BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adi Krasta e thotė troē: “Jam gati tė punoj pėr atė qė mė jep mė shumė para”

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

02072011

Buzqeshje Adi Krasta e thotė troē: “Jam gati tė punoj pėr atė qė mė jep mė shumė para”

Mesazh nga LePuRuShJa

“Marrėdhėnia ime me paranė?! Jam nė kėrkim nė tyre. Mund tė kisha punuar kuzhinier, pilot, apo tė bėja njė vjedhje pėr t’i pasur. Gjithashtu jam i hapur tė pranoj oferta nga ēdo kanal tjetėr televiziz nėse mė paguajnė me shumė para nė mėnyrė qė familja ime tė jetojė mė mirė”. E ka mbyllur kėshtu Adi Krasta programin e kėsaj tė marte nė “Top Channel” me titull “100 milionė” ndėrsa ka shprehur pėr herė tė parė hapur marrėdhėnien dhe idenė e tij pėr paranė. Pa asnjė tabu pėr tė thėnė ēdo tė vėrtetė nė ekran, Adi Krasta nuk ka ngurruar qė tė pohojė para publikut tė tij se ėshtė gati tė pranojė ēdo ofertė mė tė mirė pėr sezonin e ri televiziv. Nė fakt dhe koncepti i kėtij formati ėshtė ideuar pėr ta ēmitizuar paranė, ndėrsa lojtarėt i prekin, i ndajnė nė shuma, tė shoqėruar nga ambicia pėr tė fituar. Tashmė qė sezoni i programit tė tė dielave qė zgjat pesė orė transmetim ka pėrfunduar, Adi Krasta shfaqet vetėm nė formatin “100 milionė”, njė reality show me shumė tension dhe situata me protagonistėt. Mirė se vini nė “100 Milionė” ishte ftesa e bėrė nė “Top Channel” sezonin e kaluar nga prezantuesi i njohur, Adi Krasta. Nė faqen e « Top Channel” theksohej: Do tė jeni nė gjendje tė ruani 100 milionė lekė tė vjetra?! Mund tė menaxhoni emocionet tuaja dhe tė merrni me vete 100 milionė? “100 Milionė” ėshtė “live show” i jashtėzakonshėm, ku garuesit janė vetėm nė ēift. Ata mund tė fitojnė, apo tė humbin, jeta e tyre ndryshon nė Top Channel nėse arrijnė t’i bėjnė tė tyret paratė nė show-n « live ». Dhe kėtė markė tė « Endemol » nė « Top Channel » u vendos ta drejtonte Adi Krasta pasi ėshtė njė format me shumė ritėm dhe tension, qė natyrisht i pėrshtatet natyrės sė prezantimit tė tij. Ndėrkohė qė kjo u mendua si njė sfidė televizive ndaj ekranit tjetėr, Tv Klan, qė nisi transmetimin e showtn “Kush do bėhet milioner”, qė kanė tė njėjtin qėllim dhe qė prezantohet nga Agron Llakaj, pas largimit tė tij nga “Portokalli”. Janė disa sezone qė Adi Krasta shfaqet si prezantues i ēdo tė diele show nė ekranin e Top Channel. Ndėrsa me “100 milionė” ai solli prezantuesin qė e rrit tensionin edhe mė shumė nė publik mes garuesve pėr t’u bėrė milionerė nė njė transmetim direkt. Duke bėrė deklaratėn e tij tė sinqertė ku tregon se ėshtė i hapur ndaj ofertave mė tė mira pėr punė se sa ajo qė po bėn aktualisht, Adi Krasta theu njė tabu serioze sipas sė cilės njė intelektual, njė personalitet i njohur nuk u dashka tė bėjė hapur biseda pėr para, tė konsideruara si argumente tė rėndomta dhe eskluzivitet e klasės sė biznesmenėve. Krasta na kujtoi tė gjithėve se tė bėsh punėn qė do ėshtė njėra gjė e mirė, tjetra ėshtė se duhet tė paguhemi aq sa e meritojmė. Bravo Krasta, fjala jote nė vesh tė pronarėve tė mediave pėr ty dhe pėr ne! PanoramaPlus
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:43