BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+10
BELISA
Tesa
Arian
dimali
Albatros
MARINO
Arlo
Kleandra
Dino
LePuRuShJa
14 posters

Copėza mendimesh tė ēastit..!!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje Copėza mendimesh tė ēastit..!!

Mesazh nga LePuRuShJa 16/5/2010, 01:53

Tani ėshtė natė , tė gjithė po flenė !
    Po flenė lulet, zogjtė, po flen dhe ai..!!
    Ai po flen .. Por thua vallė e di qė kur ai flen, unė e mendoj?
    Njė parandjė mė thotė se ka pėr ta lexuar kėtė shkrimė!
    Jamė e sigurt qė do e lexojė.

Tani qė erdhi fundi i mendimit tim , dhe nėse ke arritur deri kėtu , hap krahėt dhe mė perqafo, mos fol, mos komento veē mė puthė dhe mė shtrėngoooooooo . !!!Copėza mendimesh tė ēastit..!! 743690
    Dino
    Dino
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 25/01/2010
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 4951
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 11415
    <b>Votat</b> Votat : 95
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : ''Beju te tjereve,ate qe te tjeret do deshiroje te benin per ty....!

Buzqeshje Re: Copėza mendimesh tė ēastit..!!

Mesazh nga Dino 16/5/2010, 02:17

Nate!! Qetesia ka pushtuar gjithcka!Tek -tuk degjohet ndonje zhurme makine ,e cila zhduket duke u zbehur!!Tek rri i vetmuar per nje cast mu kujtove ti!
    Ti qe dikure ishim ne!Ti qe dikure ishe gjithcka!Ti qe dikure...!Ah sa me ka lodhur kjo fjale !Ky mendim!Ti nuk e kuptove kurre se dashuria ime per ty kishte nje parandjenje te turbullt!Dhe une jam i lumtur qe ti nuk e kuptove kurre kete!!Duke thithur cigaren qe digjet me shpejtesi me duket sikur tretem edhe une brenda saje!Ashtu si dikure..kur ti treteshe brenda meje...Ashtu si dikure...qe sdo te ndodhe me kurreeeee..... Lamtumire....
    Copėza mendimesh tė ēastit..!! 105315
    Kleandra
    ♫ Anėtar/e ♫
    ♫ Anėtar/e ♫

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 24/11/2009
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 3302
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 6931
    <b>Votat</b> Votat : 33

Mesazh nga Kleandra 16/5/2010, 10:46

E veshtire te jesh e but dhe fatlume,ne kte bot te acart dhe te ashper qe po jetojme,nje jet te mbushur me urrejtje,nje jet e mbushur me shushunja te etura per gjak,e vetmja gje e cila me duket e bukur:ESHE DASHURIA QE NDIEJ PER TY:
    ditet qe lahen nen ujrat e loteve te derdhur,zemra qe ftulurojne me krah te prer,Shikojme te ardhmen me syt tan te verber.Djelli qe vret henen:dhe hena ashtu e rraskapitur vret yjet nje nga nje:zemra e stukur ne cep te kraharorit dridhet,e trembur nga cdo gje qe e rrethon.POR TI:Ti je drita ime ne fund te tynelit:je endrre ime qe shoh cdo nat:Je gjithcka qe kerkoj nga jeta:Nuk e di sesi do jem pa ty:nuk mundem ta mendoj jeten time pa ty:eh o jet:ckuptim do kishe ti pa te??joooo nuk duet ta mendoj kte gje.UN pa te….???????joooooooo.nuk mundem ta mendoj.sepse thjesht iedea kur e mendoj me ben te ndihem keq.TE DUA:AS VET SE DI PSE TE DUA?PO DI QE TE DUA.JE BOTA IME JE GJITHCKA QE KAM,JE GJITHCKA QE DUA TE ARRIJ.PO TY JAM E HUMBUR,TE DUA SHPIRTI IM
    .
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 16/5/2010, 14:50

