Pakėnaqėsitė e show-men-it tė mirėnjohur Adi Krasta nė sezonin e fundit tė spektaklit tė tė dielės, E diell, nė televizionin Top Channel kanė qenė evidente prej kohėsh. Madje i komentuar ka qenė edhe reagimi i tij nė puntatėn e fundit tė emisionit 100 milionė. Marrėdhėnia ime me paranė?! Jam nė kėrkim nė tyre. Mund tė kisha punuar kuzhinier, pilot, apo tė bėja njė vjedhje pėr ti pasur. Gjithashtu, jam i hapur tė pranoj oferta nga ēdo kanal tjetėr televiziv, nėse mė paguajnė mė shumė para, nė mėnyrė qė familja ime tė jetojė mė mirė. Nuk ka qenė as i rastėsishėm dhe as i pamenduar prej tij ky koment. Pėrkundrazi. Ka qenė njė paralajmėrim pėr atė qė do tė vijojė nė sezonin e ri nė programin mė tė ndjekur tė televizionit Top Channel, E diell. Sipas miqve tė afėrt tė prezantuesit, Krasta duket se nuk do tė jetė mė pjesė e programit argėtues tė tė dielave. Ende nuk ėshtė zyrtarizuar projekti i ri ku do tė shfaqet prezantuesi sezonin e ardhshėm, ndėrsa mėsohet se gjithēka mund tė ndodhė. Krasta sipas fjalėve nė ambjetet mediatike mund tė jetė sėrish nė Top pėr tė drejtuar sėrish 100 milionė, edhe ky njė progrma mjaft i ndjekur, ashtu siē edhe ofertat qė s mungojnė nė kėtė rast mund ta ēojnė nė njė ekran tjetėr. Nga ana tjetėr, shkėputja nga e E Diell thuhet se nuk ka tė bėjė vetėm mė anėn finaciare, por edhe me marrėdhėniet e Krastės me autorėt e fundit qė pati ky program
Nė skenė del Albani
Emri i Alban Dudushit, gazetarit dhe prezantuesit i tė njė prej emisioneve mė me traditė nė kėtė televizion, ėshtė mė i pėrfoluri pėr zėvendėsimin e Adi Krastės nė E diell. Nė fakt nuk ėshtė vendosur ende gjithēka, por emrat e kandidaturave janė hedhur nė tavolinė, e mė i mundshmi duket ai i Dudushit. Edhe pse deri nė shtator, kur edhe do tė nis puna pėr nisjen e sezonit tė ri tė programeve, ka kohė dhe mund tė ketė edhe risi emrash. Pėrsa u pėrket autorėve tė E diell ende nuk dihet nėse do tė vazhdojnė tė jenė ēifti i artistėve nga Kosova, Armend Rexhepagiq dhe Aida Baraku, apo do te ketė tė reja edhe nė kėtė front
por gjithsesi, ajo qė dihet me siguri ėshtė se kėtė herė E diell do tė vijė me njė fytyrė tė re!
MAPO
No Comment.