Adelina Emini ėshtė nė prag tė pėrfundimit tė studimeve master. Ajo ėshtė njė kėngėtare shumė e dashur pėr publikun. Deri mė tani ka realizuar disa kėngė tė cilat janė pėlqyer shumė, por ato ishin vetėm nė versionin audio dhe asnjėra nga kėto kėngė nuk kishte njė video. Sė fundi ajo ka realizuar njė kėngė tė re me titull As unė, as ti tė punuar nga mjeshtėrit e muzikės Florent Boshnjaku dhe Arsim Bunjaku, tė cilėn kėngė e ka vizuelizuar edhe me video, ku shprehet se ėshtė e kėnaqur nga realizimi i kėtij projekti.
Me muzikė merrem qė kur kam qenė e vogėl, mirėpo deri mė tani nuk kam pasur ndonjė videoklip. Tani, pas lansimit tė videoklipit tė parė, janė bėrė disa javė dhe kam arritur tė vlerėsohem mjaft mirė nga adhuruesit dhe kritikėt e muzikės. Jam shumė e lumtur qė klipi i parė u nis me mjaft sukses, dhe kjo rezulton qė tė nis punėn edhe pėr kėngė tė tjera tė reja, shprehet ajo.
Videoklipi i saj i punuar nga produksioni Pixel po trasmetohen shpesh nėpėr televisione, gjė qė tregon se kėnga po pėlqehet nga shiquesit dhe kėrkohet me tė madhe. Me po tė njejtėn kėngė Adelina, ditė mė parė u paraqit edhe nė koncertin Muaji i rinisė, eveniment i organizuar nga komuna e Prishtinės. Kėngėtarja ka mbaruar studimet nė degėn e Marketingut ndėrkohė tashmė ėshtė edhe nė pėrfundim tė studimeve master nė po tė njejtin drejtim.
Mė kanė mbetur shumė pak provime qė tė mbaroj masterin, dhe shpresoj qė kėtė afat tė kem sa mė shumė sukses, kurse pasi tė mbaroj kėto studime do tė kem mė shumė kohė qė tė merem intenzivisht me muzikė, tregon kėngėtarja. Ajo vitin e kaluar ishte pjesmarėse edhe nė festivalin Kėnga Magjike, me kėngėn Ēka ta bėn goja, ku arriti tė plasohet nė gjysėmfinale. Edhe pse kėnga u prit shumė mirė nga publiku, ajo nuk ariti tė kualifikohet pėr nė finale. Sa u pėrket planeve nė muzikė Adelina pėr momentin nuk mendon tė realizoj diēka tė re.
Akoma jam nė dilemė nėse do mar pjesė nė ndonjė festival dhe tė realizoj ndonjė kėngė tė re. Dėshiroj tė jem pjesė e festivalit Top Fest por ndonjė plan konkret nuk kam. Nėse mė ofrohet ndonjė kėngė e bukur nga bashkpunėtorėt e mi, atėherė ka mundėsi tė jem konkurente nė Top Fest, thekson kėngėtarja Emini.
No Comment.