shumta netet kur duke u rrotulluar ne krevat nga pagjumesia kam enderruar per ne te dy...i jam lutur zotit per ty dhe e kam falenderuar qe te vuri ne rrugen time...ka qene aq e trishte jeta ime pa ty...nje koktej i ndyre frike zhgenjimi ironie...nje perzierje e trishte ndjenjash te vdekura...kam qene zhytyr ne nje terr ku kam dashur te mbys veten time e askush nuk kishte forcen te me nxirrte perjashta...kam dashur te shkaterroj veten me lloje e lloje menyrash...e nuk kam pasur force te ecja perpara.e di ???

Nuk ta kam thene ndonjehere por e urrrej te kaluaren time me gjithe forcen e shpirtit edhe pse kur flas per te mundohem ta bej te bukur...e urrej per ate qe me ka sjelle per vuajtjet qe me ka shkaktuar...e kam shume frike per te ardhmen se tmerrohem nga mendimi se nga ndonje arsye qe ne te dy nuk mund ta parashikojme apo qe mund te mos varet nga ne...te humbim njeri tjetrin e une atehere do te kthehesha serish ne ate terr nga i cili me nxore ti me dashurine tende...po kesaj rradhe do te zhytesha per te mos dale kurre me...une kam vendosur gjithe shpirtin tim ,gjthe ndjenjat e mia mendimet emocionet tek ty...sepse kam besim e te dua..te dua me shume se cdo gje ne bote...e si mos te te dua ty...kur me dhe jeten ???

Si mos te enderroj kur ti me fale endrrat...si mos te te besoj kur ti me ktheve besimin ??? O zot cdo dite te bekuar lutem qe te mos largohesh nga une...lutem qe te vish sa me shpejt...lutem qe te mos me braktisesh...lutem qe te mos merzitesh kurre nga une...lutem qe te mos bej dicka qe te te mund plagosi..me fal per gjithshka kam bere...per gjithshka te ka vrare apo te ka merzitur..e di me mire se vdes se sa te te merzis ty jeta ime...me fal per gabimet e mia...per fjalet e pakuptimta...per budalliqet...gjithshka kam bere e kam bere nga frika se mund te largoheshe nga mua...e ashtu do me sillje vdekjen...se une ne kete bote vetem ty te kam...e vetem ty do te kem...me fal per te gjitha e nese e ke te veshtire te pakten mundohu ta besh...e mundohu edhe te me durosh...edhe te me duash pak se kjo eshte gjiothshka kerkoj nga jeta...vetem dashurine dhe pranine tende...dhe mos harro qe gjithshka te ndodhi cfaredo te them apo te bej...sido qe te vijne punet une nuk do rresht kurre se te dashuri...e do te te dashuroj cdo dite e me shume...te lutem vetem per nje gje...ti qe ma dhe jeten te lutem mos u bej vrases...mos ma merr prape ate duke me braktisur... Tė dua ...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 8/12/2009, 18:41

Kurre mos mendo se te kam harruar,ani pse une nuk te shikoj kur me kalon prane,ani pse une nuk te fola kur me pershedete ne qytet. Kurre mos mendo se tashme nuk ndjej asgje per ty,se kam harruar netet qe kaluam bashke,mengjezet qe na zun te perqafuara me njeri-tjetrin.

Ishim te rinj dhe ia mesyne e na ndane. Nuk ditem te luftojme per dashurine tone. U pajtuam me fatin qe na caktuan te tjeret,edhe pse edhe sod habitem pse aq shum ju ka penguar dashurija jone familjeve tona. Ndoshta,ata kurre nuk e kan kuptuar e as qe do ta kuptojne se me ne kan ber krim. Te kam pare ate dite kur u takuam rastesisht ne rruge,se si t'u zverdh fytyra kur te shikova dhe nuk te pershendeta.

Me pushtoi nje mall i tmerrshem per te te perqafuar dhe per te qen pran teje deri ne mengjez si dikur. Por,a ia vlen te rrezikojme ate qe kemi ndertuar tash? Sa e quditshme eshte jeta. Jetojme me njerez qe i duam pak,ndersa ata qe i duam shume nuk guxojme as ti pershendesim. Do te doja qe ndonjeher te munde te te prekja floket,buzet dhe trupin qe e kam dashur me se shumti ne jete,por ndoshta kjo eshte vetem nje enderr qe do ta enderroj ter jeten e kurre nuk do te mund te bej realitet. Megjithate,dua te dish se une te dashuroj ende dhe kurr s'do te pushoj se dashuruari ty .

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 14/11/2024, 18:27