BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teuta: Blero e ka pranuar mirė lajmin qė do tė bėhet baba !

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

10102009

Buzqeshje Teuta: Blero e ka pranuar mirė lajmin qė do tė bėhet baba !

Mesazh nga Vizitor

Tashmė dihet qė aktorja Teuta Krasniqi dhe kėngėtari Blero janė nė pritje tė foshnjės sė tyre tė parė, ndėrkohė qė ata tashmė kanė filluar tė bėjnė plane pėr dasmėn dhe tė pėrgatiten pėr njė jetė mė ndryshe.
    “Mbase e lėmė dasmėn gjatė verės qė vjen, ashtu siē e kemi bėrė plan, edhe pasi tė lind bebja, pse jo?! Ndoshta, fillimisht do tė bėjmė kurorėzimin, e pastaj tė shohim”, citohet aktorja nga gazeta “Korrieri”.
    Pėr mė shumė Teuta ka treguar se ka pasur tė vėshtirė tė pėrballet me faktin qė do tė bėhet nėnė, ndėrkohė qė Blero e ka pranuar mė sė miri lajmin qė do tė bėhet baba.
    “Blero e ka pritur mė sė miri faktin se do tė bėhej babi. Ndėrsa unė nė ditėt e para kam qenė mė ‘out’. Isha e frikėsuar, pasi dihet qė pėr njė moment tė ndryshon krejt jeta, duke ditur se mė nuk do tė mendosh se jam vetėm unė, por je vetė e dyta. Unė jam njeri qė e marr punėn me shumė pėrgjegjėsi, e lėre mė lindjen e njė bebeje qė ėshtė diēka e shenjtė”, ka shtuar Teuta.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 12:31