BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Orinda: Jam e dashuruar

Tironsja
    Tironsja
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 09/03/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 78
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 23
    <b>Votat</b> Votat : 4

Buzqeshje Orinda: Jam e dashuruar

Mesazh nga Tironsja 16/4/2008, 19:51

Orinda Huta

Orinda: Jam e dashuruar Orinda10

Bukuroshja me sy blu tregon projektin e saj te fundit per videoklipin e ri dhe per jeten e saj sentimentale

Baby-seksi me sybojėqielli, qė dikur e quanin njė lolitė simpatike nuk ėshtė mė e tillė! Orinda tashmė ėshtė rritur, pasi ka provuar tė dalė ēdo ditė nga ajo ndjenja fėminore qė karakterizon vajzėn e vogėl tė familjes Huta. Eshtė me kėmbėt nė tokė dhe pranon tė flasė pėr hapa seriozė siē janė fejesa e martesa nė jetėn e njė vajze tė moshės sė saj. Por, 20 vjeēarja duket se po kalon periudhėn e artė tė dashurisė, por jo vetėm! Sapo ka publikuar edhe kėngėn mė tė re, si njė bashkėpunim mes saj dhe grupit kosovar NRG Band. Tė tjera detaje, Orinda i zbulon nė intervistėn e mėposhtme

“As fejesa, as martesa” titullohet kėnga juaj mė e fundit. Subjekti i kėngės, duket sikur i shkon pėr shtat njė vajze kapriēoze, qė nuk do as fejesėn, as martesėn por do tė jetė e lirė. E vėrtetė?

“Mendoj se kishte ardhur koha qė tė nxirrja njė kėngė tė re. Eshtė njė subjekt i gjetur qė mė shkon pėr shtat me moshėn qė kam. Por, nė njė tė ardhme jo shumė tė afėrt, nuk do mė pėrshtatet sigurisht. Ishte njė eksperiecė krejt e veēantė pėr mua dhe kam bindjen qė ka dal njė klip mjaft cilėsor”.

Kėtė herė keni bashkėpunuar me njė grup kosovar, NRG Band. Pse bėtė kėtė zgjedhje?

“Nė fakt ishte grupi NRG Band qė mė zgjodhi mua pėr tė bashkėpunuar, nė mėnyrė qė gjithēka tė ishte njė risi. Unė pranova me kėnaqėsi sepse ėshtė njė grup i suksesshėm jo vetėm nė Kosovė, por edhe mė gjerė. Ndaj me NRG Band ia vlen bashkėpunimi”.

Po teksti dhe muzika, kujt i pėrkasin?

“Muzika i pėrket Besnikut, vokalistit tė grupit, ndėrsa orkestrimi Darko Dimitrov. Ky i fundit ėshtė njė emėr i njohur me tė cilin shoh tė bashkėpunojnė kėngėtarė nga mė tė suksesshmit jo vetėm shqiptarė, por edhe tė huaj”.

Videon e keni xhiruar nė Kosovė apo Maqedoni?

“Po ėshtė e vėrtetė qė e kam xhiruar nė Kosovė me studion e produksionit „Pixel”. Jam e bindur qė ėshtė mė comode tė punosh me shqiptarė. Dhe kur komoditeti ndėrthuret me profesionalizmin, gjithēka barazohet mė pas me kėnaqėsinė”.

Mėnyra sesi ėshtė realizuar klipi ėshtė goxha e gjetur. Ndėrsa, keni preferuar njė look jo shumė tė rėnduar, apo jo?

“Bėra kėtė zgjedhje pasi pashė se vetė stili i kėngės nuk linte hapsirė pėr ekstravagancė. Ndėrkohė qė, pėrpara prezantimit tė videos, unė e kisha tė ngulitur nė mendje qė tek publiku duhet tė pėrēoja njė gjė tė thjeshtė e tė pranueshme nga audienca e gjerė”.

Duke qenė se nė tekstin e kėngės ju flisni pėr fejesė e martesė, po ju vetė keni menduar pėr to?

“Nuk do preferoja tė thoja shprehjen qė pohojnė rėndomė bashkėmoshatarėt e mi “ jam akoma e re”. Kam menduar pėr tė dyja dhe jam e sigurt qė do zgjidhja njė person qė do mi bėnte tė paharrueshme tė dyja kėto momente tė jetės. Deri atėherė kam shumė kohė pėr veten time. Do mundohem tė marr ēdo gjė nga jeta e beqarisė“.

Ndėrsa, nuk ishte hera e parė qė vishnit fustanin e bardhė…

“E kam parė veten me fustan tė bardhė nė sfilatėn e “Geraldina Sposa”, ku kam veshur tetė tė tillė. Ishte njė ndjesi e bukur, fustanet ishin tė mrekullueshme dhe kjo pėr mua ishte njė eksperiencė e paharrueshme

Orinda, vihet re qė keni qendruar paksa nė hije sa i takon pjesėmarrjen nėpėr festivale tė rėndėsishme muzikore. Ke menduar tė marrėsh pjesė nė ndonjėrin prej tyre?

“Po, kam nė mendje tė marr pjesė nė festivale, por nuk preferoj ta tregoj para se tė vendos se ku”.

Deri mė tani, tė ka ndodhur qė tė kesh bėrryla nė rrugėn tėnde si kėngėtare?

“Do gėnjeja nėse do thoja jo. Ka ndodhur, madje shpesh ka patur ligėsi tė madhe nė ato bėrryla e xhelozira. Pėr mua ėshtė e rėndėsishme qė tė vazhdoj e qetė rrugėn time si kėngėtare, duke bėrė mė tė mirėn pėr veten e publikun e gjerė”.

Kemi dėgjuar qė kohėt shkoni shpesh nė Irlandė apo jo?

“Duke qenė se aty jeton prej vitesh ime motėrm, unė shpesh i bėj vizita, sigurisht aq herė sa mė jepet mundėsia”.

Ke menduar tė largohesh ndonjėherė nga Shqipėria?

“E kam menduar shpesh herė si alternativė. Por, nėse nė peshore vendos Irlandėn dhe Shqipėrinė, padyshim qė do fitonte kjo e fundit. Kam akoma gjėra shumė tė rėndėsishme pėr tė bėrė kėtu nė vendin tim.

Folėm pėr muzikėn, fejesėn e martesėn, po realisht si po tė ecėn dashuria?

“Shkėlqyeshėm! Jam mė tepėr se kurrė e dashuruar“.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:52