nga LePuRuShJa 28/1/2011, 09:57
U ngrita kėtė mėngjesė e vetme si gjithėmonė, ku shoqėri mė bėnė vetėm heshtja dhe muret e ftohta tė kėsajė shtėpie.. mė duhet tė bėjė ēdo ditė tė njėjtat gjėra.. sot po ulem kėtu para pc dhe po nisė tė shkruajė.. shkruaj dhe ndjejė boshllėk... hedhė sytė pėrethė dhe prapė vetėm jamė, vetėm ti ėngjėllė mund ta mbushėsh kėtė boshllėk, por as ti sje kėtu je aq largė.. mė mungonė shumė aq sa me fjalė dotė se shprehė, je mendimi im i parė kur hap sytė mėngjeseve, sikur njė ditė kur tė zgjohesha gjithēka tė ishte ndyshe, ti tė ishe ktu me mua tė mė zgjoje me puthjet e tua me pėrqafimet qė aq shumė mė mungojnė, ti jepje jetė jetės time t'ju jepje shkėlqim syve tė mi qė kanė kohė qė e kanė humbur shkėlqiminė.. tmė mbushje ditėt me gėzimė e lumturi, ehh kjo fjalė qė mė duket dita ditės sikur po e humbet kuptimin.. a mund tė jemė e lumtur kur ty qė tė dua me forcėn e shpirtit stė kamė e mbase sdo tė tė kemė kurrė pranė meje.. por mė duhet tė bėhem e fortė ylli im, sepse jeta kjo ėshtė dhe mė duhet ta pranojė atė si tė vijė.. por shpresėn se kam humbur as skam pėr ta humbur kurrė qė njė ditė do tė tė kemė pėrballė.....!!!!