BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+10
BELISA
Tesa
Arian
dimali
Albatros
MARINO
Arlo
Kleandra
Dino
LePuRuShJa
14 posters

Copėza mendimesh tė ēastit..!!

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Buzqeshje Copėza mendimesh tė ēastit..!!

Mesazh nga LePuRuShJa 16/5/2010, 01:53

First topic message reminder :

Tani ėshtė natė , tė gjithė po flenė !
    Po flenė lulet, zogjtė, po flen dhe ai..!!
    Ai po flen .. Por thua vallė e di qė kur ai flen, unė e mendoj?
    Njė parandjė mė thotė se ka pėr ta lexuar kėtė shkrimė!
    Jamė e sigurt qė do e lexojė.

Tani qė erdhi fundi i mendimit tim , dhe nėse ke arritur deri kėtu , hap krahėt dhe mė perqafo, mos fol, mos komento veē mė puthė dhe mė shtrėngoooooooo . !!!Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 743690
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 2eyci2f
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 08/05/2008
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 50616
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 91675
    <b>Votat</b> Votat : 440
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!

Buzqeshje Re: Copėza mendimesh tė ēastit..!!

Mesazh nga Arlo 17/6/2011, 16:38

Lere te shkoje . . . Iku nje dite? Lere te shkoje. U largua pa te thene perse? Lere te shkoje. Te la vetem dhe shkoi te gjeje prehje diku tjeter? Lere te shkoje . . . Mos e ler te te shoh kokeulur. Mos e ler te mesoje se ti po qan per te. Mos e ler te degjoje se ti nuk mundesh pa te. Keshtu vetem kenaq egon e saj . . . A ja vlen ti japesh kaq shume rendesi vetem nje personi? E di, jane kujtimet qe te vrasin. Ruaji ato, nuk po te them ti harrosh. Por mos jeto per to. Kujtoji kur te duhet te kuptosh se ku ke gabuar . . . Do te dashurosh perseri. Madje edhe me shume. Do te gezosh perseri. Madje edhe me shume. Lere te shkoje . . . Shiko perreth teje sa shume dashuri ke. Sa njerez te duan dhe vuajne me ty. Sa njerez trishtohen se ty po te del nje lot mbi faqe. Dhe sa deshirojne ato qe ti te jesh ai i dikurshmi. Beje per veten. Beje per ato. Lere te shkoje . . . . . .
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

Mesazh nga LePuRuShJa 17/6/2011, 16:39

Arlo shkruajti:Te lutem me ler te t'harroj . . . Po ta kerkoj si te parin dhe te fundit nder . . . Me ler te te fshi nga kujtesa ime pergjithmone, ashtu siq dora fshin lotet kur syri qan . . . Me ler ta rindertoj dhe nje here boten time, ashtu siq e kisha para se te te njihja ty . . . Me ler te harrohem diku mes asaj qe ndej dhe asaj qe kerkoj . . . Me ler te ec i vetem pa ty ne mendimet e mia, te rrezohem e te ngrihem serish . . . Me ler ti gjunjezohem Zotit, ti lutem te me ndihmoj . . . Me ler aty ku dhe si me gjete, sepse ateher vertet isha i lumtur . . . Por mbi te gjitha me ler dhe pak vend ne zemren tende, sepse nga aty marrin jete dhe ditet e mia . . .

Uaaaaaaaa sa e bukur Arlo .... duartrokitje
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nga te gjitha genjeshtrat qe me the... 'Te Dua' ishte e preferuara ime!

