BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
Burrelsja
LePuRuShJa
Arlo
7 posters

Meditime . . .

Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Meditime . . . - Faqe 2 2eyci2f
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 08/05/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 50616
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 91675
    <b>Votat</b> Votat : 440
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!

Zemėr Meditime . . .

Mesazh nga Arlo 28/1/2011, 06:16

First topic message reminder :

Meditime . . . - Faqe 2 Eeeeee10

Ja tek perballem edhe sonte me te njejten lufte! Me te njejten dhimbje! Me te njejten Vuajtje! Me te njejten humbje! Me te njejten disfate! Perballe erresires dhe heshtjes! Frikes se jetes dhe vdekjes! Perballe dashuris dhe urrejtjes! Perbuzjes dhe shkatrrimit! Ja tek perballem perballe realitetit si nje kokrriz rere ne mes te shkretetires! E vetmja gje qe me ka mbetur ne kete jete eshte te shkruaj! Te shkruaj per Ty nostalgjia ime! Te shpreh ate qe ndjej ne sy te te tjereve! Ti them atyre qe me njohin dhe atyre qe nuk me njohin se dashuria ime per Ty s'ka fund! Ti them te gjitheve se sa me dhembi ikja jote! Do ket nga ata qe me kuptojne,do ket dhe nga ata qe nuk do me kuptojne! Do ket nga ata qe do qajne se bashku me mua,do ket dhe nga ata qe do qeshin se bashku me Ty! Por kjo gje nuk me intereson dhe aq shume! Jam mbushur plot me bollekun e fjaleve te te tjereve! Kam njohur nga ata qe me uruan lumturin me Ty! Kam njohur dhe nga ata qe nderhynen ne lumturin ton! Kam njohur veten me mire sec e njihja! Gjthsh te njoha dhe Ty perfundimisht! Sonte dua veq te shkruaj...sa me gjate... Nuk dua qe te ndaloj se shprehuri ate qe ndjej vertet thelle ne zemer! Dua qe e gjith kjo dhimbje dhe trishtim te mbyllet bashke me plagen e harreses! Por nuk e di ne do ja dal se harruari Ty! Ty qe le gjurm te renda mbi vitet e mia! Sonte pesova zhgenjimin me te madh te rradhes! Pikerisht sonte ne kete DATE! Eshte e tmerrshme imagjinimi i saj,jo me dhe perjetimi ne te njejten kohe! Nuk e di ne ke zemer apo balte ne vend te saj?! Nuk e di si nuk ke pak dhembje,meshire?! Por ka nje Zot mbi ne! Kjo eshte e vetmja gje qe me inkurajon! Te pakten sonte s'duhej te silleshe ashtu... Ta ruaje arrogansen tende per ato qe ta mesuan! Eshte e pamundur qe une po i shkruaj keto! E pabesueshme! Po ja qe jeta ndonjehere te perplaska dhe me djallin! Urime per kurajon qe kishe... Per ate qe me shkaktove dhe sot! Urime Zemer Urime!! Po me gjith zemer uroj qe nje dite mos te jetosh pendimin! Sepse nuk e di qe sonte ne do kem me forc te rikthehem e te shkruaj serish per Ty! Nuk e di dhe se sa dit jete me kan mbetur! Ndoshta shume...ndoshta pak! Kete nuk e di! Por di te them qe rrahjet e zemres kan ndryshuar totalisht! Nje her vin te shpeshta,pastaj ngadalsohen! Dhe si per te mos mjaftuar kjo,nje e therur pershkon c'do gje brenda saj! Nuk me vjen keq per veten. Sepse fundi fundit ky qe fati im! Por me vjen keq per Ty se mbase trazohesh aty brenda! Duke te uruar gjith lumturin e botes Ty dhe te gjith atyre qe donin te na shihnin keshtu,po e mbylli kete shkrim bashk me lotin e fundit qe ra! Jetoje kete jete dhe pa mua...pa pendim apo breng ne zemer! Jetoje nen shoqerin e atyre qe te inkurajuan per kete veprim! Jetoje TI lumturin qe ne lam pergjysem! Dhe endrrat qe si realizove me mua,me kedo tjeter realizoi nje dit! Do jem apo s'do jem me...kjo eshte pjese e enigmes!! Ti vetem JETO... Sepse une mbase eshte fryma e fundit tani qe leshoj ne kete BOTE.....!!!
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Zemėr Re: Meditime . . .

Mesazh nga LePuRuShJa 25/2/2013, 18:46

Meditime . . . - Faqe 2 1987_310

Njė vajzė me njė djalė kishte rėnė nė dashuri,, por vajza pėr djalin nuk kishte aspak rėndėsi,, se djali kishte njė tjetėr dashuri... Por vajza vuante se e dashuronte dhe nuk munde djalit ti tregonte.. E vetme me ėndėrrat ku ēdo natė njė dėshirė kėrkonte,, i lutej Zotit qė dhe djali ta dashuronte... Dhe njė natė vajza u betua qė do i thoshte "TĖ DUA"

Dhe nė mėngjesė vajza tek djali shkoi dhe i tha se tė dashurojė ... Por djali i pashpirtė, vajzės i tha,,, zemra ime pėr ty vėnd nuk ka ... Vajza e gjorė , e lėnduar u largua nė vetminė e pafund, e vetme u strehua... E lejojė veten tė vdiste pa aspakė shpresė, pa dashurinė e tijė zemra do vdesė...

