BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ja fituesit e “Ēelėsit muzikor”

LePuRuShJa
    LePuRuShJa
    ♫ Stafi Administrues ♫
    ♫ Stafi Administrues ♫

<b>Shteti</b> Shteti : Europė
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 11/09/2007
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 122965
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 260987
    <b>Votat</b> Votat : 311
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : E pėrse mos tė tė Dua?! - Kur diēka e vogėl nga Ti, sjell Ndjenja tė pafundme tek Unė!

11062010

Buzqeshje Ja fituesit e “Ēelėsit muzikor”

Mesazh nga LePuRuShJa

Ja fituesit e “Ēelėsit muzikor” 28aujhz

Tė mėrkurėn nė brumje ėshtė mbajtur finalja e festivalit tė ēmimeve muzikore “Ēelėsi muzikor”, organizuar nga Zico Copany. Dhe ēmimi i parė i ėshtė dhėnė F-Kay ft. Adelina Tahirit me kėngėn “Magnet”. Tekstin e kėsaj kėnge e ka shkruar F-Kay nė bashkėpunim me Blero, ndėrkaq muzikėn dhe orkestrimin e ka bėrė Ēekiēi.

Ēmimet

F-Kay ft. Adelina Tahiri “Magnet”, Tex: F-Kay & Blero, Muz & Ork: Ēekiē – ĒMIMI I PARĖ & Best DUO

Zaimina Vasjari “Me sy tė penduar”, Tex, Muz & Ork: Elgit Dode –ĒMIMI I DYTĖ & ZICO TV

Habibe Ostreni “Mė harro”, Tex: Arian Thaqi , Muz & Ork: Ardian Kastrati – ĒMIMI I TRETĖ

Klani Shqiptar ft. Dj Blunt “hey”, Tex: Alberti, Muz & Ork: Dr Nushi – Best HIP HOP

Revolt Klan “Puthje franceze”, Tex: Revolt Klan, Muz & Ork: Elgit Dode – Best RnB

Kosovare Hasi “Tė jesh a tė mos jesh“, Tex: Fatmir Muja, Muz & Ork: Ėirusi – Best POP

Persa Beqiri “Nuk dėgjon”, Tex: Persa, Muz & Ork: Adrian Hila – Best INTERPRET

Viki “Me tė vjetra”, Tex, Muz & Ork: Genc Prelvukaj – Best FEMALE

Besart Halimi “Ti nuk mė ndjen”, Tex, Muz & Ork: Big Bang -– Best MALE

Valza Bajra “Lėshoma skenen”, Tex: V. Bajra, Muz: Ėhite LG, Ork: F. Boshnjaku –Paraqitja SKENIKE

Sammy Ceka “Bikini”, Tex: Hajro Ceka, Muz & Ork: Gėzim Haxhimehmedi – Best NEĖ ARTIST

Omerta “Recognize me”, Tex: Omerta, Muz & Ork: J-Beatz – INTERNETIT / BotaSot
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 16:21