BOTASHQIPTAREFORUM

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sinan Hoxha: E vėrteta e lidhjes sime me Seldin

Dino
    Dino
    ViP Nė B'SH ☆
    ☆ ViP Nė B'SH ☆

<b>Shteti</b> Shteti : Shqipėria
    <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
    <b>Antarėsimi</b> Antarėsimi : 25/01/2010
    <b>Nr i postimeve</b> Nr i postimeve : 4951
    <b>Pikėt</b> Pikėt : 11415
    <b>Votat</b> Votat : 95
    <b>Titulli Preferuar</b> Titulli Preferuar : ''Beju te tjereve,ate qe te tjeret do deshiroje te benin per ty....!

09082010

Buzqeshje Sinan Hoxha: E vėrteta e lidhjes sime me Seldin

Mesazh nga Dino

Sinan Hoxha: E vėrteta e lidhjes sime me Seldin Seldi-sinan-hoxha“Dėrgova 1000 SMS qė tė nxirrja fituese Domenikėn nė Big Brother” Unė vetė nuk kam dhėnė asnjėherė detaje pėr jetėn time private. Nuk mė ka pėlqyer kurrė ta hedh atė nė treg. Mė ka mjaftuar fama si kėngėtar. Por mbase sot ėshtė momenti t’ju rrėfej se unė nuk do ndihesha asnjėherė mirė, nėse unė do tė bėja njė jetė tė mirė dhe familjarėt e mi jo. Unė kam ndihmuar gjithkėnd tė fisit tim kur ka pasur nevojė. Ndėrsa ata kushėrinj qė si Seldi kanė pasur talent nė muzikė, iu kam qėndruar afėr, pasi e di ēfarė do tė thotė tė kėrkosh tė futesh nė botėn e artit, ėshtė shumė e vėshtirė, rrėfehet Sinan Hoxha!!
    Ai nuk ka ndryshuar asgjė nė axhendėn e tij tė ngjeshur me koncerte gjatė verės, pavarėsisht shkrimeve nė gazeta, duke pohuar madje se nuk i ka lexuar fare ato, vetėm ēfarė i kanė rrėfyer tė afėrm dhe miq tė tij. E takuam dje nė Ulqin nė shoqėrinė e njėrit prej vėllezėrve tė tij dhe tė shumė miqve e fansave. Nuk dėshiron tė japė intervista pėr gazeta jo sepse kėrkon tė paguhet, duke pohuar se atė e ka pėrdorur thjesht si batutė, por sepse beson se nuk ka nevojė pėr asnjė shpjegim, pasi publiku i tij qė e ndjek, e njeh mirė dhe di ēfarė duhet tė besojė dhe ēfarė jo. Por natyrisht, duke qenė njeri prej mishi dhe gjaku, pa dyshim qė i vjen keq dhe mbi tė gjitha ndjehet i zhgėnjyer nga Domi, tė cilėn jo vetėm qė nuk e ka urryer, siē pretendon ajo, por pėrkundrazi, e ka mbėshtetur brenda nė “Big Brother”, ndėrkohė qė jashtė i ka ofruar miqėsinė e sinqertė. Ai nuk dėshiron tė japė intervista, por gjithsesi nė njė bisedė tė lirė na rrėfeu disa tė vėrteta sipas tij.
    Sinan, si u ndjeve kur lexove intervistėn e Domenikės tė shtunėn e kaluar tek gazeta “Panorama”, ku ajo akuzonte tė dashurin e saj Seldin si homoseksual dhe qė kishte lidhje intime me ty?
    Unė di qė njerėzit ēfarė nuk bėjnė pėr tė fituar pak vėmendje dhe popullaritet dhe nė rastin e Domit mendoj se po tė merrej thjesht me Seldin, edhe duke thėnė se ėshtė homoseksual, nuk do t’ia dilte tė kishte aq vėmendje. Nė momentin qė nė kėtė histori pėrfshin njė njeri tė famshėm siē jam unė, zhurma bėhet e madhe, siē ndodhi nė tė vėrtetė.
    Domi na vuri nė dispozicion edhe disa foto komprometuese, ku shfaqeni ju me Sedin. Ēfarė janė ato foto, ku keni dalė?
    E vėrteta ėshtė se ato foto janė montazhe. Janė marrė foto tė Seldit duke pozuar pėr revista dhe foto tė mia nė “pub”-e. Po ta shikoni me vėmendje, unė jam aty me veshje dimėrore, ndėrkohė qė fotot e Seldit janė bėrė nė verė.