Nėn petalet e luleve jeta jonė vallzon.. nėn ritmin e gjetheve tė vjeshtės qė bien...ajo na kėndon...
    e dehur nga freskia dhe ngjyrat e purpėrta..ajo lehtė na ledhaton... koktejėn e sajė me fines na afron...
    ėshtė qetė akoma nuk ka vrėnsira.. ndajė vallzojnė..nėn tingujt e njė violine notat..
    ritmet e lehta dhe tė ėmbėla nė shpirtin tonė.. transmeton.. si peneli i njė piktori... qė me plotė frymėzim pikturėn e tije... Pikturonė ...!!
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 16/5/2010, 18:48

Mendimi per ty ,eshte casti ku ti qendisur je nga duart e kohes .Gjithcka zgjat sa nje enderr, ne te cilen qellon te jesh shtrire mbi kurreshtje a mbase duke ecur drejt fundit te nje rruge qe te con askund.Une nuk jam.Une here kujtoj, here di dhe here perpiqem te te harroj...
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Copėza mendimesh tė ēastit..!! 2eyci2f
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 08/05/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 50616
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 91675
    <b>Votat</b> Votat : 440
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!

Mesazh nga Arlo 22/8/2010, 03:23

Dhe vjen nje cast ku copezat e mendimeve humbasin pertej imagjinates te pa shfrenuar!
    Ne mje bote perrallore ku egzistenca nuk egziston!
    Ku une dhe ti jemi egzistenc e te pa egzistuares!
    Ku c'do gje do te egzistonte vetem nqs ti do te egzistoje per mua!
    Dino
    Dino
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 25/01/2010
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 4951
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 11415
    <b>Votat</b> Votat : 95
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : ''Beju te tjereve,ate qe te tjeret do deshiroje te benin per ty....!

Mesazh nga Dino 22/8/2010, 03:27

''Gjumi eshte jete e humbur ''....e megjithate pa te nuk jetojme dot....
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!

Mesazh nga Arlo 22/8/2010, 03:32

................sepse as vetė nuk e di se si filloi,por thjeshtė e ndjeva
    veten tė dashuruar! Mbase atėher.....as unė as ti nuk ja dinim kuptimin e fjalės
    dashuri. Por ne.....nė pafajsin e asaj moshe,thjeshtė duheshim.....ndjenim dhe
    pse as njėri nga ne se mori guximin ti shprehte ato ndjenja! Se di nė mė qon mė
    ndėr mend?! Nė mos mua,tė paktėn kujtimet tona. Tashmė u bėn vite.....ka kaluar
    aq kohė e gjatė sa qė nuk dua ta besoj. Sa kohė u bėnė pa tė folur? Sa shumė
    gjėra kemi pėr ti thėnė njė-tje? Vallė.....do mjaftonte njė jetė? Sa herė qė tė
    shoh,nuk e di pėrse por si dikur ndaloj sė ecuri! Mos ndoshta kam ende pėr tė tė
    thėn dicka?! Jo.....nuk e besoj. Tashmė gjithcka ka mbaruar pėrveq dickaje:
    Pėrveq asaj qė ndjej pėr ty. Kjo ndjenj kurrė s'do e ket njė mbarim. E mbanė
    mend shiun nė dimėr? Sigurisht qė s'do ta kesh harruar kur rrinim nėn strehat e
    cative dhe prisnim qė tė pushonte der nė pikėn e fundit. Po nė pranver tė
    kujtohet kur lulja e parė qė cilte gonxhen unė e kėpusja dhe ta sillja ty?
    E mban mend gjat verės ku sa herė qė binte mbrėmja ne ishim tė parėt qė na
    zinte buzė detit. Na pėlqente ta shijonim perėndimin e diellit. Ta shihnim tek
    fikej dalė-ngadalė. Po nė vjesht tė kujtohet kur era si e tėrbuar rrėmbente
    gjethet nga degėt e pemėve dhe i hillte rrugėve pa jet? E ne qė vraponim pėrmes
    atyre gjetheve tė arta sepse na pėlqente tė dėgjonim krismen qė shkaktonin tek
    sa thėrmoheshin. Nuk e di pse sonte si pėr cudi mu kujtuan gjith kėto gjėra! Apo
    mos ndoshta vallė nga qė mu kujtove ti? Nuk mė pėlqen tė jetoj me kujtimet e sė
    shkuares,sepse i bie qė e ardhmja ti ket plagėt e hapura. Por thjeshtė
    ndonjėherė kujtoj atė qė mė pate thėn kurrė mos ta harroja.......TY!
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 22/8/2010, 10:24

