Halimi: Ēmimi i parė i Festivalit nė RTSH ėshtė i shitur!!
Dino- ☆ ViP Nė B'SH ☆
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 25/01/2010
Nr i postimeve : 4951
Pikėt : 11415
Votat : 95
Titulli Preferuar : ''Beju te tjereve,ate qe te tjeret do deshiroje te benin per ty....!
Pjesėmarrja ime ėshtė e konfirmuar tashmė nė Festivalin e RTSH-sė nė dhjetor. Por kėtė herė po shkoj thjesht tė promovoj kėngėn time tė re, sepse ēmimi ėshtė dhėnė tashmė, (akoma pa filluar festivali). Gjithsesi i uroj Ēmimin e parė Alban Skenderajt dhe Miriam Canit ne RTSH 2010 Respekt, ky ka qenė statusi i kėngėtares, Linda Halimi, dje pasdite nė faqen e saj tė internetit nė Facebook. Kaq ėshtė dashur dhe komentet kanė vėrshuar nė faqen e artistes qė dy vjet mė parė mori ēmimin e parė nė Festivalin Top-Fest. Nė fakt, ajo ēfarė ka thėnė haptas kėngėtarja Halili, ka pak kohė qė qarkullon nė rrethin e artistėve, por askush nuk ka guxuar ta shprehė atė publikisht. Nė drejtim tė Lindės kanė ardhur mjaft pyetje, tė cilat ne po i rreshtojmė mė poshtė, sė bashku me pėrgjigjet e kėngėtares. Ndėrkohė mund ta gjeni dhe nė facebook mė gjerėsisht kėtė argument.
Kam shumė respekt pėr Albanin dhe Miriamin, i kam shumė xhan tė dy, por ėshtė shumė keq kur ti si pjesėmarrės pretendon pėr diēka dhe krejt ēka je aty, je sa pėr tė plotėsuar numrin. Dhe kjo na mundon tė gjithė. Pjesėmarrėsit thjesht, jo tė gjithė, kanė marrė guxim tė flasin. Por unė do e them atė qė mė mundon hapur. Shpresoj tė bėhet mirė tani (hahaha).
Jo, thjesht nuk ėshtė e ndershme. Nuk ėshtė se unė shpresoja pėr tė parin, por vetėm pse nuk flasim se s`duam tė humbim tė drejtėn pėr pjesėmarrėse, s`domethėn se nuk e dimė realitetin. Mė besoni, si pjesėmarrėse (nėse s`do hiqem fare) ndihem keq sepse vetė fakti qė po marr pjesė, domethėnė qė pretendoj pėr diēka... Dhe tė dihet ēmimi qė tani? Pse tė lodhem kot??? S`ja vlejnė gjithė ato harxhime e mundime, pėr tė bėrė SHOW pėr fituesit tashmė!Pėrkundrazi duhet ta pohojė ēdo kush, kėtė biznes, apo show gjasme sikur po shpallim fituesin me votimin e jurisė. Turp pėr Shqipėrinė, tė pėrfaqėsohemi nga fitore tė blera me para.
Thjesht si artiste e re, tė dėshpėrohem qė nė fillim. Janė vetė kėta njerėz qė na bėjnė dhe ta lėmė muzikėn, pastaj thonė se s`ka mbetur asnjė artist i mirėfilltė nė Shqiptari, qė tė pėrfaqėsojnė Shqipėrinė nė botė! Sepse s`na jepni mundėsinė pėr njė gjė tė tillė dhe ne pa ndihmėn e tyre s`kemi si tė depėrtojmė nė botė!
(Pjesėmarrja ime ėshtė anuluar pėrfundimisht). Kėngėn do ta publikoj pėr ju tė dashur miq, dhe do ta kėndoj LIVE nė ndonjė koncert (Pėr tė mos thėnė se s`ka guxuar ta kėndojė kėngėn Live dhe ka gjetur arsyetime pėr tė mos marrė pjesė). Do bėj gjithēka qė tė mos ju zhgėnjej, por jam e vetme nė kėtė protestė dhe me vendosmėrinė mė tė madhe them se s`do marr mė pjesė nė atė Festival.
Nuk duhet me pagu me qenė pjesė e festivalit, pasi ata tė thėrrasin vetė. Dhe s`ėshtė problemi i harxhimeve sepse pėr karrierė duhet investuar, Por problemi ėshtė te HILET qė bėhen nė kėtė Festival (Unė s`i pėrkas atij vendi mė, dhe shumė e kam dashur si festival)
No Comment.