Duket se historite me te miturin Markeljan C. nuk kane te sosur.
Ai eshte vetem 12 vjec dhe eshte personi qe ka vizituar me shume se te gjithe komisariatet e policise se Tiranes. Por, shqetesim ngelet, se tashme, ai nuk eshte vetem nje hajdut i rendomte, por eshte kthyer ne kontingjent te rrezikshem. Sipas policise, ai ka filluar te behet i dhunshem.
Keshtu ka vepruar edhe dy dite me pare. Pikerisht rreth ores 18:30, ai ka ndjekur nje vajze 27-vjecare dhe ne nje rruge qorre, i ka marre nga dora nje Lap-Top. Kompjuterin portativ e ka terhequr me force e madje ka dashur te godase vajzen.
Menjehere ne Komisariatin Nr. 3 ka shkuar Albana G. 27 vjece, e cila ka rrefyer ngjarjen per uniformat blu. Nga ana tjeter, policia ka nisur kerkimet, por ende nuk ka rene ne gjurmet e 12-vjecarit. Sipas te dhenave, rreth 2 jave me pare, 12-vjecari ka hyre ne nje banese, e kur eshte diktuar nga e zonja e shtepise, ai ka marre nje vazo dhe e ka goditur ate, per tu larguar.
Sipas policise, Markeljan Cungu, banues ne lagjen Allias ne Tirane, eshte vizitori me i shpeshte i qelive te komisariateve ne kryeqytet. Markeljani ose sic e therrasin shoket Cengeli, per faktin se u vjedh telefonat qytetareve nga xhepi, duke i terhequr me gishtin e vogel te dores, sapo i kthen kurrizin Komisariatit te Policise, kur efektivat blu e zbulojne per vjedhje, ai kryen serish te njejtin veprim. Markeljani nuk fshihet per tu shpetuar prangave te policise.
Une e di qe do me kape policia dhe do te me leshojne perseri, ndaj dhe nuk fshihem, eshte shprehur ne nje interviste dhene kohe me pare, firmen e te cilit mbajne me shume se 1000 vjedhje te ndodhura ne kryeqytet. Banesat dhe motoret jane shenjestra e tij. Une nuk vjedh se kam nevoje per para, por vjedh se kam qejf. Te gjitha parate qe vjedh i shpenzoj brenda pak oresh, shprehet ai.
No Comment.