Por njė tjetėr vajzė sytė djalit po ja verbonte, sa se kuptonte kė po dashuronte, se ajo me tjetėr e tradhėtonte,,, por njė ditė ai e zbuloi,, e u mbyllė nė vetmi,, ku sdonte tja dinte pėr asnjėri...

Kaluan ditė vajza dhe djali nuk kishin mė forcė, pėr tė jetuar, tė pa shpresė pėr tu larguar... Njė natė vajza me lotė nė sy po i tregonte hėnės pėr djalin qė dashuronte.. Por atė natė dikushė e pėrgjoi dhe te djali menjėherė vrapoi,, i tregoi atijė se njė vajzė e bukur e dashuronte...

Dhe i lumtur djali dashurinė vajzės ja dhuroi,, pėr vite me rradhė lumturia vazhdoi!!!!

Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/02/2013
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 1418
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 2783
    <b>Votat</b> Votat : 21

Mesazh nga Burrelsja 1/3/2013, 14:32

cdo bej un pa ty?
    vall cdo bej un pa ty ti thuam nje fjal duam sadopak e mos me le te tretem dita dites dalengadal thuam nje fjal jeta ime thuaj e hiqmi sadopak kta trishtime thuam se cdo bej un pa ty vall pse ike e mle me lot nsy?spo zgjatem se spo mundem me por do iki larg nga ti do iki e sdo bej me ze
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 11/4/2013, 18:46

Meditime . . . - Faqe 2 67a59e10

Nuk kam emėr, nuk kam mundime, nuk kam zemėr, nuk kam ndjenjė,, kam vetėm mallė. Shpirti im ka mbetur si autograf mbi ty, mbi sytė, buzėt, trupin, zemrėn. Jeta ime ka mbetur e mbėrthyer mbas teje pas ėndrrave tė tua, pas ditėve tė tua. Kam mbetur me ty pėr tė tė falur dashurinė, ngrohtėsinė, shoqėrinė, ngushėllimin.

Ngushėllimin qė nuk ta dhashe kurrė. Do tė doja tė tė kisha pranė vetes, pranė zemrės qė ti tė thyeje akullin e vetmisė qė ka pushtuar kopshtin e ndjenjave qė ka kaq shumė nevojė pėr ty. Jo pėr fjalėt dhuratat por thjeshtė pėr praninė tėnde, pėr atė shikim tėndin qė do ta vidhja pėr pak sekonda.

Ti nuk mė kuptove kurrė, ti nuk i deshe kurrė zėrat e ėmbėl tė syve tė mi, ti nuk i more kurrė mesazhet qė nė copėza tė shqyera nga shpirti im, shkruajta pėr ty me pika gjaku tė zemrės sė plagosur. Ti u afrove kaq shumė, por nuk e pe dot dashurinė qė si zog i uritur trokiste nė dritaren tėnde duke kėrkuar thėrmija ndjenjash.

E unė s'pushova sė menduari orėt, minutat, ditėt, muajt qė kishin kaluar nė kėtė torturė ēmendurie. Ti kalove para meje mospėrfillės pa e kuptuar qė qenia jote hapte plagė mbi mua. Ti ecje rrugės e unė shkelja nė gjurmėt e tua.....

Ti nuk je mė i imi, por jam e sigurt qė unė jam aty ku je ti. Jam nė ē'do qelizė tė trupit tėnd, nė ēdo rrugicė ku shkel ti, nė ē'do gjė qė prek ti...

Jamė aty se tė ndjejė ... Tė dua TY ...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 25/5/2013, 11:47

Shpesh herė mundohem tė shprehė atė qė ndjejė pėr ty me mėnyra tė shumta... Njė nga mėyrat ėshtė ajo me shkrim... Ku dora dridhet dhe zemra i kėrkon mendjes tė shkruajė atė qė zemra ndjenė.... Para se tė njihja ty, isha njė njeri tjetėr! Nuk kisha provuar dashurinė, ndjenjėn e fortė dhe mė tė bukur qė ekziston... Nuk isha mėsuar tė rri pa gjumė nė orėt e vona ... Duke menduar pėr ty... Sikur ti tė ishe pranė meje dhe nė fakt mendoja po sikur tė jetė? Ēfarė do bėja? Sepse fjalėt mbarohen shpejt kur ke pranė atė qė do,,, tė duken fjalė boshe, tė kota... Duke kėrkuar guximin pėr tė shtrėnguar duart, pėrqafuar dhe pse jo njė puthje tė vogėl! Ishte datėlindja ime kur unė shpreha dėshirėn qė Zoti tė mė dėrgonte dikė qė ti jepte jetės time njė kuptim tjetėr... Mė tė bukur.. Mė tė qeshur.. Me njė arsye qė ta kuptoj pse duhet jeta..... Engjėlli erdhi me ermin tėnd qė unė e mbajė nė zemėr dhe se harroj kurrė... Njė person tepėr i veēantė qė nuk ka zėvėndėsim nė zemrėn time... Ndoshta fjalėt e bukura nuk kanė vlerė por unė premtoj ... Premtoj se njeriu qė dua ... TY ... Tė mos i mungojė dashuria, buzėqeshja dhe mbėshtetja nė ēdo gjė, mirė ose keq... Sepse UNĖ TĖ DUA dhe nuk kam jete pa ty ose nuk ka kuptim pa praninė tėnde e cila i jep njė efekt tė veēantė jetės time ... Atė qė ndjej pėr ty, nuk arrij ta shkruaj tė gjithėn por e pėrmbledha me pak fjalė qė ti tė kuptosh se sa e ndjej dashurin tėnde.... ♥ TĖ DUA ♥

