BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adi Krasta ikėn nga “E diell”

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

23072011

Buzqeshje Adi Krasta ikėn nga “E diell”

Mesazh nga LePuRuShJa

Pakėnaqėsitė e show-men-it tė mirėnjohur Adi Krasta nė sezonin e fundit tė spektaklit tė tė dielės, “E diell”, nė televizionin Top Channel kanė qenė evidente prej kohėsh. Madje i komentuar ka qenė edhe reagimi i tij nė puntatėn e fundit tė emisionit “100 milionė”. “Marrėdhėnia ime me paranė?! Jam nė kėrkim nė tyre. Mund tė kisha punuar kuzhinier, pilot, apo tė bėja njė vjedhje pėr t’i pasur. Gjithashtu, jam i hapur tė pranoj oferta nga ēdo kanal tjetėr televiziv, nėse mė paguajnė mė shumė para, nė mėnyrė qė familja ime tė jetojė mė mirė”. Nuk ka qenė as i rastėsishėm dhe as i pamenduar prej tij ky koment. Pėrkundrazi. Ka qenė njė paralajmėrim pėr atė qė do tė vijojė nė sezonin e ri nė programin mė tė ndjekur tė televizionit “Top Channel”, “E diell”. Sipas miqve tė afėrt tė prezantuesit, Krasta duket se nuk do tė jetė mė pjesė e programit argėtues tė tė dielave. Ende nuk ėshtė zyrtarizuar projekti i ri ku do tė shfaqet prezantuesi sezonin e ardhshėm, ndėrsa mėsohet se gjithēka mund tė ndodhė. Krasta sipas fjalėve nė ambjetet mediatike mund tė jetė sėrish nė “Top” pėr tė drejtuar sėrish “100 milionė”, edhe ky njė progrma mjaft i ndjekur, ashtu siē edhe ofertat qė s’ mungojnė nė kėtė rast mund ta ēojnė nė njė ekran tjetėr. Nga ana tjetėr, shkėputja nga e “E Diell” thuhet se nuk ka tė bėjė vetėm mė anėn finaciare, por edhe me marrėdhėniet e Krastės me autorėt e fundit qė pati ky program…

Nė skenė del Albani

Emri i Alban Dudushit, gazetarit dhe prezantuesit i tė njė prej emisioneve mė me traditė nė kėtė televizion, ėshtė mė i pėrfoluri pėr zėvendėsimin e Adi Krastės nė “E diell”. Nė fakt nuk ėshtė vendosur ende gjithēka, por emrat e kandidaturave janė hedhur nė tavolinė, e mė i mundshmi duket ai i Dudushit. Edhe pse deri nė shtator, kur edhe do tė nis puna pėr nisjen e sezonit tė ri tė programeve, ka kohė dhe mund tė ketė edhe risi emrash. Pėrsa u pėrket autorėve tė “E diell” ende nuk dihet nėse do tė vazhdojnė tė jenė ēifti i artistėve nga Kosova, Armend Rexhepagiq dhe Aida Baraku, apo do te ketė tė reja edhe nė kėtė front… por gjithsesi, ajo qė dihet me siguri ėshtė se kėtė herė “E diell” do tė vijė me njė fytyrė tė re!

MAPO
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 09:02