BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emina Ēunmulaj: Si u njoha me miliarderin qė mė vodhi zemrėn!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje Emina Ēunmulaj: Si u njoha me miliarderin qė mė vodhi zemrėn!

Mesazh nga LePuRuShJa 6/11/2012, 16:47

Emina Ēunmulaj: Si u njoha me miliarderin qė mė vodhi zemrėn! Eminacunmulaj1-560x560

Ėshtė shumė e gjatė dhe ka njė finesė qė rrallė e sheh. E gjejmė nė mesin e konkurrentėve tė “Miss&Mister Albania”, dhe ajo dallon midis tyre, jo vetėm nga gjatėsia apo hijeshia. Emina Ēunmulaj ka fituar (ose ndoshta e ka tė lindur) sjelljen e njė supermodeleje. Kur komunikon me tė zbulon se ajo ėshtė njė vajzė e thjeshtė, e ēiltėr dhe e dashur. Thotė se ėshtė krenare pėr origjinėn e saj, tė cilėn nuk e ka fshehur kurrė, pėrkundrazi, e pėrshkruan Shqipėrinė si njė nga vendet mė tė bukura tė botės. E ftuara e nderit nė spektaklin e bukurisė “Miss & Mister Albania”.

Ke mbėrritur pak orė mė parė nė aeroportin e Tiranės… Kush tė priti?

Erdhi mė mori Fadil Berisha nė aeroport, me tė cilin jemi edhe miq shumė tė ngushtė.

Si tė duket Shqipėria, Tirana?

Kisha gati dy vjet pa ardhur. Mė pėlqen shumė Shqipėria, dhe Tirana pėr mua ėshtė njė qytet i veēantė e i bukur. Ėshtė plot me njerėz tė rinj nė moshė. Ėshtė njė shtet me energji, qė ka dėshirė tė bėjė gjėra. Pėr arsye pune nė Shqipėri vij rrallė, kurse nė Mal tė Zi shkoj mė shpesh.

Ku jeton familja jote?

Familja ime jeton nė Mal tė Zi. Prindėrit e mi janė me origjinė shqiptare nga
    Mali i Zi, mė saktėsisht nga rrethinat e Tuzit.

Ti, ku ke lindur? Si je larguar nga vendlindja?

Unė nė fakt kam lindur nė Amerikė. Kur isha pesė vjeēe, bashkė me familjen u kthyem nga Amerika nė Mal tė Zi. Babai donte qė tė rriteshim nė vendlindje, me kulturėn shqiptare dhe tė shkonim nė shkolla tė gjuhės shqipe. Pastaj nė moshėn 15-vjeēare u regjistrova nė konkursin “Elite Model Look”, ku pėrfaqėsova Jugosllavinė dhe fitova ēmimin e parė. Kėshtu nėnshkrova edhe kontratėn pėr agjencinė e modės “Elite”.

Pėrgjatė kėtyre viteve nė pasarela, njerėzit pėrreth, e dinin origjinėn tėnde? Kur i tregoje pėr Shqipėrinė, tė shihnin ēuditshėm?

Gjithmonė shfaqin kuriozitet, sepse nuk kanė takuar herė tjetėr njė modele shqiptare. Mė pyesin mbi Shqipėrinė si shtet, si ėshtė situata apo gjendja nė tė. Dhe unė gjithė kohės kam thėnė se ėshtė njė prej bregdeteve mė tė bukura nė botė. U sugjeroj qė tė vijnė nė Shqipėri pėr tė kaluar pushimet verore.

Modele tė tjera shqiptare ka pak?

Nuk ka shumė. Nė pėrgjithėsi modelet qė bėjnė “high fashion”, domethėnė qė janė pjesė e pasarelave dhe revistave tė mirėnjohura si “Vogue”, “Elle” e “Marie Clarie” fatkeqėsisht nuk ka. Por shpresoj qė nė tė ardhmen, me agjencinė “Emina Models” tė gjejmė Eminėn e dytė.

Domethėnė ke hapur njė agjenci tėnden?