copezat e mendimeve po mbledhe..sikure guret e panumert te nje zallishte lumi..me vijne neper mende..
    diku me te plota diku me te coptuara..por gjithesesi copeza...koha e vrejtur me shi e mori dje nje copez te mendimit time...
    dhe e vertite neper dritaret e saje ..diku e lendon diku e perkedhel..shpeshe e perplase..dhe e copton...pasthirrmat e saje i degjon veqe eraaa..qe fryne..neper nje nate te erret dhe pa yje...diku ne agim ajo copez e te menduarit doli..diku ne nje rruge te panjohur..por ishte dite..dhe koha ishte qetsuar...keshtu qe copeza ime e vogel e mendimit filloj te qetsohet ...nen rrezet e dijellit nen qetsin e dites ajo do te ringjallet perseri do te kerkoje rrugen qe humbi..kohen qe i vjedhen..dhe do kerkoje copezat e tjera ..per te plotesurar veten e vete....per te ndjere gjalleri per te pasur shoqeri..per te folur per jeten njeriun..dhe gjithesin...copeza mendimi..mos u lendoni kace shume dhe ju..jeni thjeshte ca copeza qe beni batice-zbatice ne mendimet e te menduarit...
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 22/8/2010, 21:15

Djellza Citim shume i bukur...
    Nje krijimtari e veqant dhe e persosur...
    Urime!
    duartrokitje
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 22/8/2010, 22:00

Flm Arlo Copėza mendimesh tė ēastit..!! 919638 Copėza mendimesh tė ēastit..!! 975915
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 8/10/2010, 19:26

Sa ēudi!!!! Jeta ėshtė si njė ylber, varet nga ndjenjat. Atė ngjyrė qė kanė ndjenjat tona atė ngjyrė ka edhe jeta. Sa herė jemi tė merzitur, tė trishtuar jeta na duket pa kuptim, e veshtirė…

Sa herė jemi tė dashuruar, tė lumtur jeta na duket e mrekullueshme, e ēiltėr. E jeta ėshtė e njejta si aty ku jemi tė trishtuar si aty ku jemi tė lumtur po ndoshta kjo ėshtė bukuria e kesaj jete qė ndyshon ngjyra nga dita nė ditė, nga minuti nė minut e nga secondi nė second, sepse mjafton njė ēast pėr tu bėrė personi mė i/e lumtur nė botė por mjafton vetėm njė ēast pėr tu shkatėrruar ēdo gjė, mjafton njė kėngė, njė kujtim, njė poezi e gjithė ai gėzim qė kemi brėnda kthehet nė boshllėk, trishtim, zhgenjim....
    Copėza mendimesh tė ēastit..!! 2961154995
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 16/11/2010, 22:28

Njė trenė vėrtitet nė kohė...djellė..shi..stuhi..pranverė dimėr..ai nuk ndalonė..merr...braktis....len..merr prapė..pasagjerė..vrapojmė tė tėrė pėr tė zėnė njė vėndė..pėr tu ulur nė kėtė trenė..qė ska fillim as funde ..TRENI I KOHĖS...

Qė nuk prishet...qė nuk ndalonė..qė nuk thyen orare..qė nuk vonon..por nuk pret kurrė..ėshtė vetė kostantja e kohės... TRENI I KOHES..

Tren i pandjenjė..nuk don tija dijė sa pasagjerė ka brėnda..sa la nė tokė..dhe sa do vijnė..ai qetė dhe i pandjeshėm pret dhe pėrcjellė..ne vėrtitemi nėpėr vagonet e tijė pėr tė pasė njė vendė sa mė tė mirė nė kėtė tren..nuk paguajmė biletė..dhe rrimė kaqė gjatė nė te..

Nuk donė benzinė..sepse benzina e tijė jemi NE..
    Ky trenė qė gjithėmonė ėshtė i mbushur...i ze tė tėrė..i mbanė tė tėrė pavarsishtė gjendjes qė krijojnė pasagjerėt e tijė..duhen..zihen..luftojnė..dashurojnė..urrejnė...dhe ai nuk i zbret..deri sa ata zbresin vetė...duke shpresuarė se stacioni tjetėr do jetė mė i mirė..dhe do gjejnė atė qė kėrkojnė dhe dėshirojnė...

