BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

7 pyetje Blerim Destanit!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje 7 pyetje Blerim Destanit!

Mesazh nga LePuRuShJa 20/7/2011, 18:36

7 pyetje Blerim Destanit! 0130

1. Pas pjesėmarrjeve dhe sukseseve tė njėpasnjėshme ndėrkombėtare si aktor, ē’oferta kinematografike kanė bujtur pėr Blerim Destanin?

Blerim Destani: Zakonisht nuk preferoj tė flas vetėm pėr plane, parapėlqej tė flas pasi projektet realizohen. Por po ju them se planet janė tė shumta. Nuk kam shumė qė jam kthyer nga Los Angelos, ku kisha disa takime tė rėndėsishme me regjisorė tė rėndėsishėm nė kinematografinė ndėrkombėtare. Isha edhe nė disa kinoprova dhe tani po pres finalizimet e negociatave.

2. Ku po jeton tani?

Blerim Destani: Natyra e punės sime ėshtė e tillė qė kėrkon edhe shumė udhėtime dhe mund tė them se jetoj atje ku edhe punoj. Unė kam shtėpi nė Dyseldorf, Tetovė dhe Los Angelos, por mund tė them se jetoj edhe nė Tiranė e Prishtinė, pasi kėto vende i ndiej si vende tė mia. Kėsisoj ndihem nė kohėn qė kaloj nė kėto vende.

3. I ngjan njė garuesi nė Formula Uno nė krye tė njė karriere tė shpejtė, ju kanė krahasuar me Bekim Fehmiun.

Blerim Destani: Bekim Fehmiu pėr mua ka qenė dhe mbetet njė frymėzim i pashtershėm. Pikėrisht rrugėtimi i tij drejt njė karriere ndėrkombėtare qė nė moshė tė re mė frymėzoi qė edhe unė tė drejtoja shikimin pėrtej vijės sė horizontit. Ai e pari e hapi atė rrugė pėrtej horizonteve dhe na mbetet neve qė ta ndjekim atė rrugė. Deri tani jam i kėnaqur me rrugėn time nė karrierėn time dhe ende kam rrugė tė reja qė mė presin t’i shkel nė horizontet e reja qė mė presin.

4. Ēfarė kapėrcen gjithmonė, edhe pse tė pengon, drejt suksesit?

Blerim Destani: Nuk mė pengojnė thashethemet, si dhe komentet joprofesionale. Tashmė jam mėsuar t’i konsideroj si gjėra qė nuk ia vlen as tė komentohen. Unė besoj nė profesionin tim dhe nė profesionalizmin tim.

5. Ndryshimet qė krijon ndryshimi i kohės?

Blerim Destani: Kalimi i kohės tek ēdo njeri nėnkupton edhe shtresėzim tė pėrvojės jetėsore. Pra, ndihem mė me eksperiencė dhe mė i pėrgatitur pėr sfidat e radhės.

6. Nėse do tė duhej, a ekziston njė zgjedhje parėsore morinė e vlerave?

Blerim Destani: Do e kisha shumė tė vėshtirė tė zgjedh njė gjė si mė tė ēmuarėn. Pasi unė ato gjėra vėrtet i kam mė tė ēmuara dua t’i mbaj ashtu, pra vetėm pėr mua. Gjėrat mė tė shtrenjta pėr mua shėnojnė pikat mė tė rėndėsishme nė jetėn dhe karrierėn time dhe ato i kam pika reference pėr tė ardhmen.

7. Mėsimi i fundit qė tė ka dhėnė jeta?

Blerim Destani: E gjithė jeta ėshtė njė pėrvojė. Ndėrsa pėrvojat janė mėsimet mė tė mira nė jetė. Nga ky kėndvėshtrim mund tė them se unė kam pasur mėsime shumė tė ēmuara nga jeta, duke e ēmuar mė sė shumti pikėrisht atė vetė, pra jetėn. Jeta ėshtė njė kohė e ēmuar pėr ēdo njeri dhe duhet ēmuar dhe shijuar nė mėnyrė maksimale.

Nė reklamėn e Gentivis

Blerim Destani: Po e pėrsėris njė gjė qė e kam thėnė disa herė, unė ndaj gjėrave tė bukura nuk jam indiferent. Pėr mua personalisht parfumi ėshtė njė gjė e lidhur me tė bukurėn dhe aftėsinė pėr ta shijuar tė bukurėn. Oferta pėr reklamėn e Gentivis ishte njė ide e bukur, prandaj edhe e pranova.

“Shpresoj ndryshime sentimentale”

Blerim Destani: Jeta e shėndoshė sentimentale pėr ēdo njeri ėshtė ajo qė rigjeneron energjitė. Dhe nė kėtė kontekst unė jam i kėnaqur pasi jam pėrplot me energji. Shpresoj se edhe ndonjė ndryshim i mundshėm nė jetėn sentimentale do tė mė shtojė edhe mė shumė rigjenerimin e energjive.

Me markė xhinsesh nėpėr botė

Blerim Destani: Jam i kėnaqur pasi kėto prodhime janė tashmė tė njohura nė treg dhe po vazhdojnė me prezencėn e vet nė treg. Mendoj jo vetėm pėr tregun shqiptar por pėr tregun ndėrkombėtar. Nė njė tė ardhme tė afėrt do pasojė edhe njė fushatė promovuese dhe do pėrforcohet prania nė treg.

Magdalena Alla SHEKULLI

Ora ėshtė 15/11/2024, 14:50