Meditime . . . - Faqe 2 921b6c10
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

Mesazh nga Burrelsja 7/7/2013, 11:17

Si atehere kur ishe e vogel, shikoje diellin dhe mami te thoshte te mos e beje. Ti vazhdoje dhe ajo te thoshte "Nuk e di qe te ben keq?". Atehere i ulje syte, po e kishe akoma ate drite te fort ne sy, ne rruge, te kepucet e tua, te targat e makinave qe kalonin. Nuk shikoje me dot asgje. Vetem diell.
    Keshtu ndodh. Fillon te shikosh ne kujtime - "nuk e di qe te ben keq?" - i mbush syte me te kaluaren dhe... nuk sheh me asgje.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 12/9/2013, 12:46

Ashtu nė shi, sikur njė kotele e humbur, e lagur e tėra po shikonte shtėpinė e saj teksa po afrohej dhe pėr njė moment ndjeu njė lehtėsim. Posa hyri brėnda filloi tė qante, sepse atė ditė tė bukur jo qė kishte puthur atė qė donte, por po ashtu kuptoj se ai nuk e donte, jo qė kishte prekur lėkurėn e tij, por kuptoi se bluzėn qė preku lėkura e saj, ai nuk e mori, e la aty nė njė vėnd tė panjohur. Kuptojė shumė gjėra por pėrsėri e mallkonte veten, se pse e donte atė,,, pse .... Pse kur ajo dashuri nuk ka biletė kthyese...

Filloj tė zhvishej dhe merrte erė rrobave, era e tij qė kishte mbetur tek rrobat e saj, dhe qante sikur e ēmendur, shikonte veten nė pasqyrė dhe mallkonte sytė e saj sepse kishin parė atė njeri, mallkonte buzėt e saj sepse kishin puthur atė njeri, mallkonte ēdo gjė tė sajėn qė kishin prekur atė njeri... Hyri tė bėnte njė dush tė ftohtė sikur po shkėrlante mėkatin qė kishte bėrė, por ai ishte nė mėndjen e saj, prekte trupin e saj, ajo e donte atė ...

Doli nga dushi qė mbante aromėn e djersėve tė njė dashurie tė vdekur, ashtu e zhveshur u mbėshtoll nė ēarēafin e saj dhe duke qarė me lotė tė nxehtė qė preknin faqet e saj tė ftohta. Duke menduar se pse njė herė tė vetme ai nuk i tha: - "sa e mirė qė je", pse njė herė nuk i pėrkėdheli flokėt e sajė me dashuri siē ajo i pėrkėdhelte flokėt e tijė.. Pse asnjėherė nuk i tha: Tė kamė zemėr, tė kamė shpirtė, mos u frikso, pse asnjėherė tė vetme nuk ja mbajti dorėn dhe ti thoshte njė fjalė tė ėmbėl, njė fjalė qė do i mbeste gjithmonė nė kujtimet e jetės sė saj, por ju kujtua se ai nuk bėri asgjė, qė kjo do tė mund tė lėndohej, por ajo ishte lėnduar se pse njė njeri qė e donte, ai se don...

Oh Zot sa e mėrzitur ishte, i rikthente momentet kur ai e prekte nė tėrė trupin e saj, kur ai e puthte me buzėt e tij magjike qė e bėnin tė dridhej e tėra, kujtonte sytė e ti qė kurrė sdo ti harronte...!!

Meditime . . . - Faqe 2 158
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 12/12/2013, 23:34

Erdhe i heshtur, i heshtur sa vetė heshtja, trokite nė zemrėn time aq lehtė, sa ajri qė e mbanė nė jetė. Nuk e di ēmė tėrhoqi mė shumė, dashuria apo sytė e tu tė zinj.. Ata sy, nuk e ke idenė sa kam ėndėrruar pėr ata sy aq tė bukur, mė kujtohet ajo ditė si tė ishte nė kėtė moment. Nuk e di pse ... Si ...

Por di qė nė atė moment, mė kapi korenti i dashurisė. Nuk mu desh shumė kohė tė kuptoja qė ndjenja ime ndaj teje po fillonte tė merrte masa gjigante.. Tashmė nė jetėn time dėshiroja tė mbizotėronte epoka e dashurisė. Endesha nė ėndėrra qė ishin strukur thellė nė labirintin e zemrės time dhe obsesioni pėr realizimin e kėsaj ėndrre nuk kishte limit. Ndoshta se dashuria ime pėr ty ishte infiniti ...

Nuk ėshtė e mundur, tė takova, tė afrova pranė zemrės time, e ti tashmė mė largohesh, ikėn si flutura, si zog shtegtar, sepse e di qė njė ditė do kthehesh dhe ajo ditė e ka udhėn tė shkurtėr. Por jo nuk je larguar sepse imazhin tėnd e ke harruar tek mua dhe kėtė sma merr dot njeri.