Brėnda kėtijė treni..deshėm s'deshėm..gjendemi tė tėrė..rraca tė ndryshme..tė bardhė, tė zinje..tė verdhė..tė besimeve tė ndryshme..me kollare...me kėmishė tė grisurė...dikushė hanė buke..nje tjetėr mė tutje ka uri..por pavarsishtė kėsajė tėrė jemi bashkė..dhe brėnda kėtijė treni..pra ky tren ėshtė emėruesi i pėrbashkėt i njerėzimit..TRENI I KOHES..

Habitem...se si tėrė pajtohemi me kėtė tren..mos valle pajtohemi se ai nuk pyet askėndė...flet gjuhėn e kohės..dhe shkruan historin e tijė..nga - infinit..deri nė + infinit..mos vallė fakti qė nuk pyet askėndė nga pasagjerėt e tije..ėshtė dhe celėsi i tijė qė ėshtė emėruesi i pėrbashkėt i njerėzimit....
    ..TRENI I KOHES... Njė tren qė tė gjithėve na bashkonte .....
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 17/11/2010, 12:26

Ateher kur veshtersohemi ne te menduar…
    Ne te then ate qe besojme...
    Vrapo neper lumenjet e kujteses
    Dhe hidhe doren ne largesin e vertetsis...
    Kerko borgj si lypsarii...
    Deri sa pake vertetsi..dhe qellim realtieti te kapesh...
    Mos u frikso nga hijet e nates as nga tantellat..e varura te pluhrosura rreth teje..
    Ato jane veqse zhanera mashtrimesh...
    Si enigmat e nates ….qe vertetien rreth yjeve per pake drite…
    Mos u lendo ne shpirte...nga koherat..e veshtira qe kane ardhe...
    Sepse kohe eshte ku do shkoj do ndryshoj...
    Dhe mos u frikso..ligjet e ndryshmeris do na prekun mua ty….te gjithve…
    Ndaje mos lejo boshllek…rreth teje…
    Shtyje vakumin sepse te perpin…
    Levro...ne brendesi te mendimit...
    Kerkoj llogari...vertetsis...
    Dhe mos e lejo te gaboj...
    Jo me shpirtin tend...jo te serviri pjata boshe ...sikur kufomave te ballsamosura...
    Jete eshte...loje fjalesh veprimesh.....
    Por ne qofte si dicka eshte realitet..i vertetetesis..se kesaj bote..atehere VERTETESIA..E SAIJ.....JEMI NE..ESHTE.. NJERZIA...////
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 17/11/2010, 12:29

ngjyrat e kujteses u ngjallen....
    si lulet e pranveres se hershme...
    neper to shetita deri ne agim....
    bashke vesen e mengjesit e shijuam...
    sa keq qe dielli ndriti shume shpejt....
    dhe perdet e dritares shembellyen
    ngjyrat e nje kujtimi te larget....
    une largova perden..dhe bashke me te kujtimin...
    Copėza mendimesh tė ēastit..!! 1153804v7d4mkj8csCopėza mendimesh tė ēastit..!! 1153804v7d4mkj8cs
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 17/11/2010, 12:31

Si rromuj me vjen gjithcka ne mendje ne keto momente..
    si nje..rrebesh shiu qe u vrejt por kurr nu ra ne toke...
    qetesia ime ka merguar..dhe askunde nuk arrije te komunikoj me te...
    preceptoj vetem disa mendime te cunguara me ca imazhe gjysem te bgrengsuara...
    eh ditet do kalojne dhe une do rifitoj dhe njehere duelin me veten...
    ne funde te fundit kete duel e kam mesuar mire gjithmone ...e fitoj veten time..
    valle do me fale ndonje dite vetja ime..????????????
    Valle...do me jape te drejt..???/
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 17/11/2010, 12:32

