Ka disa javė qė Elita 5 ka lansuar kėngėn dhe videoklipin Nuk jam diktator, projekt ky qė shėnoi kthimin e tyre pas gjashtė vjetėsh mungese nė skenė. Sipas Arifit, kjo kėngė ėshtė pėlqyer mjaft shumė nė publik, mbase kjo ka rezultuar edhe me kritikat pozitive qė vazhdojnė ti marrin akoma. Kėnga Nuk jam diktator ėshtė pėrgatitur nga vetė anėtarėt e rok grupit, ndonėse merita mė e madhe i takon Virusit, i cili ėshtė marrė mė shumė me pėrgatitjen e kėtij projekti.
Tani pėr momentin Elita 5 ėshtė duke shijuar sukseset e kėngės dhe mė pas do tė nisin pėrgatitjet pėr projektet e reja. Mendoj se kjo mungesė e jona nė skenė tani si duket po shpaguhet sepse arritėm tė realizojmė njė kėngė pėr shijen e publikut tonė.
Kėnga Nuk jam diktator qė nė fillim tė lansimit ėshtė pėlqyer nė opinion, ku deri mė tani kemi arritur tė marrim mesazhe tė mira. Uroj qė edhe nė tė ardhmen tė kemi kėngė tė tilla qė do tė na sjellin suksese, ka thėnė Arifi pėr Zėri. Elita 5 tani do tė jetė mė aktive nė skenėn muzikore, dhe mungesa e tyre tani do tė kompensohet me projekte tė reja, tė cilat do tė realizohen pėr adhuruesit e tyre.
No Comment.