Intervistat e para janė gjithnjė diēka nervozuese aq mė tepėr nėse Jay-Z ėshtė personi qė po jua bėn pyetjet. Por kėngėtarja e rritur nė Britaninė e Madhe Rita Ora ka impresionuar gjatė takimit me reperin ndėrsa firmosi njė marrėveshje bashkėpunimi. Tanimė kėngėtarja 21 vjeēare ka debutuar me kėngėn e saj R.I.P dhe pritet qė tė arrijė nė majėn e klasifikimit kėtė fundjavė. Unė isha duke kėnduar nė bare nė Londėr dhe eventualisht dikush mė vendosi nė lidhje me krahun e djathtė tė Jay-Z, Jay Broėn. Unė ja dėrgova disa kėngė tė miat dhe ai mė kėrkoi tė fluturoj drejt Nju Jorkut. Isha dy javė parpara ditėlindjes sime tė 18-tė por vendosa tė largohem. Isha shumė nervoze por gjėja e mirė qė nuk e dija ishte se do ta takoja po atė ditė Jay-Z. Nėse do ta kisha ditur qė mė pėrpara mund tė kisha patur edhe ndonjė atak zemre ndėrsa shkoja nė aeroport. Ishte njė surprizė pasi mė ishte thėnė se do takoja stafin e tij, thotė Rita.
Por jeta mund tė kishte qenė krejt ndryshe nėse Rita dhe familja e saj nuk do tė kishin marrė vendimin pėr tu larguar nga Kosova nė kohėn kur ajo ishte fėmijė. Diktatori serb Slobodan Milosevic kishte nisur valėn e persekutimeve siē bėri edhe me familjen e Ritas ndaj ata u nisėn drejt Londrės. E lashė Kosovėn nė moshėn njė vjeēare. Ne ishim me fat qė u larguam shumė shpejt.
Kur erdhėm nė Londėr babai im nisi tė punonte nė njė restorant. Mamaja ishte mjeke nė Kosovė por nuk fliste anglishten. Ajo u desh tė mėsonte gjithēka sėrish nga e para, tė mėsonte anglisht dhe tė mė rriste mua, vėllain tim dhe motrėn. Vėrtet e admiroj pėr ēka ka bėrė. Tani ajo ėshtė psikiatre dhe ka vendin e saj nė Londėr. Unė mundem ta flas shumė qartė gjuhėn shqipe pasi ashtu ne flasim nė shtėpinė tonė. Jam kthyer shpesh nė Kosovė.
Nėse dikush kėrkon tė bėjė diēka jashtė vendit tė vet ėshtė paksa e vėshtirė sepse nuk ka shumė mundėsi. Do tė doja tė pėrktheja edhe muzikėn kosovare nė albumet e mia. E kam provuar por ende smė ka funksionuar por do ta bėj, theksoi Rita. /LajmiFundit/
No Comment.