Dit mė parė kėngėtarja Ganimete Jashanica akuzoi kėngėtaren Remizje Osmani se i kishte vjedhur kėngėn Dashuri e vjetėr. Mirėpo ne arritėm tė kontaktojmė me Remzie Osmanin e cila sa i pėrket kėngės sė marr nga Ganimete Jashanica, u shpreh se ne jemi marr vesh me tė (Jashanicėn), tė gjitha janė sqaruar mes ne tė dyjave. Nuk ėshtė nevoja tė shkruhet pėr njė punė sė koti dhe tė bėhet aq e madhe sepse ne te gjithė kėngėtarėt si dhe Ganimetja bėjmė potpuri pėr festėn e viti tė ri me kėngė qė i ka kėnduar dikush tjetėr u shpreh ajo. Lidhur me kėtė ēėshtje, kėnga ime e kėnduar pėr festen e viti tė ri ka qen njė potpuri qė unė nuk e kam dėgjuar nga Ganimete Jashanica por nga njė kėngėtare nė Durrės dhe nuk e kam ditur qė ėshtė kėngė e Jashanicės, pėrfundon ajo. Ndėrsa kjo e para e vėren krejt rastėsisht nė programet festive tė viti tė ri.
Jashanica pėr kėtė ishte shprehur se, desha tju informoj se gjatė programit tė vitit tė ri hasa nė kėngėn time tė cilėn e kėndonte kėngėtarja Remzije Osmani, nė fillim mendova se mos janė vetėm disa fjalė tė kėngės sime, por mė pas u pa se kėnga ishte e gjitha e imja. Kjo kėngė ėshtė e imja, por pse e ka marr Osmani nuk e di, sepse ende nuk kam mundur tė bie nė kontakt mė tė, nuk di ēfarė tė them mė shumė se si do tė pranoi Remzija kėtė bisedė, potencoi ajo. Si duket kėngėtaret kanė kontaktuar nė mes veti dhe gjithė kjo rrėmujė qė u shkaktua nga kėto dyja si duket ju vu kapaku nė krye.
No Comment.