Ndryshe nga gara pėr Mis Zvicra, nė "Face of Switzerland 2012." ėshtė vetėm fytyra ajo qė vlerėsohet. Njė juri profesionale prej 6 anėtarėsh i ka ndarė ditė mė parė nė Cyrih shqiptares 20 vjeēare Leunora Xhemajlaj titullin Face of Switzerland 2012. Kjo ėshtė njė e arritur e madhe pėr vajzėn e bukur nga Rombach-u i Aargaut, e cila, tė dielėn qė vjen, feston ditėlindjen e saj tė njėzetė. Me zgjedhjen si Fytyra e vitit e Zvicrės, Leunora ka realizuar njė ėndėrr tė kahmotshme. Qė nė fėmijėri ajo kishte pasur shumė dėshirė tė konkurronte pėr t`u zgjedhur mis. Nė fakt kjo dėshirė iu plotėsua asaj gjatė verės qė shkoi, kur, nė Mis Kosova 2012 hyri nė mesin e dhjetė mė tė bukurave dhe fitoi ēmimin Mis Fotogjenia. Suksesi i arritur nė Kosovė e kishte trimėruar atė qė tė merrte pjesė edhe nė garėn pėr Face of Switzerland 2012.
Tė mbash kėtė titull, pėr Leunorėn do tė thotė shumė. Fytyra ime e pėrcjell tutje simpatinė e Zvicrės, thotė ajo. Leunora kishte pasur gjithmonė dėshirė qė ta pėrfaqėsonte Zvicrėn nė ndonjė mėnyrė. Pėrkundėr rrėnjėve tė saj kosovare, ajo identifikohet plotėsisht me Zvicrėn. Unė kam lindur dhe jam rritur kėtu. Zvicra ėshtė vendlindja ime.
Gara e kishte joshur atė edhe pėr faktin se, ndryshe nga gara pėr Mis Zvicra, kandidatja nuk ėshtė e detyruar tė jetė perfekte nė gjithė paraqitjen e saj. Kėtu nuk kėrkohet njė `pako komplete`, por ėshtė fytyra ajo qė vlerėsohet, thotė Xhemajlaj e cila ėshtė e gjatė vetėm 1.68 m.
Leonora jeton akoma te prindėrit nė Rombach dhe punon nė administratėn e njė tregtoreje me artikuj pėr zyra, nė Hünenberg. Deri mė tash, siē raporton albinfo, nė vendin e punės udhėtonte me trafik publik. Por, falė ēmimit tė fituar, ajo tash e tutje do tė udhėtojė me veturėn qė i ėshtė dhėnė nė dispozicion nga Face of Switzerland. Natyrisht, pas 6 muajsh ajo duhet t`ia kthejė sėrish kėtė makinė sponsorit.
Suksesi nuk i ka rėnė nė kokė Leunorės. Ajo dėshiron qė patjetėr tė vazhdojė punėn nė profesionin qė e ka mėsuar ndėrsa modelimin do qė ta ketė si hobi. Tash pėr tash nuk mendon qė t`i kushtohet plotėsisht karrierės sė modeles, thotė ajo pėr gazetėn Baselandschaftlichezeitung.
Tash duhet tė shoh njėherė se ēfarė mė ofrohet. Unė, natyrisht, nuk do tė kisha asgjė kundėr ndonjė oferte, thotė Xhemajlaj. Ndėrkohė, menjėherė pas kurorėzimit tė saj si fytyra e Zvicrės, Leunorės tashmė i kanė ardhur ofertat e para nga bota e marketingut.
No Comment.