Po, kam hapur njė agjenci qė vepron nė Amerikė, por ėshtė njė agjenci qė krijon kontakte me vajza nga e gjithė bota, dhe u krijon mundėsi vajzave qė tė lidhen me agjenci tė njohura nė New York, nė Francė, nė Londėr, nė Gjermani etj.

Cilat janė kushtet qė duhet tė plotėsojė njė vajzė pėr t’u bėrė pjesė e agjencisė tėnde?

Duhet tė jetė njė vajzė e thjeshtė sikur kam qenė unė nė moshėn 15-16 vjeēare, e gjatė, me njė fizik tė mirė, dhe sigurisht njė sjellje tė mirė.

Ka rėndėsi dhe sjellja domethėnė?

Sjellja ėshtė kryesorja. Nėse njė vajzė, bėn qoftė edhe njė gabim nė sjellje, unė do ta ktheja mbrapsht, do ta pėrjashtoja.

Cili mund tė jetė njė gabim qė do ta pezullonte?

Pėr shembull, nėse vajza nuk ka mbushur moshėn 18-vjeēare nuk duhet tė shkojė nė club. Nėse do e bėnte njė veprim tė tillė nuk do e falja.

Si po ndihesh nė mesin e Miss-ave shqiptarė? Si po tė duken?

Janė fantastikė, janė tė gjithė shumė tė bukur. Besoj se konkurrenca do tė jetė shumė e fortė.

Ia ke vėnė syrin dikujt?

Ua kam vėnė syrin disave (qesh). Mund tė them qė vėrtet konkurrenca ėshtė e fortė dhe nuk e di se kush do tė mund tė fitojė. Tė shohim.

Si tė duket organizimi i njė konkursi bukurie nė Tiranė? Arrin nė nivelet e atyre qė je mėsuar tė shohėsh atje ku punon?

Po ashtu fantastik. Ėshtė hera e parė qė po vizitoj televizionin “Klan” dhe po shoh njė organizim shumė tė mirė, njė sallė tė mrekullueshme… Po mė pėlqen shumė.

Flasim pak pėr jetėn tėnde nė Amerikė. Si ėshtė njė ditė e jotja atje?

Nėse kam punė zgjohem qė nė orėn 6 tė mėngjesit dhe ora shtatė mė gjen jashtė shtėpisė. Deri pasdite punoj dhe koha mė kalon nė studio duke bėrė foto ose me xhirime. Pjesa qė tepron ėshtė vetėm relaks. Nėse ėshtė njė ditė pa punė, sėrish zgjohem qė nė shtatė dhe shkoj nė palestėr, joga, dhe takohem me shoqėrinė pėr tė ngrėnė diēka.

Kėtu nė Shqipėri na kanė ardhur thashetheme qė ti ke njė lidhje me njė djalė shumė tė pasur. Ėshtė e vėrtetė?

(qesh) O Zot! Pyetje vėrtet e lezetshme… Jam e lidhur me njė djalė qė i pėrket zemrės sime.

Ēfarė pune bėn ky djali?

(qesh) Ėshtė njė biznesmen.

Ėshtė pjesė e botės sė spektaklit, tė modeleve?

Jo, ėshtė pjesė e botės sė hoteleve (qesh). Ėshtė pronar i disa hoteleve.

Do na tregosh si je njohur me tė?

Jemi njohur para tri vitesh gjatė pushimeve tė Vitit tė Ri, nė njė ishull tė vogėl turistik tė Caribian, qė ėshtė koloni franceze. Njė vend shumė i bukur.

Ai ėshtė i gjatė si ty?

Ėshtė edhe mė i gjatė se unė (qesh).

Kemi parė njė foto tėnden, ku je nė shoqėri edhe tė David Beckham. Jeni miq?

Ėshtė mik me tė dashurin tim.

Do martoheni?

Nuk e di (qesh).

Nuk keni folur fare pėr kėtė pjesė?

(qesh) Jam shumė e kėnaqur me lidhjen qė kam kėshtu siē ėshtė. Nuk dua tė prish atė qė kam. Kėshtu qė, kur njeriu ėshtė i kėnaqur me aq sa ka, pėrse tė kėrkojė mė shumė?!

Adelajda Xhamani Bluetooth

Ora ėshtė 14/11/2024, 18:28