Emri yt tashmė ėshtė i vetmi tingull qė mbizotėron te mua dhe e vetmja melodi e minutave stresante, ke lėnė nė mbresat e mia gjėrat mė sipėrfaqėsore tė tuat, por qė pėr mua janė tepėr tė thella. Mė mjafton tė shqiptoj emrin tėnd dhe dita ime i kalon kufijtė e stresit, flatrat e dashurisė mė ngrejnė humorin, sytė e tua .....?? Pėr to nuk mund tė them asgjė se vetė zemra ime do tė tregojė, zemra dhe puthja, sepse ajo ėshtė pasqyrė e shpirtit, ajo do tė transmetojė ndjenjat e mia tė zjarrta, ndjenjėn e dashurisė, ndjenjė lumturie, ndjenjat mė gjigante tė mirėsisė...!!

Meditime . . . - Faqe 2 6fb2be10
    Burrelsja
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

Mesazh nga Burrelsja 25/12/2013, 11:37

KUJTIMI PER TY

E heshtur ne vetmi me kalon koha
    nje tingull i kenges me percjell
    mendimet e mia dhe dashurin
    qe thell ne shpirt e ndjej.

E ndjej e perjetoj
    trupin tend e kujtoj
    bukurija jote e fjalet qe mi the
    nuk me lejojn te harroj.

Kjo koh qe kalon e nuk te shoh
    eshte e veshtir per mua
    nuk e di se ku gjindesh e qfar mendon
    por edhe ne keto qaste ne vetmi
    prap mendimi tim ty ta kushtoj.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 26/12/2013, 09:17

Nė bangat e shkollės pranė njėri-tjetrit por atėherė ishim tė vegjėl dhe nuk kumptonim shumė, dashurinė e kuptuam e shumė gjėra tė tjera jo ... Atė qė ti mbartje nė shpirt, dhimbjen, vuajtjet e hidhėrimin, kurrė nuk mi kishe treguar ... Gjithmonė tregoheshe sikur nuk kishe gjė ... Sot qė ajo e mallkuar sėmundje qė po tė tret pėr sė gjalli, por dhe sot mė thua qė ske asgjė .. Dije njė gjė zemėr, tė dua akoma mė shumė se dje.... Dhe do vazhdoj tė tė dua akoma mė shumė ... Vetėm me dashuri mund tė largohet ajo e mallkuara sėmundje...
    Ti vuan dhe unė mekem...
    Ti qan dhe unė tretem...
    Ti mė thua tė dua, por tė lutem mos vuaj pėr mua...!

Meditime . . . - Faqe 2 Fff1e310
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 4/1/2014, 00:22

Nė atė ditė Gushti diēka ndodhi se ndjej egėrsinė e natyrės pasi skutat e shpirtit tim janė ndezur, ėshtė egėrsia, krenaria e thyer, humbja dhe sė fundi dashuria e lėnduar... Pse duhet tė ndodhte kėshtu, pse ..??

Kam dashur aq shumė tė tė kemė afėr, tė tė shtrėngoj fort e fort deri nė pafundėsi e tė jem e jotja dhe vetėm e jotja... Kanė qenė tė shumta netėt ku duke u rrotulluar nė krevat nga pagjumėsia kamė ėndėrruar pėr ne tė dy ... I jam lutur Zotit pėr ty dhe e kam falenderuar qė tė vuri nė rrugėn time.. Ėshtė pyetja qė mė persekuton qė nga momenti qė mė tha atė fjalė (forget me) e cila shkundi pemėn e dashurisė sime tė pastėr, ku ēdo frut ra pa jetė nė tokėn e coptuar nga korrupsioni imoral. Ajo fjalė akoma, mė ndjek me sy hapur, nė ėndėrr, kudo ...

Njeriut qė i dhurova zemrėn time, shpirtin tim, kohėn time, mė vrauu... Mbylli me forcė librin e dashurisė sonė pa pyetur dhe gėrvishi ēdo kapitull tė saj ,,, pse .....???

Drithėrimat e trupit akoma i ndjej, qėnien time tė shtypur nė njė imazh bardh e zi e shoh.. Se harroj kurrė atė fjalė, spyeta pse, pėr ēfarė.. Pėrse ma bėre mua kėtė xhest... Kjo ėshtė edhe njė natė e trishtuar pėr mua, edhe njė natė plot kujtime pėr ty, pėr ditėt e netėt e kaluara bashkė.. Nuk mund tė tė harroj, mė beso, shpirt!!

Ditėt e netėt qė kaloj pas muajit gusht janė pėrplot tė mbushura me kujtime pėr ty, pėrplot vaj e vuajtje.. Kam vendosur gjithė shpirtin tim, gjithė ndjenjat e mia, mendimet, emocionet tek ty.. Sepse kamė besim e tė dua, tė dua mė shumė se ēdo gjė nė botė e si mos tė tė dua ty..