Mesazh nga Arlo 17/6/2011, 16:40

:FLM: PUC
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 19/6/2011, 09:32

E di pse te dua Ty me shum se Ate? Sepse kur Ajo me gjeti, isha pa shenja, pa frike, isha nje enderrimtar. Kurse ku me gjete Ti, isha i plagosur, i lenduar, kisha frik nga bota dhe e kisha humbur besimin. Dhe pavaresisht gjithckaje, Ti nuk u largove . . .
    MARINO
    MARINO
    ♥ Stafi Moderues ♥
    ♥ Stafi Moderues ♥

<b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 16/10/2010
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 11197
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 21958
    <b>Votat</b> Votat : 92

Mesazh nga MARINO 19/6/2011, 12:42

Albania
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 20/6/2011, 11:14

Zoti na dha 2 veshė dhe njė gojė... Pikėrisht pėr tė dėgjuar mė shumė dhe folur mė pakė...............................
    dimali
    dimali
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 17/06/2011
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 471
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 1005
    <b>Votat</b> Votat : 40
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Urtesia

Mesazh nga dimali 20/6/2011, 12:50

Nė kuptimin mė tė gjerė e mė tė plotė kėtu ėshtė fjala pėr Shqipėrinė dhe pėr shqiptarėt si komb qė pėrbėn njė problem historik, politik, ekonomik dhe etnik tė vetėm. Populli shqiptar ka etnogjenezėn dhe formacionin e vet kombėtar tė pėrcaktuar nė shekuj, tė gjitha tiparet e duhura tė njė kombi, ka historinė, zhvillimin ekonomik, kulturėn dhe zakonet e veta kombėtare shumėshekullore.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 20/6/2011, 14:02

Jeta qenka luftė ku mė i forti fitonė
    Jeta qenka episodė dhe njė ditė pėrfundonė
    Jeta qenka e shkurtėr dhe shumė e ēmuar
    Por kėtė gjė e kuptojmė vetėm atėherė
    Kur ēdo gjė ka mbaruar...........
    Prandajė jetojeni ēdo ditė si tė ishte e fundit ...!!
    dimali
    dimali
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 17/06/2011
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 471
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 1005
    <b>Votat</b> Votat : 40
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Urtesia

Mesazh nga dimali 20/6/2011, 14:07

Eshte i veshtire zanati per te qene nje grua e bukur,
    dhe puna aq e peshtire
    e nje balerine te ēmendur , mes kallkanit diku te strukur,
    qe buzeqesh si per meshire.
    te ngresh diēka mbi zemra eshte e kote , dashuri, bukuri,
    gjithshka behet shosh,
    gjer kur harrimi per ti shpene ne perjetesi
    i hedh ne te tijin kosh.
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 26/6/2011, 18:39

Mendova...dhe mendova shume! Erdha ne nje perfundim te dhimbshem,por me duhet patjeter ti jap fund keti ankthi qe po zgjat me muaj e muaj te tere... Sado qe po me dhemb me duhet te ta them... E gjitha ajo e jona duhet te mbartoje. Te ndalet ketu...te vdes! Per dashuri duhen dy persona qe ta kompletrojne kete fjale,qe ta shnderrojne ne nje veper magjike e te veqant. Dhe ne kete tonen me duket se isha i vetem qe u mundova edhe pse mendoj jo i vetem qe dashurova. E gjitha barra e kujdesit ne lidhjen tone ka qene ne mua... Po ku ishe ti? Provokimet e tua...tere ato provokime,e une si i marre u beja sikurse te mos ndodhte asgje dhe prap filloja me ty nga fillimi! Sa here kam pozicionuar veten poshte vetem sa per te te pare shoqeria jote se je me lart se mua. C'do sukses i imi ka qen dedikim per ty. Doja qe ti te ishe krenare per mua,dhe lidhjen tone. Nuk e di sa ja kam arritur... Nuk di me asgje! E gjitha qe di eshte se dashuria jone ka humbur pasionin qe kishte me pare,dhe vet ne nuk jemi ata qe kemi qene dikur... Ti vdes,une vdes pas teje! Ironike keto fjale tani apo jo? Per mua ende e kane po te njejten peshe dhe vlere,sikurse atehere kur i kemi bere premtim nje-tje me zemer...se do vdesim te dy per nje dite...se nuk mund te jetojm pa nje-tje! Une nuk mund te ti them keto fjale ne sy,jo! E di,nese ti them keto te gjitha dhe te te kem perballe,do me thuash se jam gabim dhe se me don shume si askend tjeter,dhe une nuk do mund te rezistoj qe pas nje kohe te gjate te fal puthjen e pajtimit. Por edhe kesaj i ka ardhur fundi. Kam hapur syt tani! A e din ndonjehere sa here me ke lenduar,ne c'fare menyrash? Kam bere cmos per ty... Sakrifica te panumerta,qe me kan bere te ndryshoj jeten dhe menyren e saj ne teresi. Nuk pendohem. E di qe kam ndjere dashurine,per te cilen gjithmone kam dyshuar se ekziston. Me ty kam kaluar momentet me te mira te jetes time dhe njekohesisht me te hillurat qe mbaj mend. Kurre nuk do te harroj. Ne keto momente kam veshur rrobat e mia me te bukura,ato qe gjithmone te kan pelqyer ty me se shumti,dhe me lot ne sy po shkruaj. Te kam thene se jetoj per ty dhe vetem per ty. E kam menduar vertet,c'do fjale. Tash qe ndjej se nuk te kam me,jam gati te shkoj. Gjithmone i kam mbajtur premtimet e mia,dhe nuk do te zhgenjej as kte her. Do vdes me kureshtjen se c'fare shkoi mbrapsht qe na beri te devijojm nga dashuria aq e madhe qe kishim... Do vdes duke u lutur per Ty dhe Mua... Do vdes per te lindur ne nje bote tjeter... Aty ku do te pres... Aty ku prap do te bashkohemi...
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 26/6/2011, 21:36

