Le tvazhdojn Gocat me pyetjet tani . . .
+2
LePuRuShJa
Arlo
6 posters
Femrat pyesin Meshkujt pergjigjen!
Arlo- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 08/05/2008
Nr i postimeve : 50616
Pikėt : 91675
Votat : 440
Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!
- Post n°1
Femrat pyesin Meshkujt pergjigjen!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Cilėn kėngė po dėgjoni nė kėto momente ... ??
- Shteti :
Gjinia :
Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!
Nje kg te Ponit ne Radio..
Laura- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Antarėsimi : 09/06/2010
Nr i postimeve : 1422
Pikėt : 2747
Votat : 20
PYETJE PER CUNAT SA TE SINQERTE JENI?
Vizitor- Vizitor
ele une nje pytje per cunat pse cunat kur nuk e arrin ta bejn per vete nje femer thojn nuk ja vlen kjo femer
nuk do ishte me mire sikur te pranonit cilesit e asaj qe pelqeni dhe te thoni ndoshta nuk ishte e shkruajtur?
p.s mos te thote njeri jo une nuk them, se te gjithe e beni.
nuk do ishte me mire sikur te pranonit cilesit e asaj qe pelqeni dhe te thoni ndoshta nuk ishte e shkruajtur?
Adrian- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Antarėsimi : 30/01/2011
Nr i postimeve : 2234
Pikėt : 4385
Votat : 59
Titulli Preferuar : Se harroj kurr takimin tone te (1) ... Ti u vonove 10 minuta .. Un s'erdha fare ...! .
ca sinqeriteti kerkon ti moj sikur ju vajzat sbeni gabime s'tradhtoni kur MOS U DALT NJE DJAL ME I BUKUR DHE CMENDENI??
- Shteti :
Gjinia :
Saranda shkruajti:ele une nje pytje per cunat pse cunat kur nuk e arrin ta bejn per vete nje femer thojn nuk ja vlen kjo femer
Saranda e di kush eshte gabimi qe shpesh here beni ju gocat? Sepse i fusni te gjith djemt ne nje thes! Po nuk jane te gjithe njesoj xhanem. Ashtu siq nuk jan dhe gocat te gjitha njesoj. Persa i perket pyetjes kur nje djal dashuron me zemer nuk thot kurre per vajzen ne fjale qe nuk ja vlejti. Aq me teper vazhdon dhe kembengul me shume per te.
P.S: Mos te thot Saranda qe seshte e vertet se duhet t'jet cun vet qe ta dije :P
tomor bushaj- ♫ Anėtar/e ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 04/12/2011
Nr i postimeve : 3
Pikėt : 7
Votat : 1
Titulli Preferuar : big
sa e vertet eshte po aq nuk eshte evertet per shembull kemi dy te pamjohura kush
eshte e njohura
eshte e njohura
Burrelsja- ☆ ViP Nė B'SH ☆
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 21/02/2013
Nr i postimeve : 1418
Pikėt : 2783
Votat : 21
hmmmmmmm cdo benit per dashurin e vertet???