Kur mė dhe jetėn

Si mos tė tė ėndėrroj kur ti mė fale ėndėrrat

Kaloi dhe njė muaj, njė vitė, a mė shumė pa ty shpirt, ndėrkaq mua akoma mė mundon kujtimi pėr ty, mė mungojnė ato fjalė qė mė jepnin jetė, gjallėri, qė mė falnin buzėqeshjen qė mė mungonte prej kohėsh.. Ishe ti i vetmi qė mė bėje tė lumtur, qė mė ndeze shkėndinė nė zemėr e qė sot u shua.. Po a u shua vallė, kur unė ende tė dua si e marrė, kur unė kurrė stė harrova, as edhe njė sekond tė vetme?!! Pa dyshim se ajo qė mė mban tė gjallė sot, ėshtė dashuria pėr ty, ajo mė jep forcė dhe shpresė pėr tė bindur veten se ti njė ditė do tė vish, mė fal pėr gjithēka qė tė ka vrarė apo tė ka mėrzitur... Mė fal pėr gabimet e mia, mė fal pėr fjalėt e pakuptimta, pėr budallallėqet.

Tė pėrgjėrohem mos mė lėr, se tani nė kėtė botė vetėm ty tė kam,, e vetėm ty do tė kem, mė fal pėr tė gjitha dhe nėse e ke tė vėshtirė tė paktėn mundohu ta bėsh.. E mundohu edhe tė mė durosh, edhe tė mė duash pak se kjo ėshtė gjithēka qė kėrkoj nga jeta.. Vetėm dashurinė dhe praninė tėnde... Sido qė tė shkojnė punėt unė nuk do tė largoj kurrė nga zemra dhe sė dashuri...

Do tė dashurojė ēdo ditė e mė shumė, tė lutem vetėm pėr njė gjė, ti qė mė dhe jetėn, tė lutem mos e bėj vrasėse.. Mos ma merr prapė atė duke mė braktisur...

TĖ DUA SEPSE TI JE ĖNDRRA IME ... JETA IME ...!!!

Meditime . . . - Faqe 2 I-vous10
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 01/01/2012
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 9459
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 17716
    <b>Votat</b> Votat : 68
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : If you can't be kind, than be quiet.

Mesazh nga Natalie 29/7/2014, 14:39

Ishte e veshtire te shkeputesha nga nje vend ku kisha kaluar 15 vite te jetes.Ishte e veshtire tmos kisha prane prinderit,ishte e veshtire te mesohesha me iden qe ditet kalonin dhe askush nuk po kujtohej per "shoqen" e tyre.Ishte e veshtire te isha ne mes te njerezve te huaj por te pakten aty mund te ndieja sado pak ngrohtesi.Mbi te gjitha ishte e veshtire te shikoja sesi ditet kalonin dhe une po ndryshoja.Ishte e veshtire dhe askush nuk ishte aty per mua isha e vetme.
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : If you can't be kind, than be quiet.

Mesazh nga Natalie 29/7/2014, 14:44

Shiko un dua nje djal tme tregoj cdo gje per veten, te me shprehi dashurin ne cdo koh, te me marr ne krahet e tij kur jam e merzitur, te me nxjerri me zor nga shtepia kur sdua te dal, dua qe tme prezantoj tek shoqeria e tij pa pasur turp si shumica e djemve te tjer, dua tme llastoj duke me bler ndonje cokollat ose 1 trendafil te keputur diku sepse i adhuroj, dua te dal kudo me te te perqafuar ose duke shtrenguar duart, te bejm cmendurira nga ato me te cuditshme, te ecim bashke, te vrapojm mbi te gjitha te qeshim bashke, nuk dua tme bej mua xheloze per te por te bej femrat e tjera xheloze qe ai esht i imi dhe vetem i imi sepse shum.mund ta duan por vetem un e kam!!!
    #enderramesyhapur Sad
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 7/12/2014, 09:36

Pėr ty ...

Jetojmė nė njė botė mizore, nė njė botė plot limite dhe kushte. Jetojmė pa ditur pse jetojmė, pa ditur se ēfarė do tė na ofrojė e nesėrmja. Pa ditur kush jemi dhe ēfarė do bėhemi njė ditė. Po nė tė gjithė kėtė mister dhe pasiguri tė tė jetės dhe botės qė na rrethon, ėshtė diēka, njė emocion, njė ndjenjė, e cila ėshtė nė gjendje tė thyej ēdo barrjerė shoqėrore, tė gjitha ligjet e shoqėrisė, lidhet e fizikės, Hapėsirės dhe Kohės. Anės konceptuale dhe asaj tė vepruarit. Ėshtė ajo ndjenjė qė ndikon nė tė gjitha fushat e Ekzistencės. Kjo ndjenjė qė quhet ...

>> Dashuri <<

Nuk do ja dijmė asnjėherė rėndėsinė apo tė jemi tė zotėt ta mbajmė atė siē duhet, pasi kjo ndjenjė ka njė fuqi hyjnore, njė fuqi qė na bėn tė dalim nga vetvetja, tė bėjmė gabime qė shpesh herė na bėjnė tė humbasim gjithēka, tė bėjnė tjetėr njeri, tė ndryshojnė karakterin, mėnyrėn e konceptimit tė jetės, tė bėn tė varur nga mendimet, dhe zgjedhjet qė nuk bėhen me mėndje por me zemėr.

Udhėhiqesh nga ajo ndjenjė pasioni, frike, gėzimi, hidhėrimi, lumturie, dashurie.

