nga Arlo 26/6/2011, 18:39
Mendova...dhe mendova shume! Erdha ne nje perfundim te dhimbshem,por me duhet patjeter ti jap fund keti ankthi qe po zgjat me muaj e muaj te tere... Sado qe po me dhemb me duhet te ta them... E gjitha ajo e jona duhet te mbartoje. Te ndalet ketu...te vdes! Per dashuri duhen dy persona qe ta kompletrojne kete fjale,qe ta shnderrojne ne nje veper magjike e te veqant. Dhe ne kete tonen me duket se isha i vetem qe u mundova edhe pse mendoj jo i vetem qe dashurova. E gjitha barra e kujdesit ne lidhjen tone ka qene ne mua... Po ku ishe ti? Provokimet e tua...tere ato provokime,e une si i marre u beja sikurse te mos ndodhte asgje dhe prap filloja me ty nga fillimi! Sa here kam pozicionuar veten poshte vetem sa per te te pare shoqeria jote se je me lart se mua. C'do sukses i imi ka qen dedikim per ty. Doja qe ti te ishe krenare per mua,dhe lidhjen tone. Nuk e di sa ja kam arritur... Nuk di me asgje! E gjitha qe di eshte se dashuria jone ka humbur pasionin qe kishte me pare,dhe vet ne nuk jemi ata qe kemi qene dikur... Ti vdes,une vdes pas teje! Ironike keto fjale tani apo jo? Per mua ende e kane po te njejten peshe dhe vlere,sikurse atehere kur i kemi bere premtim nje-tje me zemer...se do vdesim te dy per nje dite...se nuk mund te jetojm pa nje-tje! Une nuk mund te ti them keto fjale ne sy,jo! E di,nese ti them keto te gjitha dhe te te kem perballe,do me thuash se jam gabim dhe se me don shume si askend tjeter,dhe une nuk do mund te rezistoj qe pas nje kohe te gjate te fal puthjen e pajtimit. Por edhe kesaj i ka ardhur fundi. Kam hapur syt tani! A e din ndonjehere sa here me ke lenduar,ne c'fare menyrash? Kam bere cmos per ty... Sakrifica te panumerta,qe me kan bere te ndryshoj jeten dhe menyren e saj ne teresi. Nuk pendohem. E di qe kam ndjere dashurine,per te cilen gjithmone kam dyshuar se ekziston. Me ty kam kaluar momentet me te mira te jetes time dhe njekohesisht me te hillurat qe mbaj mend. Kurre nuk do te harroj. Ne keto momente kam veshur rrobat e mia me te bukura,ato qe gjithmone te kan pelqyer ty me se shumti,dhe me lot ne sy po shkruaj. Te kam thene se jetoj per ty dhe vetem per ty. E kam menduar vertet,c'do fjale. Tash qe ndjej se nuk te kam me,jam gati te shkoj. Gjithmone i kam mbajtur premtimet e mia,dhe nuk do te zhgenjej as kte her. Do vdes me kureshtjen se c'fare shkoi mbrapsht qe na beri te devijojm nga dashuria aq e madhe qe kishim... Do vdes duke u lutur per Ty dhe Mua... Do vdes per te lindur ne nje bote tjeter... Aty ku do te pres... Aty ku prap do te bashkohemi...