Kėngėtarja bukuroshe Adelina Tahiri tregon takimin e saj me njė ndėr aktorėt mė tė dashur tė femrave, kryesisht atyre qė ndjekin serialin e njohur Ezel, Kenan Imirzalioglu. E kam takuar personalisht Kenanin kur kam qenė nė Stamboll. Ėshtė njė djalė shume i gjatė dhe njė njeri shumė modest! Unė isha para pesė muajsh me disa miq nė Turqi dhe isha nė njė qendėr tregtare, e cila frekuentohet shume nga vipat dhe njerėzit me pushtet nė Turqi, e quajtur Istnye Park. Ne ishim nė restorant dhe aty qėlloi qė tė drekonte edhe Kenani. Ai po me shikonte mua thjesht si njė femėr e bukur dhe kaq ndėrsa unė po pėrpiqesha tė kujtoja se ku e kisha parė kėtė fytyrė. Miqtė e mi mė thanė e kupton dot kush ėshtė ai qė po tė shikon ty ai ėshtė aktori i famshėm Kenan Imirzalioglu ose ndryshe Ezeli. Atėherė u kujtova dhe i shkova nė tavolinė ta pėrshėndetja. Ai ishte me tė vėrtetė njė njeri shume i thjeshtė nė bisedė, por nuk mu duk i bukur, atė tė bukur e bėn roli qė luan nė telenovelė. shprehet Adelina.
Aktori turk duket se ėshtė magjepsur nga bukuroshja shqiptare dhe madje i ka kėrkuar tė shkėmbejnė edhe numrat e telefonit, por Adelina ka bėrė atė qė pak femra do ta kishin bėrė, ka refuzuar.
Mė pyeti nėse isha ruse dhe i thashė se jam nga Shkupi. Kenani mė kėrkoi numrin e telefonit dhe ndonjė adresė kontakti, por unė refuzova tia jepja, pastaj ai me tha se do tė vinte nė Shkup dhe kėrkoi tė mė takonte atje. Dhe nuk e kishte thėnė kot, sepse kishte qenė vėrtet nė Shkup gjatė kohės kur unė konkurroja nė Dancing with the Star. nė Tiranė.- vijon mė tej Adelina.
(er.nu/BalkanWeb)
Adelina Tahiri: Ezeli me kėrkoi numrin e telefonit, unė refuzova!
LePuRuShJa- ♫ Stafi Administrues ♫
- Shteti :
Gjinia :
Antarėsimi : 11/09/2007
Nr i postimeve : 122965
Pikėt : 260987
Votat : 311
Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!
Re: Adelina Tahiri: Ezeli me kėrkoi numrin e telefonit, unė refuzova!
Fjal me Vend Natlie.. Ok
Nese, me pelqen veprimi i Adelines. Gjtihkush ka mendimin e vet.
Ty te duket hic Adelina para ati, mua me duket hic ai para Adelines.
Ty te duket hic Adelina para ati, mua me duket hic ai para Adelines.
me duket se u ftohe Arlo...
Esht mendimi yt Prah..Une shenova medimet emija...
Po pra, ate po thoja dhe une.
Ai ishte me tė vėrtetė njė njeri shume i thjeshtė nė bisedė, por nuk mu duk i bukur, atė tė bukur e bėn roli qė luan nė telenovelė. shprehet Adelina.
Shiff qfar shenime pa kuptim ..Njeri i thjesht qenka Kurse kjo qenka nje princes booooo Une per vete time ekam taku Elezin ishte Ne Prizren po jo shum afer isha larg se nuk kisha shanca te arija atje ta takoja apo te flisja se ishte rrend i madh per nje ...Nenshkrim te ktii ..e kjo po fliska per kete kto fjal amon sja vlen me shenu per kete Adelinen fare po thjesht te shenova ty Arlo qe une skam pas shanc ta marja nje nenshkrim kngy Ky,, e kjo shenon sja mora nr e tel Prandaj uen shenova Genjeshtra e Adelines se kuptoj qe esht Gnenjeshter kishte Goca Bukroshe Prizren qe donin ta takonin pa Tjter Elezin
Shiff qfar shenime pa kuptim ..Njeri i thjesht qenka Kurse kjo qenka nje princes booooo Une per vete time ekam taku Elezin ishte Ne Prizren po jo shum afer isha larg se nuk kisha shanca te arija atje ta takoja apo te flisja se ishte rrend i madh per nje ...Nenshkrim te ktii ..e kjo po fliska per kete kto fjal amon sja vlen me shenu per kete Adelinen fare po thjesht te shenova ty Arlo qe une skam pas shanc ta marja nje nenshkrim kngy Ky,, e kjo shenon sja mora nr e tel Prandaj uen shenova Genjeshtra e Adelines se kuptoj qe esht Gnenjeshter kishte Goca Bukroshe Prizren qe donin ta takonin pa Tjter Elezin
Po s'jan t'gjitha gocat njesoj o Saranda.
Ka nga ata qe e pelqejn, ka dhe nga ata qe se pelqejn.
Nje nder keto te fundit eshte Adelina.
Sbesoj se ka ndonje gje per tu cuditur
dhe per te mos u besuar ketu.
Ka nga ata qe e pelqejn, ka dhe nga ata qe se pelqejn.
Nje nder keto te fundit eshte Adelina.
Sbesoj se ka ndonje gje per tu cuditur
dhe per te mos u besuar ketu.
po e kuptoj Arlo ,Po te pakten mos te shenonte kshtu..se i duket vetja se mos esht ndonje Artiste e modhe..
Persa i perket kesaj varet tek njeriu.
Pajtohem dhe une..Me Ket Shenim Amon sa shum po ja jep Kjo Adelina e ta shofish se njef askush kete kete shenim eka ber..VETUMQ E TE FITOJ NGA KJO QET TE BEHET ME FAM Nga EzeliSaranda shkruajti:Ai ishte me tė vėrtetė njė njeri shume i thjeshtė nė bisedė, por nuk mu duk i bukur, atė tė bukur e bėn roli qė luan nė telenovelė. shprehet Adelina.
Mirė ka thėnė ai (se kush e ka thėnė se mbaj mėnd tani)
"Se ē'farė shkruajnė pėr mua s'ka shumė rėndėsi,,, mjaftonė qė emri imė tė jetė me tė madhe nė krye" dhe puna ksaj kėshtu..
"Se ē'farė shkruajnė pėr mua s'ka shumė rėndėsi,,, mjaftonė qė emri imė tė jetė me tė madhe nė krye" dhe puna ksaj kėshtu..
Ti i ke fajet Ti e solle sherrin ktu ne Forum
Hahahahah unė skam sjellė sherr,,, kamė shkrujtė fjalėt qė ka thėnė ajo ...
Ateher sherri cenka Saranda ktu
Jo as ajo ...
Ja pra prandaj bėhen vip kto hahahha ...
Ja pra prandaj bėhen vip kto hahahha ...
Jo Arlo si dua sherret ...Po une shenova se me mundoj shum kjo genjehster e ksajjj .....Arlo shkruajti:Ateher sherri cenka Saranda ktu
Po ce vret mendjen sido qe te ket qene genjeshter apo e vertet?
Po Prah...Ashtuuu esht Arlo...Nejse mbaroj dhe kjo
u krye edhe kjo puna e ksaj
Rishkruhemi ne te tilla intervista
JOOOOOOOOOOO Me Genjeshtra Arlo po me tregime te vertetaaaaaaaa
Mjafton t'jet intervist
Herėn tjetėr intervista do jetė me ARLON ...
S'jam aq i thjesht sa t'jap intervista une
Pėr ne do e gjejshė rastin ..