Mė kujtohen disa vargje qė i kam dėgjuar diku: "Nuk dashurova as unė e as PERENDIA, por dashuroi DASHURIA"

Nė kėto dy vargje tė shprehur shumė qartė kuptohet misteri dhe fuqia e jashtzakonshme e Dashurisė. Flitet pėr kėtė ndjenjė e cila mė ka ndryshuar jetėn, mė ka ndryshuar ekzistencėn, mėnyrėn e tė jetuarit, mėnyrėn e tė sjellurit dhe vepruarit. Pavarėsisht gabimeve tė shumta qė kam bėrė brėnda vetes shoh njė dritė shprese e cila nuk vdes kurrė, njė dritė e cila edhe pse e kupton qė do mbytet nė njė errėsirė totale dhe qė mundėsitė pėr tė ndriēuar janė shumė tė vogla, vazhdon tė ndriēojė me tė gjithė forcat qė i kan mbetur dhe me shpresėn qė nuk vdes kurrė.

Unė jamė kėtu, e mbytur nė mendime, dhe po pres. Tė kam kaq afėr, dhe njėkohėsisht kaq larg....... Pres tė ndizet sėrisht ai zjarr qė na pushtoi nė fillimet e lidhjes sonė, ajo ndjenjė pasioni, ajo ndjenjė frike, ajo ndjenjė pasigurie, ajo ndjenjė xhelozie, dėshire, ē'mendurie tė pafund ....

Ndjej nevojėn tė tė shkruaj, ndjej nevojėn tė qajė, tė ulėras, tė bėrtas, tė thyej ē'do gjė qė mė del pėrpara, tė mbytem nė vetmi...

Sepse dhe kur jam vetėm, ti je nė mėndjen dhe nė zemrėn time, ti mė shoqėron nė ē'do sekond tė ditės kudo qė ndodhem dhe me kėdo qė ndodhem !!!

Meditime . . . - Faqe 2 A1e9ab10
    Princesha...
    Princesha...
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 27/09/2012
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 12617
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 23727
    <b>Votat</b> Votat : 296
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Zemra eshte diqka qe mbane njeriun gjall , zemra di te duaj me forcen e saj te mbrendshme, dhe zemra di te urrej po me te njejten forc kur lendohet.

Mesazh nga Princesha... 7/12/2014, 19:30

Kur njė njėri e shohim nė rrugė na duhet vetėm njė vėshtrim I thjesht pamor pėr tė ditur se ēfarė rroba ka tė veshura,bartė apo jo syze, ēfarė ore mbanė, modelin e krehjes sė flokėve etj,etj por pėr tė ditur pėrafėrsisht se ēfarė fshihet prapa shpirtit tė tij, karakterin, mendimet, ndjenjat ėshtė shumė mė e vėshtirė por jo plotėsisht e pamundur, Zoti i ka dhėnė njerėzve shenja tė veēanta me tė cilat mund tė dimė shumė gjėra pėr ta. Mirėsia dhe ligėsia gjendėn brenda nė secilin prej nesh dhe kanė edhe formėn dhe mėnyrėn e shfaqjes sė tyre tė jashtme. Njė mendje dhe shpirt i disiplinuar kultivon nė mėnyrė maksimale tė mirėn brenda vetės duke lėnė tejet tė vogėl apo eliminuar krejtėsisht hapėsirėn ku tė qėndrojė e keqja,ashtu si edhe njė mendje e shkurtėr dhe njė shpirt I paditur ushqejnė nė mėnyrė tė vetėdijshme apo tė pavetėdijshme tė ligėn brenda tyre sa tek ta rrallė mund tė gjesh njė pike mirėsie.
                Tė lejosh qė urrejtja, xhelozia, frika, zilia, dėshira e hakmarrjes, dėshira pėr tė ndryshuar atė qė ėshtė e pamundur tė ndryshohet, tė jetė pėrherė e pranishme brenda nesh do tė thotė tė punosh pandėrprerė qė vetės t’i shkaktosh probleme serioze psiqike dhe fizike,probleme me zemėr,me tension,me lukth, me gjumė, me kokė dhembje etj, etj. Urrejtja dhe bashkėpėrcjellėset e saj, ndonėse nuk shihen,njėsoj si ndonjė gaz i helmueshėm, vrasin, gjymtojnė, shkatėrrojnė.
                 Mund tė tingėllojė qesharake por si duket urrejtja, zilia, dėshira e hakmarrjes kanė format e tyre tė padukshme dhe brenda atij tė cilit banojnė shėtisin nėpėr tėrė trupin, grithin, ējerrin, kafshojnė duke shkaktuar sėmundje, gjakderdhje tė brendshme, armiq tė imagjinuar. Nė tė njėjtėn mėnyrė dashuria, mirėsia, mėshira, toleranca, falja punojnė pandėrprerė pėr ta mbajtur sa mė nė formė trupin dhe shpirtin e njeriut,ato vrapojnė shpejt pėr tė rigjeneruar njė simptomė tė shfaqur, pėr ta lėmuar njė rrudhė, pėr tė mos lejuar qė tė shfaqet njė thinjė apo pėr tė tė ledhatuar si njė nėnė e mire, pėr tė bėrė njė gjumė sa mė tė rehatshėm.
                Cilido qoftė lėndimi, mashtrimi apo fyerja qė na kanė bėrė tė tjerėt duhet tė gjejmė forcėn pėr tė falur pėr hir tė shėndetit tonė. A i keni parė njerėzit qė s’mund tė falin e qė urrejnė tė gjithė e ēdo gjė qė s’ėshtė bėrė prej tyre,se si kanė fytyrė tė mpitė e plot me rrudha tė parakohshme, pa asnjė arsye bėjnė ngėrdheshje cinike, sytė e tyre shkėlqejnė nga njė dritė armiqėsore, buzėt e tyre stėrhollohen e fytyra here u skuqet e here u zverdhėt. Ata e bėjnė kėtė sepse kėshtu i urdhėron e keqja brenda tyre duke i helmuar e duke mos lejuar tė falin tė tjerėt e mė kėtė tė falin vetveten.
                Njerėz falni dhe largon tė keqėn nga vetvetja, ajo nuk ju lė tė jetoni,ajo nė fillim do tė rezistojė por kėmbėngulja juaj do ta mund atė dhe do t’i hap rrugė dashurisė,mirėsisė dhe mėshirės qė do t’ju sigurojnė njė jetė tė lumtur. Kujton infermieren angleze qe i fali xhelatėt e saj nazist qė e vranė vetėm pse kishte ndihmuar disa ushtar aleat tė plagosur,ajo para se ta ekzekutonin I tha “kam kuptuar se nuk duhet ta urrejmė askėnd dhe se duhet ti duam tė gjithė”
                Porositė e pėrcjellura nga mėshira e pafund e Krijuesit nėpėrmjet profetėve na thonė: “E, kurdo tė ngriheni pėr t’u lutur, falni nėse keni ndonjė gjė kundėr ndokujt”, ”Kush gjen keq tė mos e fajėsoj askė pėrpos vetvetes” pra falni nė mėnyrė qė tė jeni tė falur.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 12/12/2014, 11:36