Sa here ndjejme,novojen te arratisemi neper enderrat e imagjinates.
    Te arratisemi neper,fushat imagjinare te se embles enderr,...
    Nuk duam te zgjohemi se realiteti shpesh here,na komplikon,vret dhe lendon,...
    Kur ne gezojme realitetin,na duket sikur nje copez nga enderra qe imagjinuam e beme realitet,..
    me shpresen qe koha do na sjell dhe copeza te tjera..nga enderrat tona..
    vazhdojme si te uritur, te perpelitemi me realitetin fyt per fyte..duke gerrmuar,per te gjetur pjesen tjeter te endrres...
    valle,konceptet enderr,realitet te jene kaqe large dhe kaqe afer...
    valle shkojne kundra apo paralel...
    enderrat na tallin apo i tallim..???
    ehh ky eshte dhe dueli i jone,i veshtir pake sa por jo i pa-arritshem..
    Mos harrojme se enderrat gjithmone kane nje cep te realitetit...
    e nisur nga kjo, na ngelet veq te gjejm kodin e tyre dhe ti kthejm ne realitet...
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 17/11/2010, 12:33

Koha ndalon,..sekondat nuk kalojn…
    Frymarrjet ngjajn shekullore..
    Dhe koherat qe perplasen brenda tyre
    Stuhi,..kohrash ne hapesir..
    Vrejtje kohe ne galaktik...
    Asgje me nuk tjetersohet...
    Erresire nate..dhe pafundesi deshperimi
    Tani gerthet dhe erresira nga dhimbja nga trazimi dhe deshperimi...
    Tani largou,..sepse une ika ne galaktiken e nates pa funde..
    Atje ti nuk me shef dot se as une veten nuk arrij ta shquaj...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 17/11/2010, 18:00

Tani mendoj pėr atė qė nuk mendova atėherė, copėzat e tė menduarit nė ikje, vrapojnė nga unė nė tė kaluarėn si njė frymarrje pakthimė.. Mė bėhen si kokėrriza breshėri qė bijnė fuqishem nė tė djeshmen..

Por qė zhurma e tyre mė turbullon nė tė sotėmėn... Vallė nuk i respektova dje kėto mendime dhe mė akuzojnė sotė, duanė tė jenė dėshmitare tė asajė qė shkojė nė ikje pa kthim qė svjen qė se dua tė vijė po ato pse rrinė si avokatė tė pa dipllome diku tek cepi i mendimeve tė mija, me shpresėn qė do kthehem dhe do u japė shancin pėr tė mė gjykuarė..

Mė kanė lodhurė me pritjen e tyre me stresojnė me rrėmujėn e tyre nė heshtje pa fjalė si njė ciklon dimri nė janarė....

Po largohem duke ju kėrkuarė falje pėr rrėmujėn qė u krijova copza, ju jeni e djeshmja nuk erdhėt ju tek unė, por unė tek ju... Ndajė mė falni pėr vizitėn se di mė ktheu ky mėngjes pakė i vrejturė tek ju por mė falni, po ike prapė po ju lė aty ku takoni nė tė djeshmen.. Unė jamė nė tė sotmen, shikimi nė tė nesėrmen..

Besojė qė nesėr do jetė diellė, ditė e ngrohėt, them tė shkojė breg nė breg pėr tė marrė njė shikim tė kaltėr e tė qetė pėr tė ushqyer pakė mendimet e mija tė sotshme qė do jenė shoqerimi i sė nesėrmes..!!
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 22/11/2010, 00:12

Nė heshtje ju mendojė, me mallė ju kujtojė, vetėm pėrsėrisė duke kujtuar kėshillat e tuaja dhe pėrmallohem...
    Ditėt kalojnė, dhe jemi largė, muajė, vite u rėnditėn, shakatė e mėngjesit sė bashku u kthyen nė iluzjon, fytyrat tuaja nė vizjon..

U lodha me kėtė largėsi, u lodha duke ju pasė mallė, u lodha sė dėshiruari njė pėrqafimė tuajin nga afėr...

