BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

14022012

Buzqeshje Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar!

Mesazh nga LePuRuShJa

Janė tė bukura dhe mjaft seksi. Secili djalė do tė donte t’i kishte nė krahė Ditėn e tė Dashuruarve, por dhe mund tė kenė rastin, pasi shumica e tyre janė beqare, tė paktėn kėshtu na tregojnė vajzat e skenės dhe bukuroshet shqiptare. Dikush me shaka, apo me spec na thotė se edhe mund ta pranonin njė dhuratė pėr 14 shkurt nga dikush, megjithėse nuk e njohin, por kujdesuni djem nėse e merrni seriozisht kėtė gjest, dikush nga bukuroshet tona edhe mund ta refuzojė dhuratėn, duke mos i besuar thėnies “Dhuratėn e pranon dhe mbreti”, arsyeja pasi ėshtė njė ditė e veēantė, qė e ka emrin Shėn Valentin.

Beatrix Ramosaj – kėngėtare

“Nuk e di a do ta pranoja, por varet se kush do ishte ai djalė”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Beatrix-560x842

Adelina Emini- kėngėtare

“Nuk marr dhuratė prej ēfarėdo djali qė do ta takoj, sepse nė Ditėn e tė Dashuruarve dhurate duhet tė merret vetėm nga i dashuri”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Adelinaemini

Ledi Vokshi – kėngėtare

“Hahahahah (qesh). Edhe mbreti pranon dhurata, e pse jo Ledi!”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Ledivokshi-560x925

Rovena Domi – miss

“Ditėn e 14 shkurtit e vlerėsoj shumė si festė dhe patjetėr qė do e pranoja njė dhuratė nga partneri nė krah”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Rovenadomi[/url]

Drenusha Latifi – kėngėtare dhe miss

“Po, nė vend e kisha pranuar dhuratėn, po si duket askush s’po mė sjell asgjė, hahahhahaha”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Drenusha-Latifi-560x366

Dhurata Ahmetaj – kėngėtare

-14 shkurti ėshtė Dita e tė Dashuruarve. Dhuratat shkėmbehen nė mes njerėzve qė dashurohen. Unė pėrderisa nuk e ndiej veten tė dashuruar, nuk mendoj qė do tė duhej tė pranoja ndonjė dhuratė nga dikush, qė ndoshta mund tė jetė i dashuruar nė mua, sepse do tė ishte shumė e padrejtė, kjo do tė ngjallte shpresa tė kota te ai person dhe unė nuk e ndiej veten mirė ta zhgėnjej dikė. Jam shumė e drejtpėrdrejtė, d.m.th. pėrgjigja ime ėshtė, jo!”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Dhurata-Ahmetaj

Valza Bajra – kėngėtare

-”Hahahahha, (qesh). Po nėse do mė pėlqente, patjetėr se po, dhuratat nuk i kthej asnjėherė, pasi qė nuk dua ta ofendoj askėnd, sepse ai mund ta bėjė me shumė mirėsi atė dhuratė, e unė nuk mund ta refuzoj, po do ta pranoja, pasi qė jam beqare dhe kam tė drejtė tė dashurohem pėr Shėn Valentin, pse jo, haha!”.

Edita Sopjani – kėngėtare

-Meqenėse nuk kam tė dashur, nuk mendoj qė ia vlen tė pranoj dhuratė nga njė person tjetėr pėr kėtė feste, pasi qė kjo festė njihet si festė e dashurisė, e nuk besoj qė njė dhuratė mund te zėvendėsojė atė”.

Shėn Valentini i vajzave beqare, tė show-bizit shqiptar! Edita-Sopjani-560x925

Pėrgatiti: M. GJOKAJ KOSOVASOT
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:15