    Po ju ku keni dalė nė ato lloj pozash paksa tė pazakonta?
    Besoj se mund tė jenė marrė nė ndonjė “pub” ku unė kam kėrcyer pėr qejfin tim, duke imituar Michael Jackson. Unė jam artist, kam hobet e pasionet e mia dhe besoj se pėr kėtė gjė mund tė biem dakord tė gjithė.
    Po me Seldin ēfarė lidhje keni? Ai nė intervistė ka thėnė se Sinani ėshtė miku dhe vėllai im, jo kushėriri?
    Pėrgjigjet vėllai i Sinanit: Seldin e kemi fis dhe kjo nuk ka nevojė pėr shumė komente, pasi ėshtė lehtėsisht e verifikueshme. Ne jemi fis kėngėtarėsh, kemi edhe tė tjerė kėngėtarė tė gjakut tonė nė fis pėrveē Sinanit dhe Seldit. Ėshtė Ester Hoxha dhe ndonjė tjetėr, qė nuk ka nevojė tė pėrmenden kėtu. Por unė e kuptoj pse Domi merret me Sinanin. Im vėlla ėshtė i famshėm dhe tėrheq vėmendjen. Nuk do merren me mua, qė jam njė shitės buke.
    Si ka mundėsi qė ju e ndihmoni kaq shumė Seldin, pasi ne dimė qė ju jeni fis i madh dhe mund tė ndihmonit edhe tė tjerė qė i keni mė tė afėrt?
    Ju keni tė drejtė qė e bėni kėtė pyetje, pasi unė vetė nuk kam dhėnė asnjėherė detaje pėr jetėn time private. Nuk mė ka pėlqyer kurrė ta hedh atė nė treg. Mė ka mjaftuar fama si kėngėtar. Por mbase sot ėshtė momenti t’ju rrėfej se unė nuk do ndihesha asnjėherė mirė, nėse unė do tė bėja njė jetė tė mirė dhe familjarėt e mi jo. Unė kam ndihmuar gjithkėnd tė fisit tim kur ka pasur nevojė. Ndėrsa ata kushėrinj qė si Seldi kanė pasur talent nė muzikė, iu kam qėndruar afėr, pasi e di ēfarė do tė thotė tė kėrkosh tė futesh nė botėn e artit, ėshtė shumė e vėshtirė. E kam ndihmuar Seldin dhe do ta ndihmoj vazhdimisht, pasi e kam njeriun tim dhe mbi tė gjitha Seldi ėshtė njė talent nė muzikė.
    Kemi parė qė ju kanė dalė krah nė kėtė histori shumė figura tė njohura. Mbase ky ishte njė moment qė tė verifikonit besnikėrinė e tyre, e cila i tejkalon mbase zilitė nė profesion?
    Nuk kam dyshuar as edhe pėr njė moment nė sinqeritetin e miqėsisė sė kolegėve tė mi. Rozana Radi foli vetė pa mė marrė leje dhe unė e falėnderoj nga zemra, pasi ėshtė njė nga miket e mia mė tė mira. Por e vėrteta ėshtė qė kanė dashur tė flasin edhe shumė kėngėtare tė tjera si Valbona Mema, Soni Malaj, Elvana Gjata, por i kam ndaluar unė, pasi nuk kam dashur t’i ngatėrroj nė kėtė histori tė rėndomtė.
    Po si mund tė dėshmojnė kolegė tė t’u pėr jetėn tėnde private, ēfarė dinė ata?
    Jetėn time private unė e kam mbajtur larg ga-zetarėve dhe paparacėve, por miqtė dhe mikeshat e mia i kanė njohur gjithmonė femrat me tė cilat unė kam shkuar.
    Po Domi pse nuk u bė mikesha jote, meqė ti thua se je i aftė tė bėsh kaq shumė miq?
    Dua t’ju them vetėm njė fakt. Natėn finale tė “Big Brother” unė kam dėrguar 1000 mesazhe nė mbėshtetje tė Domit. Doja qė ajo tė dilte fituese. Kėtė gjė mund ta verifikoni lehtėsisht tek AMC. Isha pak skeptik nė ndjenjat e saj pėr Seldin, por pėrsėri e ndjeja qė ta ndihmoja dhe e kam bėrė me gjithė shpirt. Tė gjithė e dinin se Seldi e donte shumė dhe po tė ndahej pa bėrė kėtė zhurmė qė bėri, ajo e dinte mirė se tė gjithė do ta fajėsonin atė. Por koha e vėrtetoi qė nuk i bėri mirė llogaritė. Mė vjen sinqerisht keq pėr tė.
    Share this post on: reddit

No Comment.

Ora ėshtė 15/11/2024, 05:36