BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Agnesa Vuthaj, mė e suksesshme pa tė dashur!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

08112012

Buzqeshje Agnesa Vuthaj, mė e suksesshme pa tė dashur!

Mesazh nga LePuRuShJa

Suksesi nė karrierė po vazhdon ēdo ditė e mė shumė, ndonėse puna dhe vullneti pėr tė ecur pėrpara bėnė qė modelja e njohur Agnesa Vuthaj tė arrijė deri kėtu. Ajo tani po e ndien veten mė mirė se kurrė pėr faktin se dėshira nė modelim iu ėshtė realizuar dhe tani po e merret edhe me organizime tė shumta tė bukurisė. Mbase disa vjet me radhė ajo ka organizuar edhe spektaklin “Miss Kosova” nė tė cilėn ka pasur mjaftė sukses. Tėrė kėtė sukses ajo po e arrin edhe falė tė qenit singėl, ngase siē thotė edhe vet ajo mė mirė arrin sukses nė qoftė se ėshtė vetė, se sa sikur tė ishte e lidhur me dikė. “Tė qenit singėl po bėnė qė unė tė jetoj jetėn ashtu siē dėshiroj duke iu pėrkushtuar maksimalisht karrierės dhe familjes dhe dukė mos mė penguar askush. Nė realitet edhe po kam mjaftė kohė pėr tu marrė me profesionin tim dhe sikur tė isha e lidhur me dikė, besoj se nuk do tė kisha mundur t’i arrijė kėto qė i kam arritur deri mė tani nė fushėn e modelimit”.

Pėrveē modelimit tė cilin e konsideron si hobi, Agnesa ėshtė e dhėnė edhe pas udhėtimeve, nė realitet ajo deri mė tani ka arritur tė vizitoj shumė vende tė botės dhe deri nė fundvit planifikon tė vizitoj edhe disa vende tė cilat nuk i ka parė deri mė tani. “Jam e dhėnė pas udhėtimeve, nė realitet deri mė tani kam vizituar shumė vende tė botės. Tani nė fundvit planifikoj tė vizitoj edhe ndonjė ishull nė ndonjė vend tė largėt”, shton ajo.

Nė kėto udhėtime Agnesa zakonisht ėshtė e shoqėruar me familjen apo me ndonjė shoqe. “Meqė nuk kam tė dashur natyrisht se nė udhėtime gjithnjė jam e shoqėruar qoftė me familjen apo me ndonjė shoqe time” thekson ajo.

Ndėrsa sa i pėrket angazhimeve nė fushėn e modelimit, Agnesa na bėnė tė ditur se ėshtė duke punuar nė disa projekte dhe sapo tė jetė gati do ti shpalos nė opinion.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 07:47