Kjo ka qenė koha e duhur, pėr tė realizuar kėtė klip, pas pjesėmarrjeve tė shumta qė kam pasur nėpėr evenimente tė ndryshme. Gjatė karrierės sime, jam shpėrblyer me disa ēmime. Nė Polifest kam marrė ēmimin e dytė. Kam qenė njėra ndėr gjysmėfinalistet nė edicionin e dytė nė Ethet e sė premtes. Vitin e kaluar kam konkurruar edhe nė festivalin Kėnga Magjike qė po ashtu kam hyrė nė gjysmė filane, e kėshtu me radhė. Kėshtu nis rrėfimin e saj, kėngėtarja Adelina Emini, e cila kohėn tė cilėn e ka publikuar klipin mė tė ri, e konsideron mjaft tė pėrshtatshėm pėr tė dhe karrierėn e saj muzikore. As ti as unė, titullohet kėnga nė tė cilėn ndėrthuren, ndjenja dashurie dhe ndarja e parakohshme e dy protagonistėve, me tė cilin realizim, kėngėtarja ėshtė ndarė mjaft e kėnaqur. Ėshtė njė tekst me temė dashurie. Flitet pėr njė dashuri e cila nuk zgjat shumė. Pra, ėshtė shumė e shkurtėr, dhe qė tė dy tė rinjtė duan qė ajo tė zgjatė, duke pasur mundėsinė qė nė kėtė mėnyrė tė pėrjetojnė pėrsėri momente tė bukura pranė njėri-tjetrit, kėshtu e pėrshkruan tekstin nė fjalė, Adelina duke theksuar se tashmė ka gjetur kėngėn e duhur, pėr ta realizuar klipin e shumėpritur. Deri sa kam vendosur qė pikėrisht kėsaj kėnge ti realizoj klipin, kjo tregon se jam ndarė shumė e kėnaqur me kėngėn. Tekstin pėr kėtė kėngė e ka shkruar Arsim Bunjaku, ndėrsa muzikėn dhe orkestrimin e ka bėrė Florent Boshnjaku, pohon ajo.
Klipi ėshtė realizuar me produksionin Pikxels, tė cilėt ēdo filmim nė klip e kanė pėrshtatur me tekstin e kėngės dhe muzikėn me mjaft ritėm. Kėnga ka filluar tė transmetohet nėpėr televizionet tona, ndėrsa klikimet e para nė youtube tashmė kanė filluar. Pėrveē angazhimeve tė shumta, kėngėtarja nė fjalė i ėshtė rrekur me mjaft pėrkushtim studimeve rreth magjistraturės. Kohėve tė fundit nuk jam angazhuar aq shumė rreth muzikės, pėr shkak tė studimeve. Unė kam tė pėrfunduar Fakultetin Ekonomik. Mė ėshtė dashur qė tė pėrgatitem nė provimet e fundit qė kam pasur pėr magjistraturė, dhe kėto angazhime mė kanė lėnė mė mbrapa sa i pėrket muzikės, pohon pėr fund Adelina.
No Comment.