...Ty tė kamė zemėr, me Ty ndajė ēdo gėrmė tė mendimeve tė mia, foli Ai. E dinė Ti sa herė jamė ndier i trishtuar sikurėse dhe Ti? E dinė se sa herė kamė derdhur lotė nė fshetėsi? E dinė se sa herė kamė "udhėtuar" fshehurazi nė kujtesė me njeriun qė unė e fantazoja? Me Atė!. E mbanė mėnd si e dashuroja si i marrė? E mbanė mėnd sa ēmendurisht dashuroja unė? Edhe kė dashuroja? Veēse njė emėr, njė hije, njė zė tė ėmbėl e aq tė dashur sa unė nuk kontrolloja dotė as ditėt e mia prejė mungesės sė Saj. Eh jeta ime, jeta ka plotė padrejtėsi!. Shpesh herė i themė vetes, "Ti, preke realitetin tėnd dhe falenderojė Zotin pėr gjtihēka qė tė ka dhėnė.

Gėzoje jetėn qė prek, qė shef, mos jeto mė nė ėndėrra boshė. "Ajo nuk ka ekzistuar kurrė, kurrė, kurrė!" Dhe sytė e Tijė u mjegulluan prejė lotėve tė kujtesės ma tė ėmbėl. Ishin lotė malli. Por Ajo nuk kishte ekzistuar kurrė fizikisht pėrballė Tijė, dhe as qė do pėrballejė kurrė me tė. Thjeshtė kishte qenė njė ėndėrr e paprekur, njė ndjenjė e fshehur, qė turp tė thuash, por kishte qenė njė lotė qė kishte djegur shpirtinė e Tijė, djegur e shkrumbuar, ndajė Atijė shpesh herė sģ hynte asgjė dhe askush mė nė sy. Dhe fjala jote mė jepte ngushėllimin mė tė mirė, kur mė dėgjoje dhe qaje pėr mua ,pėr mua qė tė flisja me aq motiv pėr njė ėndėrr tė jetės .......
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 30/6/2011, 18:27

E Dashur Ti . . .

