BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genta e angazhuar ne garėn e Vizion Plus-it!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

28012010

Buzqeshje Genta e angazhuar ne garėn e Vizion Plus-it!

Mesazh nga LePuRuShJa

Ditėt e fundit ėshtė parė tė lėvizė shpesh nėpėr club-e e ndryshme tė kryeqytetit tonė. Pse jo edhe tė “ēudisė” me perfomancat e saj. Mė e fundit ishte ajo te “Living Room”, ku tė gjithė tė pranishmit e rastėsishėm nuk kėrcenin pėr qejfin e tyre, por kishin mbetur me gojė hapur duke shijuar lėvizjet sensuale tė saj. Duket sikur pasioni i Gentės pėr kėngėn ėshtė i lidhur ngushtė me atė tė kėrcimin dhe kėtė nuk e vėrtetojnė vetėm “skenat” qė ajo bėn kudo ku shkon, por edhe angazhimi i saj mė i fundit nė televizionin “Vizion +”. Bėhet fjalė pėr njė format mjaft interesant, i cili ka kohė qė ėshtė premtuar nga televizioni nė fjalė.

Genta, ti do tė fitosh

Angazhimi mė i rėndėsishėm pėr mua tani pėr tani ėshtė spektakli, qė do tė transmetohen nė televizionin "Vizion +" dhe i cili do tė transmetohet ēdo tė enjte nga ora 20:00, apo 21:00 nė mbrėmje. Nė kėtė konkurs ku do tė garojnė yjet, profesionistėt i mėsojnė yjet se si duhet tė vallėzojnė me profesionalizėm. Mund tė them qė ėshtė shumė e vėshtirė pėr mua edhe pse tė gjithė mė thonė "Genta ti di tė vallėzosh dhe mos e ki problem". Nė fakt nuk ėshtė ashtu, pasi kam shumė emocione. Por fakti qė mė thonė "Genta do tė fitosh" ma shtojnė dyfish angazhimin dhe pėrgjegjėsinė edhe pse vallėzimi im nė skenė ėshtė shumė ndryshe nga ky qė po e mėsojmė tani. Unė zakonisht kam vallėzuar koreografinė time, e cila ka dalė nga shpirti im, kurse kjo me shkollė ėshtė shumė, shumė ndryshe. Duhet tė mėsojmė edhe pėr lėvizjet e gishtėrinjve dhe qėndrimin. E kam ėndėrruar gjithmonė tė mė bėrtasė dikush, duke mė treguar se si duhet tė vallėzoj dhe tani po kėnaqem edhe gjatė provave”, sqaron Genta pėr kėtė eksperiencė tė paprovuar mė parė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Similar topics

-

Ora ėshtė 15/11/2024, 16:01