BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Ēudia” e Florit: S’mjafton tė kėndosh bukur live, nevojitet edhe playback!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

12032012

Buzqeshje “Ēudia” e Florit: S’mjafton tė kėndosh bukur live, nevojitet edhe playback!

Mesazh nga LePuRuShJa

“Unė kėndoj live! Nuk mė njeh? Po si nuk mė njeh?! Nuk jam nga ata qė kėndojnė playback!” Tė tilla argumente nga kėngėtarė tė rinj producenti Flori Mumajesi i ka permendur duke i cilesuar qesharake. Sipas tij nuk mjafton te thuash se kendon live, duhet te kendosh bukur edhe ne studio ku zeri “perpunohet me kopjuter”. Reflektoni, jo per mua, une preferoj te ndjej dhe te emocionohem, keshtu me mbushet shpirti. E thashe kete se pashe nje vajze te re, te panjohur e cila kishte vite qe kendonte e prap nuk e njihja, ndaj gjeta nje videoklip te saj por u habita. I rroft shkolla e kantos qe e permend kot shkruan Standard. Kujt valle ia ka bere kete dedikim Flori? Ne kemi nje ide, por me mire po jua leme ta mendoni vete. Behet fjale me siguri per nje kengetare te re, mjaft seksi, e cila eshte soprano.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 04:59