Asht frikė kjo ndjenjė
    frikė mė ia vu veshin e mė dėgjue shpirtin,
    frikė me pa vedin nė pasqyrė kur jam tuj mendue pėr te.
    Asht frikė kjo ndjenjė,
    frikė se nuk do tė di se si,
    nuk do tė di pėrse,
    nuk do tė di kur
    dhe nė ē’mėnyrė...
    Po asht nji frikė e bukur,
    se nė vend qė me m’tremb,
    e me m’ul galuē n’heshtje,
    ban qė mendimet me vesh kėpucėt e dėshirave
    e me rend mbas tij si njė fėmijė
    m’ban me i shkue mbrapa
    e me iu var nė qafė,
    me iu var nė supe,
    me iu ba hije,
    me iu ba lėkurė,
    me iu ba mendim,
    me iu ba dėshirė,
    me iu ba ndjenjė.

Meditime . . . - Faqe 2 Akjfgf10
    Princesha...
    Princesha...
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 27/09/2012
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 12617
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 23727
    <b>Votat</b> Votat : 296
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Zemra eshte diqka qe mbane njeriun gjall , zemra di te duaj me forcen e saj te mbrendshme, dhe zemra di te urrej po me te njejten forc kur lendohet.

Mesazh nga Princesha... 5/1/2015, 08:44

Kohe e vranet,thua se une dhe koha shkojm paralel sa here qe une vendosi te beje vizit varrezave eshte nje dite e vranet me shi e merzitur bashk me mua....Athua edhe qielli ndin dhembje per mua qe do shkoj e s'do shof asgje perveq dheut dhe emrave te graviruar mbi gur varri.Sa veshtir te jetosh pa ato krijesa te dashura,sa veshtir te flasesh me ta e mos te kesh pergjigjeje,sa dhembje te qash e mos te kete kush ta fshij lotin qe njom kto varre.Ku te filloj???Te BABI qe e pata edhe mik,Apo te nena qe me lindi, Te i dashuri qe mbetem ne gjyse te rruges...Jo jo do shkoj tek ajo qe me shkrumoj zemren tek Bija ime eshte e vogel me kerkon ndoshta si e kerkoj une ate.....Ah sa veshtir por njeriu eshte me i fort se shkembi....
    Do marr ca lule dhe do afrohem te te gjithe me radhe,nuk do te qaj fare do ju tregoj qe jam shum e fort edhe ateher kur dhembja me kaplon trupin une nuk dorzohem e perballoj sepse kjo eshte dhurat nga KRIJUESI.
    BIJA IME!!Nena kete vite e ka te veshtire sepse moshataret tuaja do i rreken shkolles BIJE e ti nen toke por si gjithmon do ja dal shpirt,do i percjell nena dhe nuk do derdh asnje lot te premtoj!!!!!!
    BABI!Sa me mungon sa te lehta i pata ditet kur Ti ishe pran meje dhe bashk shkonim ta vizitonim ate varr te vogel po pse more BURRE edhe ti me le??
    NENE!!Per ty kam vetem akuza!PSE ME LINDE????
    E TI i dashur dije qe me mire e ke atje se une qe mbeta me tere kto vuajtje!!!
    Pusho shpirt dhe mos harro qe kuuuuurr nuk te harrova dhe s'do te harroj gjere sa te te bashkangjitem.....
    Mos me akuzoni qe shkruaj por kam nevoj te zbraz kete ndjenj pikllimi qe me kaplon ndonjehere....
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

