BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Winslet, udhėtim nė Titanikun e vėrtetė!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

22112011

Buzqeshje Winslet, udhėtim nė Titanikun e vėrtetė!

Mesazh nga LePuRuShJa

Imazhi i Kate Winslet (Rose) dhe Leonardo di Caprios (Jack), nė bashin e Titankut ėshtė shndėrruar nė njė prej figurave ikonike tė Hollivudit. 15 vjet pas xhirimeve tė filmit, nė vitin 1997, Kate do tė rikthehet pėrsėri nė anijen mė tė famshme nė botė, por kėtė herė me tė vėrtetė. Njė ndėr njerėzit e shumtė qė adhurojnė aktoren, ėshtė njė miliarder i quajtur Richard Branson, i cili ka ofruar tė paguajė njė nėndetėse pėr tė dėrguar Winslet deri nė thellėsinė mbi 3 mijė metra tė Oqeanit Atlantik. Pronari i rrjetit “Virgin”, Branson deklaroi: “E kam shumė seriozisht dhe kam ftuar Kate qė tė mė shoqėrojė nė kėtė udhėtim. A nuk do tė ishte diēka e mrekullueshme qė tė dėrgoje yllin e Titankut nė anijen e vėrtetė. Jam i sigurt qė ajo nuk do ta humbė kėtė rast”.

Bileta deri nė thellėsitė ku prehet anija legjendare, do tė kushtojė 38 mijė stėrlina pėr person.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 06:25