E di qe me siguri mendon se te kam harruar, por nuk eshte keshtu. Me ke munguar ne c'do sekond dhe zemra ime ende renkon, por po behem me mire dita dites. Po vazhdoj te buzeqesh e te eci perpara edhe pa ty. Ende e pyes veten : C'fare je duke bere, nese mendon ndonjeher per mua... Me mungon zeri yt, te qeshurat, bisedat... Me mungon gjithcka. Megjithate e pranoj edhe qe jemi ndare, sepse besoj se gjithcka ndodh per nje arsye. Ndoshta fati do te na takoje perseri, ndoshta do te shoh prap ose ndoshta do te mbetesh thjesht 'e shkuar'. Kam degjuar qe kujtimet veniten... E tille je ti per mua e ndoshta po afrohet casti qe te venitesh edhe ti bashke me hijen e se kaluares, prandaj, para se te largohesh, para se ne te dy te mos njihemi me, para se te jete vendosur pike ne historine tone, dua vetem te dish qe pavaresisht c'do zenke, c'do merie dhe gabimi, pavaresisht c'do pike loti, une te desha dhe te dhashe gjithcka. Ne te vertet, une kurre nuk hoqa dore nga ty, edhe pse pas c'do mundesie te dyte fshihej shume dhimbje. Tani mund te te uroj vetem fat ne jeten tende te re, duke shpresuar e duke u lutur qe nga ajo histori e larget te mbetet dicka e vogel ne zemren tende, Pergjithmone!!
    Albatros
    Albatros
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Francė
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 12/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 19030
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 37314
    <b>Votat</b> Votat : 106
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : Nuk eshte e rendesishme te thuash ate qe mendon . Por te mendosh mire ate qe thua.

Mesazh nga Albatros 2/7/2011, 15:03

nuk me terheq te qenit vetvetja ne nje raport dyshe,por te kesh kurajon te dalesh dhe jashte vetes tende. Eshte ajo vetja jote qe nuk do ta njohesh kurre.Mua me pelqen ta dua nje person dhe ta njoh permendesh si nje poezi,sepse si nje poezi qe nuk mund ta kuptosh kurre deri ne fund.Ne fakt kam mesuar se duke dashur nuk do te njohesh me mire njeri tjeter sesa veten tende.Maksimumi qe mund te kuptosh nga tjetri eshte maksimumi qe mund te kuptosh nga vetja.
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 3/7/2011, 17:21

Arlo shkruajti:E Dashur Ti . . .

E di qe me siguri mendon se te kam harruar, por nuk eshte keshtu. Me ke munguar ne c'do sekond dhe zemra ime ende renkon, por po behem me mire dita dites. Po vazhdoj te buzeqesh e te eci perpara edhe pa ty. Ende e pyes veten : C'fare je duke bere, nese mendon ndonjeher per mua... Me mungon zeri yt, te qeshurat, bisedat... Me mungon gjithcka. Megjithate e pranoj edhe qe jemi ndare, sepse besoj se gjithcka ndodh per nje arsye. Ndoshta fati do te na takoje perseri, ndoshta do te shoh prap ose ndoshta do te mbetesh thjesht 'e shkuar'. Kam degjuar qe kujtimet veniten... E tille je ti per mua e ndoshta po afrohet casti qe te venitesh edhe ti bashke me hijen e se kaluares, prandaj, para se te largohesh, para se ne te dy te mos njihemi me, para se te jete vendosur pike ne historine tone, dua vetem te dish qe pavaresisht c'do zenke, c'do merie dhe gabimi, pavaresisht c'do pike loti, une te desha dhe te dhashe gjithcka. Ne te vertet, une kurre nuk hoqa dore nga ty, edhe pse pas c'do mundesie te dyte fshihej shume dhimbje. Tani mund te te uroj vetem fat ne jeten tende te re, duke shpresuar e duke u lutur qe nga ajo histori e larget te mbetet dicka e vogel ne zemren tende, Pergjithmone!!
    Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 332786 Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 332786 Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 78252
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 8/7/2011, 00:26

Ti mendon se nuk je i/e bukur? Ka njerėz qė do dėshironin tė ishin tė bukur si Ti.

Do mė shumė lekė? Ka njerėz qė nuk kane asgjė, as prindėr.

S'ke mjet transporti? Dikush nuk ka as kėmbė.

Ankohesh nga njė dhimbje e vogel? Shiko tė tjerėt qė janė tė lidhur mbi krevate me vite tė tėra.