Mesazh nga Natalie 1/3/2015, 17:06

Nė botė mbretėrojnė tre fuqi, menēuria, forca dhe fati. Kjo e fundit ka rėndėsi mė tė madhe, sepse jeta jonė ėshtė e krahesueshme me timonin e njė anijeje. Fati luan rolin e erės qė na bėn tė ecim me shpejtėsi ose na nxjerr nga rruga, dhe kundėr saj pak vlejnė forca dhe menēuria jonė, ato luajnė thjesht rolin e rremave".Jona
    zanaaaaa
    zanaaaaa
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/05/2011
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 94
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 204
    <b>Votat</b> Votat : 11

Mesazh nga zanaaaaa 9/11/2015, 23:51

Vije nje moment ku une nuk dua as veten time.
    Dhe i vetemi qe e dinte per dhimbjen time ishte shtrati im.
    Ai ishte aty sa here e pergjumur lotoja,....Ai ndjente dhimbjen qe un kisha. Ndjente rrahjet e zemers time......Ai me ndjente mua. Ai kishte mbajtur pran vetes cdo lot timin.
    Dhe perseri nuk gjeja mbeshtetje. Isha vetem....
    zanaaaaa
    zanaaaaa
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 21/05/2011
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 94
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 204
    <b>Votat</b> Votat : 11

Mesazh nga zanaaaaa 27/11/2015, 13:39

Bie shi.
    Shume shi.
    Le te vershoje, sepse dua ta permbyt merzine, por, djalli e marrte, eshte e kote.
    Merzia ime ka mesuar not..!!
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 28/11/2015, 15:14

Dhe thėnia e vjetėr e Heraklitit
    Seē m'u kujtua sot pėr dreq:
    "Tė zgjuarit janė bashkė nė botė,
    Kurse tė fjeturit janė veē".
    Nė ē'ėnderr kemi rėnė kaq keq,
    Qė dot s'po zgjohemi vallė?...
    Ca pika shiu ranė mbi qelq
    Dhe unė pėr ty seē ndjeva mall.
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

Mesazh nga Natalie 16/11/2017, 19:47

Kur te ndihesh i/e stresuar zhvendosu nje hap pas, ndalu dhe qesh. Kujtohu se kush je dhe pse je ketu. Ne kete bote nuk te jepet asgje qe nuk mund te perballosh. Ji i/e forte dhe fleksibel, duaje veten dhe duaj te tjeret. Gjithomone kujto se thjesht duhet te besh perpara.
    Plaku
    Plaku
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 12/10/2009
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 6067
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 11453
    <b>Votat</b> Votat : 63
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Jam krenar qe jam shqiptar

Mesazh nga Plaku 16/11/2017, 19:54

Mund tė udhėtoni nė gjithė botėn gjatė e gjerė nė kėrkim tė diēkaje apo dikujt, mund tė gjeni pasuri qė kurrė nuk do t'i kishit imagjinuar se do t'i gjenit, por nėse zemra jote ėshtė ende diku tjetėr, nuk keni asgjė. Pasurinė qė keni kėrkuar, e keni pasur tashmė.
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

Mesazh nga Natalie 16/11/2017, 19:59

.....“Me fal i dashur qe spata guxim te luftoj, por pervec teje tjeter sdashuroj, kur te vdes une te varri tme vish, dhe tregoju te gjitheve se ishe i dashuri im, mos lejo askend prane tme qendroj, se kur pata nevoje asnje sme ndihmoi”....
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 24/1/2018, 10:48

E ėndėrrova nė vijimin e pėrgjumjes mėngjesore, pasi mė tha se i kisha qenė vizitorė nė prag'ag. Nuk kish qenė mik i ėndėrritjes sime prej dokohėsh. Gjithēka ndodhi ashtu si nė ėndėrr ngjet: Ndjeva tė ish aty... I dėgjova zėrin e padėgjuar kohėsh dhe i lexova fjalėt e pashprehura tė fytyrės ėmbėloshe; bluante mendime tė bukura. Puthshėm vallėzonim me trupat tanė. Oh, ē'fat! Por, sa zgjat njė gjendje e gjumur pragdite; ėndrrat e fillimditės gjithashtu, sa zgjasin vallė...?! O, sa jetėshkurtra janė! Ashtu si teret vesa e mėngjesit, kur i bie rrezja e parė e diellit, po aq ethshėm m'u davarit sysh filmi 3-sekondėsh i mendjes. E pėrthitha dhe e ruajta nė kujtesė "ēfarė" mė fali magjia e atij grushti ēastesh. Eh! Anjėherė nuk e dimė ēfarė lumturie mund tė na servirė njė kohė kaq e pakėt; a mbase (kurrė!) s'do ta dimė as se nė ėndrrėn e kujt shėtisim. Veēse, t'i gėzohesh ditės, nga ndjesia se ndoshta ardhja e radhės, nuk do jetė krejt e largėt, dhe se, nė kopshtet e shpirtit vallėzon lumturisht njė 'emėr', nuk do tė thotė detyrimisht se ėndrrat janė thjesht ėndrra...
    Natalie
    Natalie
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

Mesazh nga Natalie 31/8/2018, 21:10

Wait for the one who simply adores you. The kind of person who brings out the best in you and makes you want to be a better person; the only person who will drop everything to be with you at any time no matter what the circumstances, for the person who makes you smile like noone else ever has. Wait for the person who wants to show you off to the world because they are so proud of you. And most of all, wait for the person who will make you a priority, because that's where you belong.

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:03