Kėngėtarja seksi Zajmina Vasjari ka vendosur qė pėr momentin tė ruajė imazhin e njė bruneje simpatike, larg asaj vajzės bionde qė mbajmė mend tė gjithė. Bukuroshja qė fitoi famė pasi u kurorėzua me ēmimin Miss Shqipėria 2002 pėr vite me radhė u portretizua si njė bionde seksi, por ka rreth 3 vite qė ka ndrysh uar look. Kur isha bionde mu shkatėrruan flokėt, ndaj pėr ti bėrė mė tė shėndetshme kam vendosur qė tė qėndroj te kjo ngjyrė, ose maksimumi tė kthehem nė origjinė, te ngjyra e grurit. Bionde nuk kam ndėrmend tė bėhem mė, ėshtė shprehur kėngėtarja e hitit Po ta dija. Por, bashkė me flokėt shumėkush mund tė ketė vėrejtur edhe shndėrrimin e Miss-it ekstravagant, nė njė femėr mė tė pėrmbajtur sa i takon veshjeve dhe performancave skenike.
Edhe nė klipin e saj mė tė fundit, Po ta dija, Zajmina ka treguar se mund ti shfaqė tė gjitha hiret e saj pa kaluar aspak nė banalitet. Zaji aty shfaqet me njė trup superseksi, me buzė mishtore dhe me njė truk tė lehtė. Unė jam futur shumė shpejt nė botėn e muzikės dhe ndoshta kam bėrė edhe gabime, duke u shfaqur paksa e zhveshur, e ndikuar nga modelet jashtė vendit tonė. Mė ka pėlqyer guximi i tyre artistik dhe e ndėrmora edhe unė kėtė hap, pa menduar se kėtu keqkuptohesh dhe paragjykohesh. Por duke u rritur kuptova ēfarė doja tė bėja dhe nisa tė kuroj imazhin tim. Gazeta Standard
No Comment.