Je i/e uritur? Ka fėmijė qė po vdesin nga uria.

Do tė shkosh tė bėsh shopping? Ka njerėz qė kerkojne diēka te veshin dhe tė ngrohen.

Do tė vdesėsh? Ka njerėz qe duan tė jetojnė po nuk munden.

Kėshtu qė mos harxho kohėn kot duke menduar pėr gjėrat qe nuk ke, sepse ėshtė gjithmonė dikush atje jashtė qė ka nevoje pėr atė qė ke Ti.

Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 2961154995 Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 2961154995 Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 2961154995 Copėza mendimesh tė ēastit..!! - Faqe 6 2961154995
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 12/8/2011, 21:27

Lumturia ime jam une jo ti, jo vetem se mund te jesh kalimtare, por edhe se ti do qe une te jem ai qe nuk jam. Une nuk mund te jem i lumtur kur ndryshoj, vetem per te kenaqur egoizmin tend, e nuk mund te ndjehem i lumtur, kur me kritikon, se nuk mendoj njelloj si ti, e nuk shikoj njelloj si ti. Me quan rebel, por sa here qe kam kundershtuar bindjet e tua, ti je revolutar nga te miat. Une nuk kerkoj te brumos mendjen tende, e di qe ti lufton te tregohesh ajo qe je, dhe nuk mund te lejoj ty, te me thuash se cili duhet te jem.....sepse luftoj qe te jem une.
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 12/8/2011, 21:28

Sa herė qė e ngushėllova vehtėn, mundohesha qė tė mos lėndoj ty. Eshtė e pamohueshme dhimbja ime qė mė pėrshkon sa herė qė e shoh se rruga jote dhe e imja kanė dimensione krejtėsisht tė kundėrta. Vetėm atėherė e pyes vehtėn: Vallė, ėshtė kjo lumturia qė dua unė?! Dhe vetėm atėherė mundohem tė jam mė pak i lumtur, qė ti tė mos kesh aq shumė dhimbje nė jetė. Drejtėsi quhet kjo?!!! Patjetėr qė, sa he...rė mė shkojnė ndėrmend mendime tė tilla , ėshtė e pamundur tė mos e pėrsėris tėrė historinė "Tonė"! E din, sa herė kam thėnė: Nuk do tė mund tė tė bėj mė tė bukuren nė botė, por nė sytė e mi, nuk do tė mund tė ekzistonte qenie tjetėr njerėzore qė do t'ma tėrhiqte vėmendjėn.
    Tashmė jam i lodhur nga kėto mendime tė kota. Ti i takon jetės qė zgjodhe vetė, e unė....unė, di tė mbijetoj dhe pa ty.
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 14/8/2011, 22:46

Ėshtė mbrėmje... vetėm heshtje ka ... zemra mė dhemb... sytė lotojnė... dora mė dridhet... gėrmat i ngatėrrojė... Pėrse vallė ndodhė kjo... Pėrse tė ndjejė pranė e s'tė prekė dotė... Pėrse hesht e s'thua njė fjalė... Pėrse zemrėn time e len tė vuaj ... kur ajo vetėm pėr ty jetonė... Edhe pse veprimi ytė mė coptonė zemrėn dhe mė fundos nė lotė tė pafund... Pėrsėri tė dua si dje, pak mė shumė sotė,, dhe shumė mė shumė nesėr....
    Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 15/8/2011, 08:08

Nga njeher,me vjen te shkruaj aqe
    shume...
    nga njehere me vjen te bertas qe te clirohem nga kjo ndjenje qe as
    vete se di ku e ka burimin,..
    shpesh ndalem neper prage te acarta
    mendimesh,..
    dhe kapercej nga nje gure ne tjetrin,..sepse toka me duket sikur
    do me leshoj
    dhe do me tradhtoj
    E mundimshme arena e llogjikes,..
    Nga
    njehere me duket ,e zhveshur dhe boshe ...
    shpesh me vjen si jetime ne prage
    perpelitjesh,..
    me pshtiroset mu ne shpirt,..
    pastaj e nervozuar prape si
    e dalldisur,.mundohem qe te ti kerkoj pake meshir..
    se di as kur e nisa kete
    lufte,..mire mire se di as shkakun,..
    dhe ne ja vlente,,por ajo qe ngelet
    jane vetem disa gjurme jetime,..dhe gjithmone me pikpytje drejt
    vetes,..