Njė puthje ju dėrgojė, njė shtrėngim dhe perqafimė tė fortė bashkė me emocionin dhe ndjenjėn e kėtijė momenti.... Prindėrit e Mi Tė Dashurė ...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 8/12/2010, 19:08

Merrė njė buzėqeshje, dhuroja kujt nuk e ka pasur kurrė mė parė... Merrė njė rreze dielli bėje tė fluturojė atje ku mbretėronė nata... Zbulo njė burim, lagė atė qė jetonė nė baltė... Merrė njė pikė loti vendose nė shpirtinė e kujt nuk di tė luftojė... Zbulo jetėn, tregoja kujt nuk di ta kuptojė... Merrė shpresėn dhe jeto nėn dritėn e sajė... Merrė mirėsinė dhe dhuroja kujt nuk di tė dhurojė... Zbulo dashurinė dhe prezantoja botės...!!
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 11/12/2010, 03:37

Ėshtė natė, as hėna nė kėtė natė ska dalė, ndoshta pėr arsye se e di dhimbjen time, ndjehem keq sepse fajtore jamė, kamė frikė qė tė dua shume pėr faktin se gjithmonė njerėzit qė i dua i humbė, tė dua por sdua ta besojė, sdua ta dishė kam frikė nga kjo dashuri, ti smė kuptonė, mė akuzonė, mė thua qe smė donė, por e di zemra ime dhe zoti se sa tė dua, tė dua aq shumė sa skam dashur njeri si ty, je pjesė e jetės sime... Je Jeta Ime. Unė po shoh nga qielli dhe po mundohem tė gjejė pak dritė nė kėtė natė pa hėnė po se gjejė dotė atė dritė sepse ska hėnė, ashtu sikur nė fytyrėn time nuk shohė buzėqeshje dotė kur nuk jamė me ty dhe nuk flasė me ty... Kur tė njoha ty fillova tė jetojė dhe u rilinda pas njė vdekjeje tė gjatė shpirtėrore... Ty ta dedikojė jetėn time tė dytė, ty qė ma dhe kėtė jetė. Mė mirė po mundohem tė fle ndoshta mė vjenė nė ėndėrr si ēdo natė.... Me imazhin tėnd nė mėndje shtrihem dhe mundohem tė fle...... Je shumė largė ...... Por mos harro se je shpirti imė...... Dhe Tė Dua Pėrjetė..!!!!
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 6/1/2011, 00:25

Nėpėr njė tokė tė shkretė eci dhe ca gjurmė tė djegura lė...
    shuhen nė tė pathėnėn dhe vijnė nė tė lodhshmen e sotshme..
    Ēuditrishtė mė tregojnė dhe tė nesėrmėn.. nuk u lodhėn me kėto gjurma fantazme...
    Mos vallė dhe unė jamė bėrė shoqe e ngushtė e tyre....
    S'kan fajė ato por une qė shkelė tė njėjtėn gjurmė duke pritė pjalmin e njė lulje tė tharė nga shkretėtira...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 6/1/2011, 00:45

Mė mungonė diēka, mė mungonė njė motivė pėr tė parė pėrpara, mė mungonė njė shikimė nga ty, njė buzėqeshje, njė fjalė e bukur, por mė mjaftonė prania jote edhe nėse mbretėronė heshtja.......
    Nuk e di nga lindi kjo ndjenjė, por e di qė banon thellė nė shpirtin timė... Nuk e di se kush je ti, por e di qė tė njohė prejė shekujsh.... Nuk e di nė mė donė .....por e di qė Tė Dua... E di qė mė mungonė nė kėto ēaste .................... Copėza mendimesh tė ēastit..!! 2961154995 Copėza mendimesh tė ēastit..!! 2961154995
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 6/1/2011, 01:06

Se mbajė mėnd si shkojė pranvera, si mė ike edhe ti... Zogjtė serisht i solli era, strehet zunė e pikojnė shi...... Ditėt ikin ndėrrohen stinėt. Ndėrojmė dhe ne por jo kujtimet, nė njė kopėsht me trėndelina, midis verės resht trishtimi........ Nė fund tė botės anėskajė ku mė ke humb o shpirt i pafajė... Nuk tė gjejė as nuk mė gjenė... Malli yt tė qetė spo mė lėnė, asnjė letėr as njė fjalė....... Dashuri qė tė djegė si zjarrė........ Rrushi nxin tutje nė vėreshta, kokėrrzohet loti imė, shtrat me gjethe bėri vjeshta....pritjen time pambarim............... Zuri dimri borė e madhe.. vello e bardhė e nusėrisė, se si ikėn nuk i pashė katėr stinėt e dashurisė.....

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 16/11/2024, 11:37