BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ėndrra qė e kisha gjithmonė u bė realitet!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

17012010

Buzqeshje Ėndrra qė e kisha gjithmonė u bė realitet!

Mesazh nga LePuRuShJa

Edhe pse akoma nuk ka mbushur pesėmbėdhjetė vjet gjilanasja Liridona Milazimi, ka nisur mbarė karrierėn e saj. Ajo ėshtė shpallur bukuroshja e Gjilanit pėr vitin 2010, kurorė tė cilin do ta mbajė me mė shumė ėndje nė kokėn e saj. Liridona, pas marrjes sė epitetit tė misit tė Gjilanit, ka marr edhe shumė dhurata me vlerė nga sponėsorėt e spektaklit, si mobilie, komplete ari, regjistrimi i lejes e dhurata tjera modeste. Po ashtu edhe nė vitin e kaluar ajo kishte fituar titullin e Miss Sharmit nė tė njėjtin spektakėl. Ka lindur me 15 mars tė vitit 1995 nė Gjilan ku edhe jeton me mamin e cila po e orienton nė ecjet tė suksesshme dhe vllaun e saj mė tė vogėl. Liridona, thotė se ėndrra e saj ėshtė realizuar, duke vazhduar qė tė marr pjesė edhe nė spektakle tjera bukurie jo vetėm nė Kosovė por edhe mė gjerė.

Dihet se kėto ditė e javė kishte aktivitetet tė shumta saqė as gjumė nuk ka mundur tė bėjė si duhet pėr shkak emocioneve dhe punės. Ajo nė njė intervistė ekskluzive rrėfen pėr pjesėmarrjen nė spektaklet e bukurisė Miss Gjilani 2010 dhe 2009 dhe rreth synimeve pėr tė ardhmes sė saj edhe mė tė mirė. Ajo tashmė karrierėn e saj e ka tė sigurtė!

Keni fituar kurorėn Miss Gjilani 2010 ēfarė do tė thotė kjo pėr ju?

Liridona Milazimi: Po kam marr pjesė nė spektaklin e bukurisė Miss Gjilani 2010, ku edhe kam fituar kurorėn e mė tė bukurės sė Gjilanit pėr sivjet. Kjo pėr mua do tė thotė njė ėndėrr e realizuar dhe mė nxit edhe mė shumė tė vazhdoi karrierėn time.

A keni shpresuar se do ta fitoni njė epitet tė tillė?

Liridona Milazimi: Jo nuk e kam menduar se do tė marr kurorėn e Miss Gjilanit 2010, sepse kishte edhe vajza tjera tė bukura. E falėnderoi jurinė edhe publikun qė mė mundėsuan ta realizoj ėndrrėn time qė e kam ėndėrruar gjithmonė

Kush ju shtyri qė tė konkurroni nė spektaklin e bukurisė Miss Gjilani 2010?

Liridona Milazimi:Ajo qė mė ka shtyer mė sė shumti tė marrė pjesė nė spektaklin e bukurisė Miss Gjilani 2010 ishte mami im, e tė cilėn e dua dhe falėnderoi shumė pėr atė qė po bėnė pėr mua.

Edhe pse e re nė moshė, keni marrė pjesė edhe na spektakle tjera, a munden tė pėrmendi ndonjėrin prej tyre?

Liridona Milazimi: Kam marrė pjesė edhe nė manifestime tė tjera dhe kėtu po pėrmendi njėrin nga mė kryesorėt qė kamė marr pjesė edhe nė Miss Gjilani 2009, ku edhe kam marr ēmimin Miss Sharmi. Po ashtu kam marr pjesė edhe nė spektakle e manifestime tjera.

Cilat janė synimet tua pėr tė ardhmen?

Liridona Milazimi: Unė momentalisht jam duke vazhduar shkollėn dhe pas marrjes sė kėtij epiteti tė mė tė bukurės sė Gjilanit, po ashtu edhe tė ēmimit tjetėr tė njė viti mė parė shpresoj tė kem njė tė ardhme edhe mė tė mirė. Do tė vazhdoi shkollimin dhe njėkohėsisht do tė merrem edhe me ngritjen e karrierės time profesionale, duke shpresuar se sukseset nuk do tė mungojnė edhe nė tė ardhmen.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 10:30