Anonymous
    Vizitor
    Vizitor

Mesazh nga Vizitor 15/8/2011, 08:11

Se kuptoj nganjehere se
    pse brendesia e qenjes sone eshte e afte te largoj dhe te mbaje ne distance
    shume njerez qe munde te afronin nje dashuri pa kushte,..dhe te paster,.vetem
    per hire te asaj ndjenje shpeshe here e fshehte dhe ndaje vetes ,..qe ndoshta
    diku,..dikur,..apo ne nje kohe munde te behet realitet,.munde ta themi ta
    shprehim ,..apo te lihet te kuptohet,.NDOSHTA NJE DITE,.
    ndaje shpirti jepet
    nuk bindet as vetevetes sone,..dhe kjo eshte qenja njerzore ne
    vetevete,.
    ."EPABINDUR,."
    LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga LePuRuShJa 23/8/2011, 19:00

Ēdo rrugė ėshtė vetėm njėri nga drejtimet ndėrmjetė miliona rrugėve tė mundshme. Prandajė duhet gjithėnjė tė kemi parasyshė qė njė rrugė ėshtė vetėm njė drejtimė..

Nėsė ndjeni qė nuk duhet ta ndiqni, nuk jeni tė detyruar ta bėni. Nuk ka pse tė turpėroheni para vetes ose tė tjerėve po ta lini atė rrugė, nėse kėshtu jua keshillon zemra.

Por vendimin pėr tė vazhduar kėtė rrugė ose pėr ta lėnė atė, nuk duhet ta merrni tė nxitur nga frika ose ambicja. Kini parasyshė, studiojeni ēdo anė me shumė vėmėndje dhe me qetėsi....

Provojeni ta pėrshkruani aq herė sa e shihni tė nevojshme, pastajė bėjini njė pyetje vetes suaj, vetėm vetes suaj. Kjo rrugė, a ka DASHURI?!

Tė gjitha rrugėt janė njėllojė. Nuk tė ēojnė nė asnjė vėnd. A ka dashuri kjo rrugė?- Ėshtė e vetmja pyetje qė ia vlen t'i pėrgjigjesh. Nėse aty ka dashuri, atėherė ėshtė njė rrugė e mirė. Nėse s'ka, duhet lėnė.. Vazhdo tė gjeshė atė rrugė, atė drejtimė tė mbushur me DASHURI "
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 26/8/2011, 16:51

