Janė tė bukura dhe mjaft seksi. Secili djalė do tė donte ti kishte nė krahė Ditėn e tė Dashuruarve, por dhe mund tė kenė rastin, pasi shumica e tyre janė beqare, tė paktėn kėshtu na tregojnė vajzat e skenės dhe bukuroshet shqiptare. Dikush me shaka, apo me spec na thotė se edhe mund ta pranonin njė dhuratė pėr 14 shkurt nga dikush, megjithėse nuk e njohin, por kujdesuni djem nėse e merrni seriozisht kėtė gjest, dikush nga bukuroshet tona edhe mund ta refuzojė dhuratėn, duke mos i besuar thėnies Dhuratėn e pranon dhe mbreti, arsyeja pasi ėshtė njė ditė e veēantė, qė e ka emrin Shėn Valentin.
Beatrix Ramosaj kėngėtare
Nuk e di a do ta pranoja, por varet se kush do ishte ai djalė.
Adelina Emini- kėngėtare
Nuk marr dhuratė prej ēfarėdo djali qė do ta takoj, sepse nė Ditėn e tė Dashuruarve dhurate duhet tė merret vetėm nga i dashuri.
Ledi Vokshi kėngėtare
Hahahahah (qesh). Edhe mbreti pranon dhurata, e pse jo Ledi!.
Rovena Domi miss
Ditėn e 14 shkurtit e vlerėsoj shumė si festė dhe patjetėr qė do e pranoja njė dhuratė nga partneri nė krah.
[/url]
Drenusha Latifi kėngėtare dhe miss
Po, nė vend e kisha pranuar dhuratėn, po si duket askush spo mė sjell asgjė, hahahhahaha.
Dhurata Ahmetaj kėngėtare
-14 shkurti ėshtė Dita e tė Dashuruarve. Dhuratat shkėmbehen nė mes njerėzve qė dashurohen. Unė pėrderisa nuk e ndiej veten tė dashuruar, nuk mendoj qė do tė duhej tė pranoja ndonjė dhuratė nga dikush, qė ndoshta mund tė jetė i dashuruar nė mua, sepse do tė ishte shumė e padrejtė, kjo do tė ngjallte shpresa tė kota te ai person dhe unė nuk e ndiej veten mirė ta zhgėnjej dikė. Jam shumė e drejtpėrdrejtė, d.m.th. pėrgjigja ime ėshtė, jo!.
Valza Bajra kėngėtare
-Hahahahha, (qesh). Po nėse do mė pėlqente, patjetėr se po, dhuratat nuk i kthej asnjėherė, pasi qė nuk dua ta ofendoj askėnd, sepse ai mund ta bėjė me shumė mirėsi atė dhuratė, e unė nuk mund ta refuzoj, po do ta pranoja, pasi qė jam beqare dhe kam tė drejtė tė dashurohem pėr Shėn Valentin, pse jo, haha!.
Edita Sopjani kėngėtare
-Meqenėse nuk kam tė dashur, nuk mendoj qė ia vlen tė pranoj dhuratė nga njė person tjetėr pėr kėtė feste, pasi qė kjo festė njihet si festė e dashurisė, e nuk besoj qė njė dhuratė mund te zėvendėsojė atė.
Pėrgatiti: M. GJOKAJ KOSOVASOT
No Comment.