Kėngėtarja bukuroshe Adelina Tahiri tregon takimin e saj me njė ndėr aktorėt mė tė dashur tė femrave, kryesisht atyre qė ndjekin serialin e njohur Ezel, Kenan Imirzalioglu. E kam takuar personalisht Kenanin kur kam qenė nė Stamboll. Ėshtė njė djalė shume i gjatė dhe njė njeri shumė modest! Unė isha para pesė muajsh me disa miq nė Turqi dhe isha nė njė qendėr tregtare, e cila frekuentohet shume nga vipat dhe njerėzit me pushtet nė Turqi, e quajtur Istnye Park. Ne ishim nė restorant dhe aty qėlloi qė tė drekonte edhe Kenani. Ai po me shikonte mua thjesht si njė femėr e bukur dhe kaq ndėrsa unė po pėrpiqesha tė kujtoja se ku e kisha parė kėtė fytyrė. Miqtė e mi mė thanė e kupton dot kush ėshtė ai qė po tė shikon ty ai ėshtė aktori i famshėm Kenan Imirzalioglu ose ndryshe Ezeli. Atėherė u kujtova dhe i shkova nė tavolinė ta pėrshėndetja. Ai ishte me tė vėrtetė njė njeri shume i thjeshtė nė bisedė, por nuk mu duk i bukur, atė tė bukur e bėn roli qė luan nė telenovelė. shprehet Adelina.
Aktori turk duket se ėshtė magjepsur nga bukuroshja shqiptare dhe madje i ka kėrkuar tė shkėmbejnė edhe numrat e telefonit, por Adelina ka bėrė atė qė pak femra do ta kishin bėrė, ka refuzuar.
Mė pyeti nėse isha ruse dhe i thashė se jam nga Shkupi. Kenani mė kėrkoi numrin e telefonit dhe ndonjė adresė kontakti, por unė refuzova tia jepja, pastaj ai me tha se do tė vinte nė Shkup dhe kėrkoi tė mė takonte atje. Dhe nuk e kishte thėnė kot, sepse kishte qenė vėrtet nė Shkup gjatė kohės kur unė konkurroja nė Dancing with the Star. nė Tiranė.- vijon mė tej Adelina.
(er.nu/BalkanWeb)
Adelina Tahiri: Ezeli me kėrkoi numrin e telefonit, unė refuzova!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Re: Adelina Tahiri: Ezeli me kėrkoi numrin e telefonit, unė refuzova!
mua me duket jo e qart kjo adelina se refuzonin elezin sepse te gjitha vajzat shqiptre nga ks dhe shipria besoj nuk do e refuzonin
Genjeshtraa pa Fund e Adelines kjoooo se besoj kurre kete tregimm kinse ja paska kerkunr e tel hmmm e pa besushmeee as qe ka biseduu ky aktorii me ketee kshtu mendojj une Dhe Thot kjo sejakum jap nre tel, po ta kerkonte do tja jipte me vrappp po se ka taku fareee
dhe une pajtohem me ty saranda
Genjeshter kjo qe thot adelina gjithcka...ajo thote se ezeli paska qene ne shkup dhe mediat nuk pasken folur fare per te... nuk ka mundesi kjo asnjeher...len se pastaj genjen adelina se e ka taku edhe se i ka kerku nr te tel dhe kjo e ka refuzu..se nuk eshte e vetmja femer e bukur..ka edhe me te bukura se ajo..keshtu qe pajtohem me mendimet e juaja kushtrim dhe Saranda..
Po Prah..Genjeshter pa fund amon si ja japin met modhe kto kengetaret tonaa ...
epo keshtu jane keto...bejne dickas dhe mendojne se kane prekur qiellin me dore..mahhhh
ket tregim te adelines nuk ja vlen te puplikohet
pajtohem me ty kushtrim Ok
e vertet..por ajo e ka publikuar per fame...per te treguar se nuk me pelqen ezeli....e shkretaaaaaaaaa
E poo Genjeshtra i ka kembet e shkurta ..Kshtu qe nuk i zagjti dhe ksaj kjo genjeshter Gjate....Une Mendoj qe kjo ka shenu vetum qe ti lakmoj ato Goca qe e pelqejn Ezelin kinse ja une ekam refuzu kurse ky ika ber lutje per nr tel etj...
Po kote eke moj Adelina se nuk je aq e bukur sa mendon ti ....
Po kote eke moj Adelina se nuk je aq e bukur sa mendon ti ....
Epo shume e vertet Saranda se genjeshtra i ka kembet shume te shkurtra...keshtu ska pse te genjeje kaq shume...se mendon ajo se ka mbet ezeli per te...hahahaha
Po pse genjeshtra mer goca? Ca ju duket Ezeli. Bravo Adelina
Ezeli eshe mjaft i bukur per ata qe pelqejne Arlo nese nuk te pelqen nuk ke si ta pelqesh... :P
Hahahaha e pelqeni ti dhe shoqet tuja. Lat nam :P
Arlo ne nuk shenojm per bukurine Ezelit po per genjshtren e Adelinses ...Se kjo e shte qart qe kjo genjen kshtuqe kush genjen..Genjen veten kshtu mendoj une..
shume e vertete Saranda.. Ok
Po ku e din ti se eshte genjeshter? Ku bazohesh? Ke ndonje fakt konkret?
Nqs po, terhiqem. Ne te kundert terhiqu.
Nqs po, terhiqem. Ne te kundert terhiqu.
Nga Shenimet e Adelines ..Prah nuk i besoj aspak kto qe ka shenu Adelina..
Dikush beson, dikush nuk beson.
Mua sme duket ndonje gje per te mos u besuar.
Mua sme duket ndonje gje per te mos u besuar.
Edhe nej harrova Arlo...Paska met Elezi Per Adelinen (fjale koti )Ka artiste Turke qe Adelina afer tyre duket si nje mace e vogel....
Po s'kan ngel ato artistet Turke per Ezelin jo.
Ate nuk e di une...Po thjesht u bazova tek ato Arlo..[b]
Une per vete time ikam shum inat Ato qe i japim met modhe...prandaj shenova Per Adelinen se tek e fudit Adelina esht nje hiē afer Aktorit Turk...
eh...adelina eshte si me cen qen per ezelin aman..