BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Leonora brenda kėtij viti me album tė ri!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

14092011

Buzqeshje Leonora brenda kėtij viti me album tė ri!

Mesazh nga LePuRuShJa

Leonora Jakupi, ndonėse nuk dėshiron tė shpalosė shumė detajet e projektit tė saj tė radhės, ajo ka pohuar se aktualisht ėshtė duke punuar rreth albumit tė saj mė tė ri. “Jam nė pėrgatitje tė albumit mė tė ri. Nuk e di sa kėngė do t’i pėrmbajė, por nė kėtė album do tė pėrfshihen edhe kėngėt e mia qė kanė dalė si ‘singla’. Aktualisht jam nė pėrzgjedhje tė kėngėve tė albumit, ndėrsa pėr pėrgatitjen e albumit do tė bashkėpunoj me kompozitor tė ndryshėm nga rajoni i Kosovės”, ka thėnė Leonora pėr “Infopress”. Lenora nuk ka preferuar tė flasė shumė rreth albumit, por ajo ka pohuar se do tė ketė klipe tė reja. “Po ashtu, gjatė pėrgatitjes sė albumit kėtė vit do tė kem edhe dy kėngė me klipe tė reja. Njėrėn nga kėngėt e kam pothuajse tė pėrfunduar dhe shpresoj qė do tė dalė nė treg brenda muajit tetor. E me kėnd kam bashkėpunuar nuk kisha dashur tė tregoj, po e le befasi pėr fansat”, ka shtuar Leonora.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 11:31