Mendova...dhe mendova shume! Erdha ne nje perfundim te dhimbshem,por me duhet patjeter ti jap fund keti ankthi qe po zgjat me muaj e muaj te tere... Sado qe po me dhemb me duhet te ta them... E gjitha ajo e jona duhet te mbartoje. Te ndalet ketu...te vdes! Per dashuri duhen dy persona qe ta kompletrojne kete fjale,qe ta shnderrojne ne nje veper magjike e te veqant. Dhe ne kete tonen me duket se isha i vetem qe u mundova edhe pse mendoj jo i vetem qe dashurova. E gjitha barra e kujdesit ne lidhjen tone ka qene ne mua... Po ku ishe ti? Provokimet e tua...tere ato provokime,e une si i marre u beja sikurse te mos ndodhte asgje dhe prap filloja me ty nga fillimi! Sa here kam pozicionuar veten poshte vetem sa per te te pare shoqeria jote se je me lart se mua. C'do sukses i imi ka qen dedikim per ty. Doja qe ti te ishe krenare per mua,dhe lidhjen tone. Nuk e di sa ja kam arritur... Nuk di me asgje! E gjitha qe di eshte se dashuria jone ka humbur pasionin qe kishte me pare,dhe vet ne nuk jemi ata qe kemi qene dikur... Ti vdes,une vdes pas teje! Ironike keto fjale tani apo jo? Per mua ende e kane po te njejten peshe dhe vlere,sikurse atehere kur i kemi bere premtim nje-tje me zemer...se do vdesim te dy per nje dite...se nuk mund te jetojm pa nje-tje! Une nuk mund te ti them keto fjale ne sy,jo! E di,nese ti them keto te gjitha dhe te te kem perballe,do me thuash se jam gabim dhe se me don shume si askend tjeter,dhe une nuk do mund te rezistoj qe pas nje kohe te gjate te fal puthjen e pajtimit. Por edhe kesaj i ka ardhur fundi. Kam hapur syt tani! A e din ndonjehere sa here me ke lenduar,ne c'fare menyrash? Kam bere cmos per ty... Sakrifica te panumerta,qe me kan bere te ndryshoj jeten dhe menyren e saj ne teresi. Nuk pendohem. E di qe kam ndjere dashurine,per te cilen gjithmone kam dyshuar se ekziston. Me ty kam kaluar momentet me te mira te jetes time dhe njekohesisht me te hillurat qe mbaj mend. Kurre nuk do te harroj. Ne keto momente kam veshur rrobat e mia me te bukura,ato qe gjithmone te kan pelqyer ty me se shumti,dhe me lot ne sy po shkruaj. Te kam thene se jetoj per ty dhe vetem per ty. E kam menduar vertet,c'do fjale. Tash qe ndjej se nuk te kam me,jam gati te shkoj. Gjithmone i kam mbajtur premtimet e mia,dhe nuk do te zhgenjej as kte her. Do vdes me kureshtjen se c'fare shkoi mbrapsht qe na beri te devijojm nga dashuria aq e madhe qe kishim... Do vdes duke u lutur per Ty dhe Mua... Do vdes per te lindur ne nje bote tjeter... Aty ku do te pres... Aty ku prap do te bashkohemi...
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 27/8/2011, 17:48

Jetet tona nuk ishin paralele me njera tjetren...
    Jete tona nuk ishin drejteza te kithta...
    Jetet tona nuk u prene me njera-tjetren ne nje pike takimi...
    Jetet tona nuk u lidhen kurre bashke...
    Ato u kokolepsen embelsisht dhimbshem...kokefortesisht hidhur...
    ne nje menyre te ngaterruar pa emer.
    Pastaj.... pastaj ti arrite te dalesh dhe te drejtosh jeten tende.
    Une ngela aty i ngaterruar....
    Si e bere??!
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 28/8/2011, 18:05

Ajo eshte pikrisht ai lloj shperqendrimi qe me deh e qe nuk me lejon ti qartesoj kufijt e durimit dhe te realitetit.
    Me dhemb ta shpreh por me teper se me pelqen me vret sigurine dhe forcen e te menduarit.
    Pse duhet te ndodh gjithmone keshtu...??!!
    E megjithate Ajo eshte thjeshtesisht e bukur si perhere.
    Ndoshta duhet t'ia them .....ndonjehere.
    Arlo
    Arlo
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

Mesazh nga Arlo 29/8/2011, 16:41

Hypi trenit tė harresės dhe merr me vete, ose lėre pėrgjithmonė kėtu jetėn tėnde tė ndyrė. Ndoshta ishe e zonja pėr tė mė bėrė tė tė dua, ndoshta nė kapitullin tėnd
    do tė mbes pėrgjithmonė i joti, ndoshta nė gjumin tim do tė jesh ti ėndrra ime e vetme! Pėrsėri, SHKO......
    Mos kėrko mė shumė se ē'meriton:
    Nėse kam qenė i paprekshem ti mė thyve nė copa tė vogla.
    Prandaj SHKO......
    Shko, dhe mos u kthe mė kurrė!

Sponsored content

Mesazh nga Sponsored content

Ora ėshtė 16/11/2024, 16:55